-
tocmai explodam o masina in GTA4,si am zis...wtf..ce sourond ?!ca nu l-am pus inca.feelingul a fo foarte tare.real ****!!!oricum sincronizarea a fost foarte bune,thx mother nature.
am mai explodat o masina pe urma ,dar nu s-a mai intamplat nimic...gta for live
-
Eram la pc. Am iesit relaxat pe hol, m-am pus sub grinda si am fumat o tigara lol
-
eu eram beat si nu prea l-am simtit....
-
A fost cutremur?
Eram in masina si nu am inteles eu de ce era lumea asa agitata cand am ajuns la Mystic Tree.
-
Bacau, etaj 1.
Jucam TDU (PC) cu volanul. Prima oara am crezut ca am mai rupt un scaun dar mi am dat seama dupa aceea ca era cutremur, si m am jucat in continuare :) .
-
In terasa la o berica, l-am simtit cam 3 secunde la sol :P
-
eu la etaju doi n Bacau nu l-am simtit mai mult de 2 secunde,ma uitam pe schema electrica la o inchidere centralizata pentru noul meu supozitor (matiz) :))
-
stau la etajul 1, nu s-a simtit, parca am auzit ceva la pahare, dar.... comparativ cu cel de acum cativa ani cand ne-a zgaltait bine....
-
Ma luase somnu in scaun :)) Stau la etajul 3 :-j
-
Jucam killzone 2 in turneu. Eram pe scaun . Sincer eu am simtit decat scaunul clatinanu-se. Credeam ca era pisica !=)):P
---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
:))
-
bacau,parter eram la pc si am cazut jos de pe scaun :)
-
in fata calc incercam sa-l repar:))sa zguduit scaunu si simteam ca si cum s-ar fi clatinat blocu stau la 2
-
a fost cutremul iar in seara asta in Muntenia de 2.4 grade pe scara Richter
-
La birou , scriam la mate . In gandul meu.....Iar i-a cazut vecinei de la etaj ceva pe jos....
-
Acasa,la etajul 1
Scriam la mate si m-am dus la mama sa imi explice ceva si.. BOOM
-
jucam o misiune la CoD 4 pe Veteran si eram asa de concentrat ca nu l-am simtit mai deloc mam gandit ca a trecut o masina de la cariera sau ceva:D
-
A fost cutremur? :)) Eu eram in masina dinspre Constanta spre Mangalia. Nu am simtit nimic :D
-
Ma uitam la cateva Walkthrough pe Youtube,nu l-am simtit deloc,doar ca am auzit lucrurile leganandu-se:))
-
daca tot suntem la categoria declaratii sincere..asta e a mea.
eu eram acasa cu nevasta-mea si o prietena si sar astea in sus ca de ce bat cu picioru in podea...lol...eram cocotzat pe un scaun de bar care m-a clatinat un pic insa la noi s-a simtit cred 2-3 secunde. mi-am continuat cafeaua calm in timp ce gagicile au zburat afara din apartament. bine ca stau la parter. apoi m-am dus sa ma pis. bausem prea multa cafea si m-a inspirat cutremuru. o auzeam vag pe nevastamea ca zbiera de afara sa ies din apartament. mi-am tras niste pantaloni pe mine si o camasa si am iesit si eu in vreo 5 minute. acu sincer, cred ca lumea e prea obsedata de big one. o sa vina, stati calmi.
-
eram la etajul 13, jucand monopoly. cum eu stau la parter si eram oricum stresat, un cutremur mai lipsea. s-a simtit destul de urat 3-4 sec, dupa care a urmat un balans lin de aproximativ 10 secunde.
@hostile: erai dezbracat? :evil: