Stiu! Chestia e ca eu nu stiu aproape nimic la romana si sunt calm si cand ma gandesc ca mai sunt cateva zile ma panichez, da' tot nu invat! :)) De exemplu m-am trezit azidimineata pe la 5 si m-am gandit ca nu stiu nimic si n-am mai putut adormi :))
Printable View
Ca am emotii sa vad ce am facut la examene:-S
Mi-a scapat telefonul (nokia e7) pe jos..de la o distanta de 40 cm...si mi s-a spart ecranul...
Gorilla Glass...my a$$.....
Macar display-ul e intact , si merge touchscreen-ul.
FML!
Oamenii incapatanati.
Chinezii... fac niste baterii de baie de toata jena... am avut de furca sa o instalez... Nu ca italieni or fi mai breji... doar ca-s mai scumpi.
Ca trebuie sa mă operez la Coloana si nu stiu cât voi sta in spital :|
Hernie?
Mi s-au crapat cremwurstii la fiert ! :memefuu:
M a sunat azi noapte o tipa cand dormeam, si abia dimineata mi am dat seama, cand m am uitat in telefon, initial am crezut ca am visat...si nu mi amintesc nimic din conversatie ! Balls...
haha...intentionat o fac ca sa aibe motiv sa zbiere si sa-ti reproseze ca nu iti amintesti, been there :wall:
^Nu inteleg ce vrea sa semnifice...
Ca mi-au scazut FIX 50 de sutimi la contestatie la BAC. S-au chinuit ei sa scada fix 50 (si alea probabil trase de par) doar ca sa imi poata scadea nota. Nu-mi vine sa cred ce oameni mizerabili exista in invatamantul asta...
Ma enerveaza ca trebuie sa astept cam inca 1 saptamana pana sa imi iau un nou Ps3 X(
Ma enerveaza ca mai e o gramada pana apare GTA V... si apare cand incepe scoala... Damn!
Tre' sa astept pana marti sa vina fifa-u' , dar ma bucura totusi ca va veni >:)
Ca nu stiu sa inot.
Saracul meu PS3 incepe sa maraie cand ii mai instalez cate un joc pe hardul lui de 80 :))