Pai daca opreste să se asigure, iti garantez că asteapta mult si bine...
Printable View
Pai daca opreste să se asigure, iti garantez că asteapta mult si bine...
Nu spun nu. Dar m-as bucura, in masura in care se poate, sa nu intre in mine. In caz de accident, el sta linistit, fiindca are prioritate. ;) De vina sunt eu, ca nu i-am acordat. Oricum, dupa ce era sa mi-o musc de vreo doua-trei ori, m-am invatat minte. In apropierea statiilor, ies mereu de pe prima banda.
Asa e peste tot, in orice tara. O sa ajungi sa intelegi situatia si nu te va ma enerva.
Si ca tot vorbim de trafic, eu facand multi km in fiecare luna, doar pe autostrada, ma scot din minti cei care merg cu 90 in spatele unei masini/camion/tir/whatever si iti sar in fata in ultima secunda, facand depasirea cu 95km/h. In Romania nu am patit asa ceva, vesticii se cred cu prea multe drepturi.
Se intampla si in romania ... dar nu ai patit u ... 2 verii am facut zilnic Ploiesti-Calarasi pe A2 si am vazut si soferii care ies din parcari/benzinarii care intra direct pe prima banda , ei nu stiu ce e aia banda de avansare
Mi s-a intamplat mie, pe Autostrada Soarelui, fie-i numele laudat. Eu rulam de ceva vreme cu 130 km/h pe banda 2 of 2, pentru ca pe banda 1 erau o serie de camioane. La un moment dat, unul dintre camioane s-a gandit sa depaseasca un altul. Am franat "din toate puterile" iar el accelera. Cand am ajuns sa rulez cu viteza lui, mi-am dat seama ca depasea cu 90 km/h.
Nu, nu-i o greseala de exprimare. Asa am vrut sa scriu "unul din camioane s-a gandit". Soferul lui nu se gandea, cu siguranta, la nimic. Zen.
Alan, camioanele au limitare la 90 km/h, deci nu pot depasi mai repede. In alta ordine de idei eu stiu ca-i ilegal pentru camioane sa depaseasca in timpul zilei pe autostrazi. Sau sa fie asa doar in alte tari?
Au voie sa depaseasca in timpul zilei .. dar pe anumite portiuni din autostrada au interzisa depasirea ..akolo unde au indicatoare
Era indicator, dar nu este vorba despre asta. Respectivul nu s-a asigurat, pur si simplu s-a "aruncat" pe banda doi. Nici macar nu era intr-un weekend, nu era aglomerat, nu pot gasi nicio justificare pentru care sa-si fi pierdut rabdarea gandindu-se ca e o coloana de masini si pe banda 2.
Off-topic: guys, incercati si voi sa puneti discutiile despre relatii in alt thread, ca e pacat.
On-topic: ma enerveaza ca nu mai rezista fizicul (in special ochii) de la o varsta... Daca inainte reuseam sa stau 3 zile up and running, acum deja mi-e somn zilnic. Damn life... we're sleeping through it!
Pe mine ma enerveaza ca sunt tanar, nu ca MonkY, dar nu stiu/pot sa stau 3 zile treaz :(
Eu sunt tanar si iubesc somnul! :)) Nici nu stiu daca mi-as propune sa nu dorm deloc in 72 de ore.
Ce e rau in a dormi? It's f*cking awesome!
Sleep is useless... dar din pacate dorm ca un porc :( si pe mine ma enerveaza ca nu pot sa stau treaz ca monky :(
---------- Post added 24-05-2014 at 21:46 ----------
Spaniolii care au venit la meci cu ipad-ul. Natia voastra de pseudo-suporteri hipsterasi.
Ca iar au castigat comunistii aia imputiti alegerile, nu-i nimic mai trist decat sa-l vezi pe iliescu in culmea fericirii...
Ca m.am trezit dimineata cu jumatate de masea in gura(sparta)... nu inteleg dc ? Nu am avut deloc dureri la maseaua aia si nici acum nu ma doare..
Acum ma enerveaza maxim temperatura... si daca deja am 38.2 grade la geam, mi-e frica sa ma gandesc ce ma asteapta in toiul verii.
Update: deja sunt 39 de grade... Ajungem la 40 azi? :evil:
Toti taranii si incultii care voteaza cu stanga pentru o pereche de papuci si o sticla de ulei. Natie de ratoni.
Pasaricile care o idolatrizeaza pe Radu F Constantinescu.
Cine e aia?
Femeia cu barba, varianta romaneasca.