Upload-ul pe youtube ~x(
+Internetul meu cu upload de 600 kb :((
Printable View
Upload-ul pe youtube ~x(
+Internetul meu cu upload de 600 kb :((
Ca am stat toata noaptea treaz, si acum cand vreau sa ma culc nu mai am somn.:wall:
ca am o stare de-mi vine sa pictez cu creierul meu peretii! sunt prea demoralizat si parca nu reusesc de vreo jumate de an sa-mi ies din starea asta... curand cred ca ma imbolnavesc de depresie
Durerea de cap... :wall:
Ca nu ma lasa bou de fratemio sa ma joc pe XBOX ~X( Si chestia e ca pana acum doar pe PC s-a jucat dar m-a vazut pe mine ieri pe xbox si acu' vrea si el imediat... si daca ii comentez ceva sar parintii cu gura pe mine :|
ca sunt racit,mort...
Ca nu pot termina proiectul fiindca "partenerul" meu n-a avut "chef" sa intre pe skype sau pe mess sau ORICE....
Ca maine dau test la latina si am fost doar la o ora in acest semestru. :rage:
Mortal Kombat 9 :subzero::cloud::reptile:
Ca am fost sa dau iar sala dupa ce m-a picat la traseu si... aflu ca mi-a expirat cazierul :D. FMM
ca nu-mi merge facebook_ul lumii de dincolo :wall:
Nu e 100% acelasi lucru pentru ca eu n-am picat traseul, intarzierea a fost numai din cauza faptului ca n-am avut "sange in oua" sa dau sala mai din timp. :))
ca am ramas fara voce si nu mai pot canta sub dus :((
Ca m-am mutat si nu cunosc nici pe naiba aici...si vad pe strada numai specimene din alea cu tricouri in V pana in buric si blugii suflecati peste genunchi cu aceeasi freza stil Smiley...:-w
Ca s-a dat ceasul cu o ora inainte:wall: