@tudyniuz, pe Antena 3 sunt exact aceleasi procente, doar ca invers
Printable View
este bai ! un singur amedament, digi sunt pro si in turul 1 au fost cei mai aproape si sunt FARA diaspora unde stim ca neamtul castiga detasat acolo :) e foarte aproape foarte aproape, sa speram ca va fi bine, nu vreau sa facem ca geoana :))
Aia care sunt cu Mickey au dat invers
Eu am emotii pana marti cand e totul final.
Dragnea plangea, sau mi s-a parut? :)))
Am I getting too excited about this? My heart is racing. 8-}
Ponta n-a avut nici macar suficient sange-n instrument sa dea el declaratie, si-a trimis lacheii
Daca pierde Ponta, ies afara si consum artificiile pastrate pt revelion.
facem noapte alba? :D doamne ce emotii am avut toata ziua :) inca o chetie sunt foarte bucuros ca am reusit sa le schimb alegereile mamei mele si bunicilor doar aratandu-le cateva articole de pe net si filmulete, stiti atena 3 spala creiere si au votat cu klaus =D> si asta intr-un orasle condus de pandele si firea :))))
Bai, lesini de ras cu antena astora, comedie puraaaa :)))
Nici nu mai stiu ce sa dea pe post, ahahahahahahahaahahahahahaa
Adica calculul e simplu, si daca ar avea tonta acea diferenta mica, dupa numararea din afara, e vaide el.
Edit2: femeile au votat cel mai mult pe johannis, isi deschid picioarele cand il vad > a3. WTF? :))
Well, cred ca Ponta sufera de....
...klaustrofobie.
ce este mai fun la A3 se vede clar ca batranii si cei cu clasele 1-4 au votat cu ponta :)) cum naiba sa sustii un asemenea candidat. in sfarsit a venit o generatie noua la putere, cel putin ca votanti, acum sa vedem si dpdv al politicii. :)) auzi porpaganda pe internet :| sa manipulezi pe internet )) bai cum naiba nu intra in pamanat de rusine sa minti in felul acesta
^ Bai man, si tocmai cautam o comedie in seara asta. Daca si voi cautati, search A3 :)))
Limbajul trupului spune tot pe A3 :))
Sper ca treaba asta...
... sa fie intr-un sas bun.
Cum se simte acum Iohannis:
https://www.youtube.com/watch?v=pYpNMvOBBDs
@eagle-eye, ma omori cu glumele alea
Eagle-eye aka micutzu :))
Eu doar le preiau din alte surse :))