Salutari,
După 3275 de zile am postat ceva. Gestul contează.
Razvan
Salut,
Sunt Adrian. Aparent și eu, ca și mulți alții, tot căutând informații despre PS5 am aterizat aici. Încântat![]()
Salutare!
Am contul de cativa ani, insa nu am postat niciodata, desi urmaresc cu mare interes diverse topic-uri.
In incercarea achizitionarii unei console PS5, poate voi fi nevoit sa apelez la diverse informatii.
Aa si probabil voi scoate la vanzare, in sectiunea bazar, o mare parte din colectia de jocuri pentru ps1, ps2 si xbox360.
Toate bune!
Gabriel
Va salut . Am nevoie de informatii legate de console si am observat ca le pot obtine din aceasta zona .Mutumesc admin .![]()
Salutare, eu sunt Alin si m-am inregistrat pe acest forum in incercarea de a afla noutati in legatura cu PS5. Multumesc
Mă bucur că am descoperit acest site. Motivul pentru care mi-am făcut cont initial era sa aflu infomații despre PS5.
Multi v-ati inscris in ultimele zile. Bine ati venit!
Cateva lucruri, pe scurt:
- Sa fiti siguri ca ati citit Regulamentul.
- In caz de vreo problema, avem Help Desk, intrebati pe ChatBox (situat jos, dupa forumuri) sau scrieti aici.
- Discutii generale si jocuri multiplatform, pe Console Club. In rest, sunt arii pentru fiecare consola.
- Explorati si ariile ce nu tin de gaming.
- Vanzare/Cumparare pe ariile Bazar Console si Bazar.
- Folositi functia de Search, poate s-a postat deja ceea ce va intereseaza.
Numai bine!![]()
Buna dimineata tuturor,
Precum multi altii si eu m-am inregistrat datorita precomenzilor de ps5... din pacate fac parte din nefericitii care au avut mai multa incredere decat trebuia in eMag.
Salut. Am descoperit acest forum incercand sa aflu informatii despre PS5. Cu ocazia asta m-am si alaturat.
Salut,
Am descoperit acest forum cautand informatii despre lansarea PS5. Mi-am facut cont ca sa le multumesc celor ce au pus link-uri.
Merci!
Bookmarks