Disputa inca nu s-a incheiat si nici nu am primit ceva de la el. AWB nu poate sa-mi dea deoarece a trimis prin posta lor. Tipu' tot zice ca a pierdut chitanta si chestii de genul si daca eu imi primesc banii inapoi o sa-si inchida contul pe eBay. :|
Printable View
paypal-ul ar trebui sa asigure asta. din cate-mi amintesc se laudau cu 45 de zile garantie. posta lor are awb mai ales, royal 1st class. sa merga la posta sa-i dea o copie si sa vada ce s-antamplat cu coletul, daca chiar ti-a trimis ceva. Cel mai bine ar fi sa-ti faca refound, imho. Cheers
On: ma enerveaza ca un neamt nu mi-a trimis la o adresa din germania two worls roial edition dupa 2 zile de plata. astia n-au treaba cu engleza, iar la germana sunt novice :)) cred ca si cu chinezii ma inteleg mai repede.
Ma enerveaza un nenorocit de tantar pe care il vanez de juma de ora. Cat de agil e jegosu'!
Ma enerveaza la clume faptul ca nu pot cumpara nimic de pe WP7 Marketplace din cauza faptului ca nu pot folosi contul de PayPal (ca pe Xbox Live) si nici nu pot adauga cardul. :|
ca nu imi gasesc cazare in Copenhaga!~x(
Ca m-a bagat iara in ghips pentru o saptamana, ca nu o sa pot merge pe picioarele mele pana in septembrie, deci trebuie sa stau in casa, si ca va trebui sa renunt la baschetul de performanta:((...
Da' ce ai facut ?
asta:Quote:
Ce ma enerveaza (acum)
Cei care ii zic la controller joystick. :rage:
Ca mi-am pirdut/mi-au furat cardul.
Naduseala de afara...
Ca nu vine mai repede 18 august.....
Ca am dormit cu gatul stramb si acuma ma doare :|
Ca ma ia somnul la cursurile de legislatie rutiera.
Stai sa vezi ce te ia somnul cand te pui sa citesti toata legislatia din carte. Eu unul simt ca imi pierd mintile cand citesc toate chestiile alea. :| In stadiul acesta sala 90% sigur o pic. :(
Aia am citit-o deja. De ce crezi ca ma ia somnul la ore? :))))
Dar vezi ca nu trebuie citit chiar tot. Vreo 30% din cartea aia e apa de ploaie... aceleasi chestii spuse in moduri diferite.
OFF-TOPIC:
@eagle-eye unde faci legislatia? Eu fac in baneasa la Teo.
"Jm3k3r1i" care schimba banda/directia de mers fara sa semnalizeze si aceeasi stimabili care au impresia ca butonul de avarie este defapt "Park-Anywhere-Button". :rage:
Voi va duceti la ore la legislatie? :-w
@andreicristian9
La Ilioara (sectorul 3).
@tray
yeah why not? si-asa n-am ce face p'acasa... macar de mai prind ceva de pe-acolo (chiar daca ma ia somnul uneori :)))