Un streetview cu masina, ca e la moda si o poza cu lamaia
Grr. Prea multi studenti la facultatea de vis-a-vis. Parcheaza pe toate locurile disponibile pe o raza de 500m
am observat ca e singura alfa, cei care mai au alfa cred ca s-au spanzurat deja, nici eu nu mai am mult
pentru ca o pereche de sosete de 1 leu de la o batranica din targ sunt mai fiabile decat masina asta. ambreiaj, brate, suspensie,distributie, toate le-am schimbat. si a mai venit si volantul care cu tot cu ambreiaj. Apoi portbagajul nu se mai deschide decat din cartela si o bucsa de la amortizor scartaie mai tare decat un bebelus. masina sta de 2 luni sub zapada pentru ca m-a lasat bateria. si mai are si pana, la doua roti... impozitul e mare, rca e mare, de casco nici nu mai vorbesc.
dar e extrem de rapida, sta pe drum mai bine decat rivalul de la bmw, motorul se aude bine. e frumoasa foc. are personalitate, si in plus de asta e Alfa. dar din pacate nu e o masina, e ca o boala
you've chosen megan fox, but she can't cook pe scurt oricum e absolut superba si de acuma sper sa nu mai ai probleme cu ea (asa de curiozitate, cati km ai facut cu ea/cati km are?)
Asta e parerea si celor de la Top Gear despre Alfa dar sunt masini frumoase si cum zic si ei nu te poti numii colectionar de masini pana nu ai detinut o alfa , bine nu e cazul la noi !
are momentele ei, trebuie sa recunosc,cand e cea mai buna masina din lume, dar in rest smulge viata din tine cand se strica ceva...
As rupe numarul de inmatriculare cu manutele mele. Parca e Mona Lisa cu sapca. Bafta cu ea! Eventuaj spune-i prietenei/sotiei, ca nu trebuie sa se repeada cu unghiile cand deschide usa.
De cand am facut poza sta lipit numarul de masina si arata mai bine. Si cred ca ce spui tu este de la inele mai degraba. In fine, alta problema a masinii
Ehee, oricate probleme ti-ar pricinui, vei plange dupa ea daca o vinzi. Sau si mai probabil iti vei cumpara o alta Alfa-Romeo sperand ca va fi mai fiabila
Bookmarks