Word. M-au ciupit de degete!!!
Printable View
"Ca am issues la personalitate si se pare ca cu aceste issues nu ma place femeiile!"
asa au fost vorbele prietenilor mei deci ar trebui sa citez
Ca eram 5 insi ca sa primim reducerea de 50% de abonamente la Bestfest si acum unul din prietenii mei s-a hotarat sa nu mai aiba bani... si cum maine expira promotia asta, canci reducere, ne mai trebuie un om.
Proștii.
Instinctul de turma specific rom�nului s-a mutat si pe forum...:banghead:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
totul in acest moment! nu-mi convine absolut nimic in *****ul asta de viata... sper sa-mi revin :(( nu mai am rabdare cu viata asta as vrea sa o derula banda mai inainte ca sa vad ce se intampla
Sunt un om tolerant...foarte tolerant.
Dar de data asta...FUUUUUUUUU >_<
In camera din stanga se aude acelasi beat de trompeta de 3 ore...tu-tu-tununu niciun vers ..nimic...parca e nyan-cat din trompeta. Ritm de manea.
De deasupra mea ,se aud batai in ritm de manea Chi-ka-chi-ka t�n�nau...e ora 10...deja am strigat "Sa *stingi becu* daca nu te opresti!" Ma gandesc serios sa ma duc sa bat la fiecare la usa , si sa le inmanez un morcov sa si-l indese in posterior!
Nu imi permit , nu am decat difuzuare de laptop...daca eram acasa la Valcea , le-as fi dat niste Lavender Town -enhaced version (binaural beats) la volum maxim cu sistemul 5.1
mi-au stricat francezii biletul la pariuri... :mad:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Oamenii care judeca mai degraba in batjocura persoanele pe care nu le cunosc...
NET PROST, imi face figuri cand imi incerc combinatiile...
^ exact asa mi se intampla si mie :)) stiu cum e
Uff...am dormit in lenjerie si acum am nasul infundat.
Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2
ma enerveaza ca nu gasesc tekken 6 pt psp
Ca am uitat parola la contul de Gmail!:-w
Ca mama mi-a luat banii pentru GTA 4 si Mirror's Edge ca sa plateasca internetul si curentul pana ii vine salariul si atunci o sa se faca ca nu stie si o sa postez aici.
Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2
Caldura :wall:
S-a luat curentul de 9 ori. In 40 de minute.