Because ai furat :))
Printable View
How about "rontuji"? Si n-a fost subliniat... dar o luam offtopic!
Ma bucura soarele asta! :x
Ma bucura gandul ca maine e 1 mai si nu se fac ore :D
Ca la turneul de la Madrid sunt doar "fete de mingi" de 18-19 ani :>...ce mos pervers e tiriac asta
Am luat Ukulele.
Cant de 8 ore...
deja am invatat acordurile importante si progresiile. (almost like a guitar)
Ma gandeam ca o sa imi fie greu sa ma obisnuiesc.
Singurul lucru nasol e ca daca incerci sa asculti o melodie si sa faci "air-guitar" pe melodie dar in loc de chitara sa iti imaginezi ukulele-ul ...o sa para de parca ai avea o criza de epilepsie.
Ca mi-am gasit telecomanda! B-)
Am deschis aerul conditionat
Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2
Am dat simulare la romana si fara sa invat nimic am scos 4 pagini frumoase si detaliate!
...ca NU au inchis OGLINDA tv:evil:
Diablo 3 is coming ... soon !
Road trip to France + semnat contract pt. practica :rulez:
Va urez o saptamana placuta >:D<
Că am făcut rost de bani pentru Diablo III. :evil:
:cheerjump::cheerjump::cheerjump:
31 de oameni.am avut norocul sa se elimine un jucator inaintea mea si astfel sa ramana 8..si cum aveam cele mai putine fise si cea mai proasta mana(eu sunt mbell120 cu 85)..faza e ca pierde(dintre cei care sunt eliminati) cel care are cele mai putine fise..ca la faza asta au mai fost eliminati 2..
insa m-a si ajutat cu sfaturi un prieten care a luat la randul lui un Xbox duminica
Deci tu ai iesit pe 8 pt ca mai aveai 500,cele mai puţine fise de la masa din ce vad...maine incerc si eu
LE astept un pont pt maine pe pm,cum ai reusit sa iti pregatesti mana in asa fel incat sa nu castigi nici prea multe fise...pare cam greu...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Congrats!
Si ca sa continuam pe o nota buna, am luat 10 PUR la atestat. Voi celebra cu niste Diablo III. I love you all!
Ca de data asta chiar imi merge D3! =)))
Aproape am strans bani pentru GTA IV