Ca m-am plimbat TOT Bucurestiul in cautare de Diablo III si nu am gasit nicaieri (desi pe net scria ca au)... :rage:
Printable View
Ca m-am plimbat TOT Bucurestiul in cautare de Diablo III si nu am gasit nicaieri (desi pe net scria ca au)... :rage:
M-am gandit ca nu e nevoie din moment ce i-am sunat si mi-au spus ca au 7 bucati in stoc si dupa 30 de min cand am ajuns la ei mi-au spus ca ultima bucata se daduse cu o ora in urma. :|
Deprecierea leului in fata $-ului si a �-ului. :(
Ca mi s-a stricat aparatul foto , iar maine seara trebuia sa merg la un majorat :(... voiam sa fac si eu poze ( sa le fac EU , nu cineva care ar putea fi praf si care amana sa-mi trimita pozele o luna intreaga ... si DA am mai patit )
Ca maine dau teza la mate :((
mă doare capu' de mor de azi dimineață. nu-s in stare să fac nimic aghhh
Diablo.
na turneul :)) in fiecare zi de la ora 20.45 pana pe 27
https://pokerred.betsafe.com/en/promotions/mayfestival
site-ul:www.betsafe.comQuote:
Bananas Festival Tournament – Daily @ 19:45 CET
Join the Crazy Bananas tournament where the aim of the game isn’t to win the tournament it is to get knocked out in the exact right prize position. Closing in to the prize payout positions you need to do everything in your power to be knocked out in the right spot to win one of the great prizes on offer.
Crazy Bananas Prize Payouts: 1st place - $10 Cash, 3rd place - $200 Tournament Ticket, 8th place – Xbox 360 Console 250gb, 15th place - $54 Tournament Ticket, 22nd Place – Amazon Kindle Touch Wi-Fi, 34th Place - $33 Tournament Ticket, 50th Place - $20 Cash.
Tournament buy-in: $10 + $1
doar locuriile afisate mai sus se premiaza...
totul si nimic... eu in mare parte! nu reusesc sa ma motivez sa-mi pese de ceva... stau intr-o indiferenta ceva de groaza! sfaturi? I need help!:((
nici in tara nu aveam alta stare... deci daca vin in tara tot la fel o sa fiu!
try the shrink :)
shrimp* :yes:
cred ca mai degraba la psiholog..nu cred ca e asa grav:))
pai nu sunt unul si acelasi lucru? :O
Psiholog e altceva, psihiatru e doctor pt lulu care da reţete pt pastile, psiholog iti poate fi un părinte,sau un amic ft bun care stie sa vb cu tine.E grav ca inca se face confuzie intre psiholog si psihiatru.Psihologul iti mai ridica moralul,te ajuta sa iti deschidă ochii sa vezi cine esti ca om atunci cand esti dezamagit de tine �nsuţi
Intervine apoi dilema*psihiatru sau psiholog*?
*Psihiatrul*este persoana care a absolvit Facultatea de Medicina si s-a specializat in*psihiatrie*. Rolul sau este acela al unui medic si, la fel ca un medic, investigheaza in amanunt simptomele pacientului. El poate prescrie tratament medicamentos pentru ameliorarea starii acestuia.
Psihologul*, pe de alta parte, este absolvent al Facultatii de Psihologie si nu poate prescrie medicatie. Acesta poate fi specializat in diferite directii: consiliere psihologica, psihoterapie, psihologie clinica, psihologie educationala, psihologie organizationala, psihologia transporturilor etc. In timp ce psihiatrul actioneaza asupra simptomelor, psihologul se ocupa de cauzele care au dus la declansarea acestora. Psihologul il va ajuta pe pacient sa constientizeze ce se intampla in mintea lui (la nivel constient, cat si la nivel inconstient), astfel incat interventia terapeutica sa dea roade.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2