Victor Viorel Ponta looking at things
Printable View
Vai de scaun...?:-/
She wasn't wrong.
http://junkee.com/wp-content/uploads/2014/03/Boob.gif
biagyydog: I... can't stop.@-)
Ce ma amuza ca la multe stiri despre gaming, articolele recomandate par a fi pentru barbati singuri si uitati de lume. Asa suntem vazuti noi gamerii. Era un articol despre PS+, recomandarile? Nu alte articole despre gaming, vedeti mai jos:
Mai ales ultima recomandare.
cuz ... The Average Gamer: 35, Fat, Depressed | Slog Best Study evaaar !
Get it?! Leo sure didn't...
Jennifer Lawrence topless...got it?:))
In other news, Jennifer Lawrance is on coke. Get it? :))
PS: Charlie Sheen approves this message :evil:
Cum e cu rambursu' la FanCourier? Am de primit niste bani, vine cineva acasa sau ar trebui sa ma duc eu la un sediu sa-i ridic?
Vin acasa banii din cate stiu eu
Mda, am dat un tel., cica ar trebui sa ma duc la ei, mi se pare ciudat mai ales ca platesc taxa de ramburs...
Lol, nu am mai auzit de asa ceva. Trebuie curierul sa vina sa iti aduca banii. Cred ca ti-au zis sa mergi ca i-ai intrebat tu ce e de facut, sa mergi dupa ei sau ti aduc ei acasa. Sau poate nu stai in zona de livrare Fan Curier. Te-ai mutat in varf de munte? :))
Nu, am întrebat daca au sosit banii, apoi cand vine baiatu', mi-a spus fata clar, baiatu' nu vine, trebuie sa va deplasați dvs. Cand am trimis pachetul au făcut la fel, am fost sunat si mi-au transmis ca ar trebui sa duc eu coletul, baiatu' a uitat codul AWB... Sau am posibilitatea sa astept inca 24 de ore si vine baiatu' :))
Ciudat, daca ai timp verifica termenii si conditiile de la ei de pe site si da un telefon la biroul mai mare daca nu. Niciodata nu m-am dus eu dupa bani, mi-au fost adusi la usa de fiecare data.
Am citit man, dar nu am găsit nimic, poate nu am fost atent, am vrut sa trimit si o plângere pe adresa lor de mail dar am renunțat, aplic alta metoda, data viitoare apelez la alt curier.
---------- Post added 04-09-2014 at 19:40 ----------
3rd Date vs. 30th Date: http://youtu.be/OZ0-oPbkN5s