Mda ... de parca nimeni nu s-a saturat de ele ( spuse el cu un ton sarcastic ) ... pe bune acum , chestia asta devine cu adevarat viral ...
Printable View
Mda ... de parca nimeni nu s-a saturat de ele ( spuse el cu un ton sarcastic ) ... pe bune acum , chestia asta devine cu adevarat viral ...
Neata, asta da
Asta nu prea mai suna a joc, sper sa nu fie adevarat ....
Mai lipsea sa o dezbrace pe tipa cu pancardele :D
Pancartă, pancarte :)
Incredibil, inca nu stiu daca e adevarat sau e doar un concept video... mi se pare o treaba incredibil de dificila sa programezi asa ceva, pe langa faptul ca trebuie sa asiguri transparenta cuvintelor in contrast cu fundalul mai trebuie sa gasesti o cale prin care sa si traduca instant, dintr-o sursa locala, ceea ce scrie pe pancarte si pe deasupra textul sa ramana fix la miscarea camerei telefonului.
I am speechless...
In Dex si in DOOM găseşti aceeaşi definiţie ;)
*PANCÁRTĂ,**"pancarte,"*s. f.*Bucată (mare) de carton, de pânză, de lemn etc. pe care este scrisă o lozincă, o înștiințare etc.; placardă. – Din*fr.*pancarte.**
Une**pancarte**est un objet permettant de communiquer. Elle est généralement composée d'une plaque, d'un panneau ou d'une carte, sur laquelle y est inscrit une ou des*informations. Une pancarte peut être fabriquée enmatière plastique, en*carton ou en*bois, ainsi qu'en*papier. Elle peut être posée au sol, accrochée au mur ou sur un poteau. Une personne qui porte une pancarte devant elle et une derrière est appelée*homme-sandwich.
LE în concluzie, pancarta = placarda dar niciodată pancarda
Loool ^^