iar nu am curent...s-a intors nea nicu
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Printable View
iar nu am curent...s-a intors nea nicu
Ca dobitocii de producatori sau cine naiba se ocupa de chestia asta la Hollywood pun vocile la filme la volumul 1 iar restul efectelor la 9000+. Trebuie sa tot dau incet de fiecare data cand e o secventa de actiune si sa dau tare atunci cand vorbeste cineva.
Si ce e si mai trist e ca se intampla la toate filmele mai noi, cele vechi sunt super OK, astea noi toate sunt la fel... nu inteleg, e vreun trend pe acolo sa faca chestia asta? Le taie cineva gatul daca nu dau volumul la voci pe SUPER ULTRA VERY LOW?
m...i lor de ratati.
Ca nu mai am Gold.Trebuie iar sa creez un cont ca sa cace cod de 48 de ore
Sent from my E15i using Xparent ICS Tapatalk 2
^ Acum chiar nu mai merge faza cu 48h :P Ori nu iti apare nici un cod acolo ori iti va aparea dar nu va fi bun :)
Ca nu imi mai merge faza cu Japonia.
Ca nu am bani sa ies si eu afara.Mai am 40 de bani.
Ai bodyguard la ușă și vrei să-i dai șpagă să te lase să ieși afară?
Ca trebuie sa-mi schimb televizorul .... again !
Foarte tare asta dar nu.Ideea e ca daca ies afara o sa stau singur pentru ca nu am bani sa ma duc cu prietenii mei prin cafenele si terase.Desigur cei care ies din case pentru ca mai am cativa care se alimenteaza de la PC si nu au acumulatori pentru calatorie :D
Da' prietenii tai nu stiu s-o arda asa... fara sa dea bani? O minge, o banca-n parc, o bicicleta, nada?!
E lasa, ca o colega si a dat check in la o inmormantare...
Nu stiu de voi dar eu am niste prieteni internauti.Mai sunt cativs dar ba ca sunt la tara , ba ca nu stiu ce.Oricum ii adun la un party ca de Marti pana Vineri sunt home-alone.
ma doare capu' si nu pot sa dorm :(
Ma enerveaza faptul ca am fost la tara la bunici si s-a luat curentu in timp ce ma jucam => PS2 MORT :| :-/
Ca NU AM BANI! Adica am, dar PREA PUTINI! Nu mi-am mai luat un joc de o galeata de ani...
Sometimes i fell that too bro :(.