Nimic nu e mai fain decat familia reunita.
Cat despre Justin Bieber, hai frate mai slabiti oleaca mistourile. Fata se straduieste.
Printable View
Nimic nu e mai fain decat familia reunita. E bine sa fi acasa, dupa atata timp. Jumatate de an! :) it's good to be home
Id tap that.
Vrajeli. Face milioane si milioane din muzica si din concerte. In ciuda numarului semnificativ de oameni care nu il suporta, pustoaicele alea de 12 ani tot o sa il asculte, tot o sa dea bani pe albumele lui si tot o sa isi cumpere huse cu mufa lui pe iPhone-uri. Vrea doar sa mai starneasca putin hype. Se simte neglijat.
Gata sesiunea! I-am ciuruit!
Karma.
Craciunul asta. Pt prima oara sunt implinit din toate directiile
Kudos ochi de vultur, 2013 fuse un an magnific si pt subsemnatul!
A trecut o zi de toata jena. Ne vedem maine, sau azi, sau mai tarziu... Whatever.
http://www.youtube.com/watch?v=DnGdoEa1tPg
Am trecut de 2000 de views la videourile de pe channelul de YT :circles:
Abia astept sa-i transform in subscriberi :evil:
Ma bucra faptul ca ne-au adus la servici un Router Wireless mai potent.
Ca am putut vedea azi, la tv, doua meciuri din Premier League.
Chiar 3 meciuri :D
Swansea - Man City
Southanton - Chelsea
Man United - Tottenham
Ultimele 2 pagini de pe thread-ul "Ce ma enerveaza (acum)" :)))
Ma bucura sa vad ca in sfarsit avem si noi acces la servicii "in randul lumii" cand vine vorba de amazon. Cred ca in sfarsit ne vad cu alti ochi, chiar si pe noi romanii. Eu am ramas socat de modul in care mi-au rezolvat o problema cu un produs pe care eu l-am comandat gresit. Am comandat niste memorii, la al carui cod am gresit o litera (era ceva infernal, un cod de vreo 25 de caractere). Au venit memoriile, le-am dat mesaj ca am gresit, au zis ca nu e nicio problema. Mi-au facut refund (au intrat banii in cont) si mi-au zis sa comand altele si sa le trimit pe acestea inapoi pana pe 18 Ianuarie. Intre timp au venit si cele de replacement.
Deci eu acum am 2 seturi de memorii, mi-au zis sa trimit si copie dupa chitanta de shipping (ca sa-mi dea inapoi si banii platiti pe trimis inapoi)... si totul a mers "pe incredere" din partea lor. So, i'm happy!
Am primit de la Telltale cod PS3 pt TWD sezonul 2 :D
Eu am avut o experienta similara cu Amazon in... 1999. Comandasem niste carti si dupa aproape o luna nu sosise nimic, asa ca le-am scris si au spus ca nu-i nici o problema, mi le trimit din nou. Dupa inca vreo 3 saptamani a sosit un pachet si dupa inca vreo doua a sosit si primul pachet. (l-am identificat dupa invoice ca fiind primul). Le-am scris intrebandu-i ce sa fac si tot asa, mi-au trimis bani de posta, cu multumiri ca le-am scris samd.
Mi-am amintit tarasenia cand am vazut mesajul lui Monky si m-am bucurat ca am reintrat in randul lumii. La vreun an si ceva dupa povestea mea cu cartile, deja renuntasera sa mai accepte carduri din Romania...
ca a inceput curatenia de an nou aici si forumul a si devenit mai comunist-less :))
Heineken :buddies:
Nu este reclama :))