Posta Romana...
Printable View
Posta Romana...
COD Ghosts peste tot...feed-ul de la youtube este plin de COD , pe orice site de gaming din nou plin COD , ce dracu are asa special jocul asta ?
Bug-urile din Battlefield 4. Cel mai prost facut joc pe care l-am jucat vreodata.
Acum si in general:jocurile care ofera prea repede achievements si trofee +bonusuri(ma fac sa ma simt ''prost cu diploma'')
Battlefield 4!! Primesc freez la fiecare 2 meciuri!:|
Mai bine cumparam AC IV sau Beyon Two Souls sau stateam cu 220 ron in buzunar...:|
Told you...Beyond ti-l imprumut eu , strange bani pentru Black Flag.Sa nu faci prostia sa iti cumperi Ghosts :))
thread-urile cu off-topic total :))
Stiu ca e offtopic, dar raspunde-mi si mie la o intrebare legata de AC4: cum e cu "plimbatul" pe harta? E la fel ca la 3? Ai foarte mult de mers de la un pct la altul? Ca pe mine asta m-a enervat cumplit la 3 si de-aia nici nu am jucat mai mult de 30 de minute, pierdeam vremea plimbandu-ma mai mult decat jucandu-ma.
Ai fast travel la fiecare sync point deci nu.
Si la 3 aveai, dar trebuia sa treci o data prin ele.
E un joc care nu te plictiseşte, crede-mă:) Pe mine m-a dezamagit AC3, nu mi-a placut deloc personajul si nici povestea. Referitor la faza cu mersul, nu mergi mult, actiunea are loc pe mai multe insule, unele mai mici, altele mai mari. Pe ocean vei naviga destul de mult, dar e o placere, mai ales ca echipajul tau va canta melodii celebre :D
http://www.youtube.com/watch?v=q-O-7...e_gdata_player
Absolut tot si absolut toata lumea!!!!!:wall: :rage:
Ca mai sunt 19 zile pana la black friday!!
Incep partialele ... what a joy :)
Ca am racit...fml
AC4 97% Trophy glitch :wall::wall::wall::wall: Am pierdut 60h+ degeaba...
Penele de curent...