Ca nu merge afurisitu' asta de internet pe PS3.
DAMN YOU DNS ERRORS !
Printable View
Ca nu merge afurisitu' asta de internet pe PS3.
DAMN YOU DNS ERRORS !
ca mi-a murit pisicuta, pe care o aveam de 12 ani :(
Oh dude, trist. :( Ce a patit ?
doctorii nu s-au putut pronunta nici dupa 1000 de vizite la toate cabinetele veterinare din buc si multe milioane cheltuite. au zis ca ori ii cedeaza inima, fiind prea batrana si nu-i mai ajunge sangele la plamani, ori are o tumoara care i-a "mancat" ambii plamani... si mi-a murit in brate...sufocata si uitandu-se in ochii mei :( iar eu nu am putut sa fac absolut nimic...crunt
Camperii din MW2
Ca GTA IV The Ballad of Gay Tony nu e pe PS3,si nici Lost and Damned,damn you rockstar :(
Damn you Microsoft
Fumul de tutun din baruri...nu poti sa joci un biliard linistit
Drumurile blocate din cauza zapezii!!!! ... ca nu mai ajunge Dragon Age-ul odata :D
Ca am baut ca vita 2 energizante + alcool si imi vine sa ma sui pe pereti.Energized bunny from hell
Rapto2_gas,cred ca el este cel mai mare spammer din istoria CG-ului :|
Ca stau cu Uncharted 2 in dulap de Marti ,spunand ca va fi adus de Mos Craciun ..odata cu cadourile surorii mele
...că nu-mi ajung coletele :(
Poșta Rapidă (sau cum �i zice) - PA
Fan Curier - PA
Mushihimesama ****ri Ver 1.5 - PA
...apoi c�tă răbdare să mai am :(
ma enerveaza vremea..
Nu am cu cine iesi afara...si de jocui mi s-a sictirit.
Ca iau disconnect de pe PSN!!!!!!!!!!
zmotele care le aud din pod lol
sunt bantuit! :evil:
Ca in general acum CN,transmite numai Desenele noi,fara pic de frumusete,prea violente,si mai sunt si 3d,si ca sa vad desene vechi cum ar fi Ed,Edd & Eddy,Tom & Jerry,Scooby Doo,trebuie sa le iau de pe net.
Ca Jetix a devenit Disney Channel,si au inceput sa bage filme de 2 lei facute de Disney,si au mai ramas doar doua Desene care mai imi plac dupa Jetix, acelea fiind Kid vs Kat si Phineas & Ferb