Posta romana! (Serviciile romane in general)
Printable View
Posta romana! (Serviciile romane in general)
Nu chiar acum, dar m'a enervat mai devreme anarhia din trafic.
Cum sa faci 1h 10" de la timpuri noi la aparatori? :|
Ca nu am timp de PS3 ! Cum sa ai intr-o saptamana 7 teste, 3 esee + exercitii in tampenie :wall: !
Ma enerveaza ca nu am timp sa fac nimicX(
Petardele. Defapt, pertardele, mă enervează de c�nd mă știu. �n Cluj a �nceput nebunia...:wall:
Un jandarm lesinat...si ronan ca il enerveaza petardele ( eu faceam cu prietenii "flori" de petarde in scari de bloc si fugeam de nebuni )
Thank god for headphones XD.
Ontopic:
Vecini, cum facem niste schimbari prin casa si este si geamu deschis vizavi stateau doua tzatze si se uitau de pe balustrada in casa la noi barfind fara nici o treaba cam si cum ar fii ceva normal dar se pare ca sau simtit dupa ce leam facut cu mana lol.
...ca n-am unde sa vad "This is It".. X(X(X(
orasul asta de c**at a.k.a Galati ,care e plin de gropi si este sapat jumate din oras(deh vin alegerile)
...mă enervează că iar f%$ ăstia meciu' cu curentul. Azi n-am avut aproape 3 ore curent...a venit acum 20 de minute...și iar a picat. RENEL PROST!
...razele soarelui care-mi intră �n ochi printre găurelele de la jaluzele! :mad:
Ca vin niste rude in vizita in cateva minute, si eu vreau sa joc Batman: AA. :wall:
temele de la scoala...
Compania Microsoft:wall:
si faptul ca maine am scoala
mai sunt 2 zile 10h si 42m pana la mw2 :wall:
ca b*ul de basescu se duce in turul II si antonescu a pierdut. suntem niste prostiX(
si pe mine ma enerveaza base, antonescu merita turul 2
partialul de maine la merceologie si ca o sa il pic cu brio:rulez: