Statul roman, mai exact birocratia.
Si zilnic ma enerveaza cate o dobitoaca pe la munca.
In rest its all sunshine and ducking rainbows .
Printable View
Statul roman, mai exact birocratia.
Si zilnic ma enerveaza cate o dobitoaca pe la munca.
In rest its all sunshine and ducking rainbows .
Prima restanta!!! \:D/
Toti cacanarii care conduc masini inmatriculate in Bulgaria
Cumpar Blitz pentru Defiance in valoare de 20 de lire si peste 3h primesc email cu :
HUGE BITS SALE - THIS WEEKEND ONLY
Get up to double Bits for the same price – load up on Lock Boxes, outfits, and more! :wall::wall::wall::wall:
Call of duty Black Ops II
Plin de camperi!!!
Ii urasc!!!!
Ca de maine incepe bacu.Nu sunt neaparat nervos, dar am o stare de neliniste combinata cu un pic de agitatie:))
Nu stiu ce mama naibii are conexiunea la net. Mai are cineva probleme cu viteza ? ( RDS )
Sincer mi se rupe de oral ...am invatat stilurile just in case dar in rest, ce-o fi o fi.. ma duc mai mult sa fiu prezent sa pot da scrisu' in iulie.
Bacul la romana scris, se aproprie si stau cam prost la cap comentarii.....
Tu cum dai BAC-ul daca esti din '92?
Anu trecut mi.a iesit 5.85 media totala si dau iar....
^ Trei saptamani sunt suficiente sa reiei toate operele. (acum depinde cum te descurci la subiectul I, respectiv subiectul II)
Pentru proba de maine nu am invatat NIMIC. O sa ma trezesc maine cu o ora mai repede ca sa citesc stilurile & that's it. Oralu' e doar o formalitate si nu inseamna nimic.
Ati vazut numele criteriilor de evaluare? :)) "Mediu" e cel mai slab calificativ, fiind atribuit celor care stiu doar sa citeasca.
Squeakerii din BO2...strica toata experienta MP cand la varsta lor sunt jocuri mai potrivite ca si Little Big Planet,The Cave,Super Mario Bros sau multe altele.Devina sunt parintii care n-au timp si ii lasa sa joace ce vor doar ca sa scape de ei.*-:)*-:)
Bine ca vreau sa ma duc si eu la scoala ca tot omu intr o luni, dar nu mi functioneaza alarma la telefon... si ajung sa nu ma mai duc deloc..ffs !
Cea mai de cacao zi din anul acesta de pana acum.
Nu am dormit aseara pt ca la 9 am avut exam si am avut de scris un portofoliu de 70 de pagini....bibliografii and ****. (thank god ca am avut voie si copy paste).
Cand am fost sa imi scot referatul la xerox nu am avut stick si mi-am folosit telefonul...si cand am scos telefonul , nu imi mai citea memoria(cei 16gb din nokia e7).
Am dat examenul , macar l-am trecut.
Am ajuns acasa vroiam sa ma pun in pat , am dat ghiozdanul jos si mi-a cazut ipod touch-ul pe jos...mi-am bulit niste pixeli la ecran (nu imi explic cum, insa si-au mai revenit cativa pixeli)
M-am pus sa dorm. Am adormit 2 ore...m-a sunat un amic sa ma intrebe daca vin inapoi in VL. si apoi daca mai sunt inca cu prietena mea, ca a vazut-o zilele trecute cu un tip si o tipa. (dat fiind ca s-a cam purtat ciudat ultimele 2 sapt , nu tu apel , nu tu mesaj de neata nu tu de noapte buna si nici sa ne vedem cat am fost acasa liber) doar atat mi-a spus.
Dar cu toate astea , stiu ca sunt oameni in lumea asta cu probleme multi mai mari. Ma calmez...spun "F*CK IT" Cel putin am un acoperis sa nu ma ploua , sunt mancat si sanatos. Atat!
Ma enerveaza ca nu am de unde sa imprumut the last of us ca sa'l joc si eu.
Same issue here. Cred ca e prima data cand regret ca mi-am vandut PS3-ul.