Cele 3 proaste de la EuroGsm din Rm.V�lcea,3 ore a durat o factura cu bon fiscal
Printable View
Cele 3 proaste de la EuroGsm din Rm.V�lcea,3 ore a durat o factura cu bon fiscal
Medicii: Luni injectie cu Moldamin, marti dentist si maine consultul dupa operatie la medicul ortoped sa vad daca am voie sa mai joc baschet...de placere macar X(
Man... you're a wreckage!
fifa 12 !
regret ca l-am cumparat ! :)
ca am o stare in care ma doare in p*** de tot/toti/toate
o stare de indiferenta complenta in care nu stiu daca e plictiseala sau pur si simplu chiar am ajuns in momentul ala in care nu ma ma intereseaza nimic/nimeni!
=D> ma felicit singur pentru starea asta
Nu aici trebuia sa postezi: http://www.consolegames.ro/forum/f35...m/index14.html?:-?
nu, pentru ca ma enerveaza starea asta :) ca am de predat un proiect pentru care trebuie sa invat, apoi am examen de limba (daneza) la care la fel trebuie sa invat... :-/ si nu stiu cum am ajuns in starea asta si asta ma enerveaza!
Discursul marinarului...
Vremea!!!!!
Bineinteles ca odata cu venirea zapezii s-au format la marginea trotuarelor "rauri" late de 1m de zapada topita amestecata cu substanta contra zapezii si etc. peste care nu poti sa treci fara sa fii o adevarata gazela sau campion la saritura in lungime!!!
Incepe sezonul innotatului prin zloata. Exact ce mai lipsea!!!
Retardatii astia de la EA si Dice care sunt niste incapabili sa repare 1 joc de 2 zile nu poti juca BF3 pe PC si idiotii scriu pe site-ul lor:Be Patient.
Incredibil niste retardati! :|:-&
Poate sunt doar eu... dar ma scoate din sarite atunci cand vad o fata frumoasa si apoi vad ca are cercel in nas! Ce e cu asta? Care e farmecul cu cercelul in nas??? sa-mi explice careva ca nu ii vad farmecul si rostul!!
Pfff de acord! Nu inteleg cercelul in nas, arata ca o vaca. N-am nimic cu el daca e in spranceana sau pana si in limba (actually, e chiar fun in limba), dar in nas e ORIBIL!
@DanTe23 = esti din Valcea ?
Alea de la EuroGSM sunt niste idioate , le intrebi chestii si nu au habar uneori ce le intrebi.
on:
Raceala asta...ma dispera...deobicei imi trebuie 2-3 zile si imi revin.
Asta e una mai puternica.
Frigul de afara.......
---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=45.432761,28.023371
Sent from my iPhone using Tapatalk.
Ma enerveaza ca in ultimul timp imi este greu sa ma concentrez pe un singur lucru ...
idioti care intra pe Steam numa ca sa iti strice chefu X(. Jucam pe advanced si chiar am ajuns destul de departe cu un prieten cand au intrat doi rusi, ukrainiei sau cine stie ce idioti care au inceput sa traga in noi... tot nivelu ala s-a dus. Si kcik nu puteam da pt ca voturile erau 50-50... ce tampiti doamne!
ca nu gasesc de vanzare fifa 12 pentru ps3 pe cg ~x(~x(~x(~x(