Ma enerveaza ca am luat azi 6 la civica X(.Speram sa iau cel putin 7.Toata ziua am injurat-o pe profa :sucks:!
Printable View
Ma enerveaza ca am luat azi 6 la civica X(.Speram sa iau cel putin 7.Toata ziua am injurat-o pe profa :sucks:!
[strike]Ca nu pot sa dorm.[/strike]
Ca nu stiu cum sa-i zic unei prietene cu care sunt "really good friends" ca imi place de ea mai mult decat crede. Patetic, ain't it. lol
Luigi , daca ai intrat in circle of friendship , foarte greu ajungi mai departe :)
Misiunea Dambusters din COD 1 @ps3 Pe veteran e aproape imposibil:wall::wall:
Ca mi-a calcat masina pisica :(( ~x(:bash::circles:.Imi vine sa..Ma omor..Dumnezeu sa-l odihneasca ![-O<
Ca mi-au disparut toti prietenii din lista la steam ....stupid steam...useless steam.
Faptul ca o sa ma culc pe la vreo 2-3 din cauza ca nu am vazut nici un film aseara si ma uit acum. Ah, si maine dau test la fizica. Yeepee !
ca e picat psn-ul si nu mai apuc sa fac level 16 in bioshock 2 seara asta :|
ca maine am laborator de fizica la 8:00 am si colocviu la geometrie descriptiva la 12:00 pm:(
Ca azi dau test la fizica si am uitat tot. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU-
Si eu dau test la fizica...X(
Toate probleme pe care le am acuma pe cap, las' ca trece....lol
Ca nu am PS3....si ma oftic ca-i vad pe toti cum se mandresc ca au si joaca cele mai bune jocuri gen Modern Warfare sau Bioshock
Internetul asta de *****... si faptul ca MonkY nu ne arata premiile de la concursuri ! lol
Ca tre sa plec la scoalaX(si n-am invatat la biologie (sper sa nu ma asculte):-S:-SS
Hai ca am tulito vezi, sa ce ma bat profii la cap dak intarzii
... ca mi-a ajuns God of War 3, dar nu m-a prins postasita acasa sa mi-l dea. :wall::wall:
anna.bot :-w
steamu vietii ca imi vine sa sparg monitoru....dau recover pass si in loc sa am intrebarea secreta pusa de mine...am una total diferita,stupid stupid stupid steam.