Pare un pic diferit "sleep paralysis syndrome" faţă de ce descrii tu. În orice caz, e naşpa...
On: mă enervează că avem mâine ditamai vizita la muncă.
Printable View
Pare un pic diferit "sleep paralysis syndrome" faţă de ce descrii tu. În orice caz, e naşpa...
On: mă enervează că avem mâine ditamai vizita la muncă.
La mine e next level... :)) simptomele sunt aceleasi, semiconstienta in timp ce am tot felul de vise horror, imposibilitatea de a ma misca, incerc sa strig dupa ajutor dar nu am voce, contractii musculare severe (simt cum ma prind de maini "demonii" in vis) etc... oricum e f-ed up.
Si ca sa fiu on topic, faptul ca am audit de la Audi si JLR la servici si am dormit doar 3 ore jumate. :))
Eu iti recomand sa mergi la un medic. Si mie mi se mai intampla in timpul somnului sa fiu semiconstient si sa am impresia ca e cineva in fata mea care vrea sa imi faca rau, iar eu nu ma pot misca, nu pot respira, striga dupa ajutor si ma panichez din cale afara, dar patesc asta de cel mult vreo doua ori pe an. Daca mi s-ar intampla asa ceva noapte de noapte, cred ca as lua-o razna, chit ca nu am un psihic subred.
Oamenii prost crescuţi care nu salută atunci când intră într-o încăpere.
Oamenii care pun anunțuri le OLX si nici nu verifica mesajele de pe site, nici nu pun la contact un număr de telefon bun. Vrei sa vinzi sau te lauzi doar?
Ca nu am destui bani sa imi iau Mad Max si Metal Gear Solid 5 :((:((:((:((
^Da..cunost prea bine sentimentul.
Cand ai bani, n-ai timp liber.
Cand ai timp liber, n-ai bani.
Cand ai bani si timp liber, nu se lanseaza jocurile care-ti plac.
Sunt foarte mahmur si am o gramada treaba, dar nici nu ma pot misca din pat. Si ma mai enerveaza faptul ca nu ma tin de cuvant, "nu mai beau niciodata"... :))
E timpul sa te lupti cu propria ta minte, it's helluva tough dar daca nu te lasi vei reusi. E singurul sfat pe care ti-l pot da, nici nu pot sa iti spun cum pentru ca suntem oameni diferiti si ceea ce functioneaza la tine nu functioneaza la mine si invers. Iti urez succes.
Neseriozitatea unor "vanzatori" pe OLX ...site-ul ala are nevoie mare de un sistem de rating.
Mai bine că a fost întrerupt, poate își revine Halep, mi s-a părut debusolată la un moment dat
Am avut si eu problema asta pe la 20 ani , am rezolvato cu cateva sedinte la "pshiholog" si ceva pastile naturiste.
E ceva foarte raspandit oricum. https://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis
Taz daca vrei ceva doar pentru "anti stress" incearca 1-2 pastile de remotiv ( tot naturiste ) pe zi timp de o luna , le folosesc de 4 ani in perioadele stresante si chiar functioneaza , nu au doar un efect placebo.
Sau da o la*a inainte de culcare, vezi daca ajuta.
sunt un onanist notoriu, tot nu ajuta :))
Multumesc de sfaturi, o sa incerc un pisalog si ceva naturiste... azi noapte am avut un alt episod dubios de tot :evilf:
On: faptul ca am luat cu rotile o groapa nesemnalizata (noaptea) facandu-mi praf puntea fata... costuri de reparatie: 2.000 lei.
si uite asa se duce salariul meu pe o luna jumate... cum pnm sa nu am cosmaruri noaptea :wall:
Ca nu mai apare un nou Splinter Cell! Ca sunt tare curios sa vad ce aduce nou ca sa lupte cu Metal Gear Solid 5!
Dacă tot suntem în contextul asta, ma enervează ca nu apare un nou fight night round:(
Că am reuşit şi eu să găsesc GoW Remastered şi n-am timp să-l joc. Asta până vineri seara.
Skyler White