Oamenii care nu isi indeplinesc indatoriile corect dar au pretentii nemasurate de la cei din jur.
Printable View
Oamenii care nu isi indeplinesc indatoriile corect dar au pretentii nemasurate de la cei din jur.
Ca numai vine odata Craciunul? :memeyes:
ca trebuie sa astept ++++2h ca sa instaleze partea de MP la BF4 pe PS4..
Am luat 7 puncte la mate... din 30.
Oamenii care plescaie mancarea.
Băiețeii pensați de la muncă care au luat o decizie manager-ială de a inchide wifi-ul.
Faptul ca daca te uiti pe geam si faci abstractie de modul in care sunt imbracati oamenii, ai impresia ca esti in iulie. Niciun strop de zapada si senin din cale-afara.
La ora asta? :))
Am mancat aseara omleta si am bagat vodka dupa. Acum sunt rege toata ziua.
aia care mananca in timp ce vorbesc cu mine la telefon
reclama cu Messi si Kobe Bryant care mi-a invadat youtube-ul
ehm...adblock ?
Eu am adblock, dar tot imi apare reclama cu messi.
On: Oamenii de rahat, care stiu numai sa profite.
Ma enerveaza maxim oamenii care nu se tin de cuvant. Si cei care le iau apararea chiar daca isi baga picioarele...
Ah, si in acest moment ma enerveaza la culme amazon.de-ul, care a facut varza si a doua mea comanda la ei. Dupa 17 zile de la livrare inca n-am primit nimic. Cand am facut scandal, mi-au zis ca nu-i bai, trimit din nou... cu estimare 14 Ianuarie. No offense, dar amazon.de parca ar fi fratele tampit al lui amazon.co.uk. Livrarile din UK se fac in 2-10 zile pe cand cele din DE se fac in 20-40 de zile? WTF, primesc mai rapid colete din China cu cel mai amarat shipping (a se citi free)...
Ca am fost banat pe chat fara avertisment pt ca am avut curajul sa spun raspicat ca doresc moartea maidanezilor de pe strazi.. unii scriu acolo ca trebuie otraviti direct in strada dar ei nu sunt banati... ci doar eu( poate am fata de prost)
Ca tot se pun manele pe ce-asculti-acest-moment! Nu suport genul ala de muzica si numai cand le vad fac spume