Prosapat posesor de Ibiza. Foarte multumit. Nu prea ma pricep la masini, dar stiu ca ma duce din punctul A in punctul B cat se poate de confortabil.
Prosapat posesor de Ibiza. Foarte multumit. Nu prea ma pricep la masini, dar stiu ca ma duce din punctul A in punctul B cat se poate de confortabil.
Donely poate deschizi o firma dasta de facut cursuri pentru modari console unde sa vina invataceii sa ii inveti meserie ai avea succes cred
Oricum,misto ambele "scule" imi place in special motorul.It's hot!si arata foarte clean.Bafta si sa ai parte de ele
Mai bine faci o scoala de bikes riding, ca vreau sa ma duc si eu asa la mare (daca mai ajung, sau nu mor de cancer pana atunci ):
Maiestrie ca maiestrie.... dar e foarte multa nebunie. Nu zic ca omul asta nu ar fii foarte bun, insa dupa ce pustanii romani se uita la filmuletele astea, incearca si ei prin bucuresti sau prin tara, si dupa aia ii vedem la stirile PRO TV infipti pe undeva.
Donely presupun ca tu ai destula minte incat sa nu comiti vreo tampenie, insa sunt sute de motociclisti care isi iau motoare mult prea puternice.
Bro ca sa imiti ca maimuta este parca o virtute in Romania. Asa este ai dreptate cu copii astia care isi iau motoare de 1000 cm din prima.
Personal merg pe doua roti din 1986....asa ca sunt veteran si nu imi permit teribilism la varsta mea, desi recunosc o mai dau si eu pe o roata cand am unde dar nu ca in filmuletul de mai sus. Mersul pe o roata este foarte riscant. Am venit si eu o data cu o Hayabusa pe spate de la mersul pe o roata..... dar ce sa faci altfel nu inveti.
315 la ora o singura data in viata mea si nu in oras ci pe autostrada Soarelui la o ora cand nu era nici dracu, singur fara nimeni in spate pe o Hayabusa si cu o experienta de 22 de ani in spate si numai pt 10 secunde. Am stiut bine ce fac in cunostinta de cauza si nu cred ca a fost teribilism.
Bookmarks