"Babii, babi, sa stea dreacu sa moara in casa..."
no comment
Printable View
Cand sunt absolut convins ca am vazut tot, mai apare cate un specimen care ma invata inca o data vorba ceea' veche "never say never"....
Ce ma enerveaza acum si de cateva zile? Ca baietii de la UPS nu stiu unde au livrat pachetul meu cu AC3: Join or Die.
Edit: E UPS. 10x DanTe23
Banner-ul imens care-mi ocupa jumate de ecran din netbook.Nu putea sa fie mai mic, undeva in josul paginii?
Hotii !!! X(
O raceala...:(
L.E. si expresia asta "am decat":-&
Partialele ...
Ca acum 10 minute am ramas blocat in lift (vechi de 40 ani) in timp de urcam si am facut galagie cu alarma pana cand am reusit intr-un final sa deschid usa. :wall:
Ura fata de romani, zilnic ma lovesc de ea. Si sa nu uit de sentimentul de superioritate fata de un roman. Asta e prezent si cu nenorociti de irakieni sau insulari din Caraibe.
Eeh, ce nu te doboara te face mai puternic.
Unii angajatii Altex care sunt cam paraleli cu produsele comercializate de magazin. Am intrebat astazi niste chestii de baza despre niste tablete si am primit niste raspunsuri in doi peri. Pana la urma m-am lamurit singur. +1 pt. mine, I guess...
Comentatorii antena1, unul dintre ei n-are nicio treaba cu meseria asta
Tanase Cristian, mare jucător dar nu imi dau eu seama, nu am ochiul fin
Am luat un netbook de 2000 ron si nu reusesc sa-l vand. Ffffuuuu vreau notebook.
Barbu.
lipsa de carisma
partialele, referatele si combinatia marauder + banshee + cannibal de la sfarsitul lui Mass Effect 3 pe Insanity