Mie nu mi se pare enervant ca cineva sa fie fanboy, la urma urmei si obiectivismul este o calitate. Mi se pare ca cineva sa fie fanboy INAINTE sa puna macar mana pe console.
Pai ce-i asta, fanboy din linkuri? :))
Printable View
Mie nu mi se pare enervant ca cineva sa fie fanboy, la urma urmei si obiectivismul este o calitate. Mi se pare ca cineva sa fie fanboy INAINTE sa puna macar mana pe console.
Pai ce-i asta, fanboy din linkuri? :))
Hai ca ma enervati...
Ce sunteti voi, gameri sau fanboys? Grija ca sar cu clipul faimos pe voi.
eh hai ca zilele alea sunt demult apuse
on: noul sezon din waking dead..prea multa muzica
Intradevar sezonul asta au cam lalaito dar daca se tin cat de cat de comics o sa inceapa din nou in forta.
Astazi este singura zi din saptamana in care imi permit luxul de a avea o dimineata linistita si tocmai am ramas fara curent electric.
Ar trebui sa se faca o alta ramura cum ar fi: CE MA AMUZA ACUM si sa fie legata de stiri sau evenimente care ti se par amuzante sau ciudate intr-un fel sau celalalt! Si pentru evenimente care nu sti daca te enerveaza sau te bucura. Si acum fiind in aceasi situatie in care nu stiu ce sa fiu bucuros sau nervos! WTF denmark? Intri si eu in magazin si-mi las pungulita cu doua RedBull in ea, si o las cum am lasat-o si pana acum de mii de ori si intru sa-mi cumpar niste mancare. Intru frumos cumpar si ma pun la rand. Platesc si cand sa ies sa-mi iau energizantele! Ia de unde nu-s! Cineva mi-a furat energizantele! PE BUNE? acum se fura energizante??? WTF denmark?
Deci acum in Danemarca se fura energizante!? De cand am venit in Danemarca nu mi s-a furat niciodata nimic, pana azi! Acum pot muri fericit :))
si ca sa fiu putin carcotas :) au furat danezii sau? :-?
On: Racit si lipsit de viata sunt :(
inca sunt enervat ca nenorocitii aia de olandezi ne-au calificat la baraj si ne-au lasat acolo singuri cu grecii sa ne descurcam, nu ne-au ajutat deloc :(
ce lume..
[QUOTE=Mariush;1064506]si ca sa fiu putin carcotas :) au furat danezii sau? :-?
nu stiu, dar tind sa cred ca da! Ca romanii nu cred ca fura un amarat de energizant! Sa fim seriosi! zi-mi tu mie un roman care sa fura o punga cu 3energizante?
Sunt racit si ma doare capul si am doua partiale in urmatoarele 3 zile! :((
Am primit bursa...bun.
Acum cea mai mare problema a mea! Si ma scoate din sarite...
#1 Pokemon X/Y se gaseste doar online sa il comand si dureaza 3-7 zile livrarea...eu vreau azi sa il comand , maxim poimaine sa il am in mana.
....
#2 Nu gasesc niciun 3DS/XL sa cumpar... nici pe forum nu gasesc. Second Hand ...va fi folosit doar ca Pokemon machine.
Poate e informatie utila: Pokemon X/Y poti sa il cumperi online in forma digitala direct de pe Nintendo Store folosind CC dar contul Nintendo sa fie UK.
Si in legatura cu 3ds-ul..sunt cativa useri pe forum care pot sa te ajute sa ti-o aduca de afara (gen RobertDinu, dureaza 2-3 saptamani, dar macar ai s-o ai anul acesta ca daca astepti sa se refaca stocurile la magazinele romanesti la 3dsXL..) => eventual chiar un bundle cu Pokemon daca zici ca numai pentru asta vei folosi consola
Ca nu stiu de ce nu reusesc sa agatat si eu o relatie cu o tipa! de Zici ca scrie pe mine "feriti-va de magarus!"
Ma doare capu'
Durerea de masea ... acum o luna ... am lucrat una ... acum a inceput alta ... ma dispera
E de la cocaina.
Something smells fishy si nu e de la cocaine e datorita crestinilor, s-au trezit cu totii sa manance peste in aceeasi zi.
Am racit, cu toate ca ma feresc in fiecare an in perioada asta, plus partialele:))