Sunt user din 2009, dar trebuie sa ma prezint din nou, sunt aici pentru discutii legate de ps5
Sunt user din 2009, dar trebuie sa ma prezint din nou, sunt aici pentru discutii legate de ps5
Salu. M-am inscris sa prind un ps5 si sa discut despre console in general. Ma bucur sa fac parte din aceasta comunitate!
Salut,
Ma numesc Mihai si m-am inscris pentru a participa la discutiile legate de ps5.
Random post pe care-s obligat sa-l fac pentru a putea participa in discutiile din threadurile de interes
Salut. Sunt Andrei, posesor de PS4, Switch si de astazi de PS5. Voi urmari & posta in thread-urile in legatura cu acestea.
Numele meu este Florentin si m-am inscris pe acest forum in vederea achizitionarii unei console PS5.
Salut, sunt Cristian si tocmai ce i-am cumparat fiului meu un Xbox Series X 1TB. vreau sa obtin cat mai multe informatii despre accesorii, jocuri si consola. Respect
Salutare. George ma numesc. Si banuiesc ca, ca toata lumea m-ar interesa achizitia unui PS5. Numai bine!
Salut, si eu m-am inscris sa urmaresc informatiile si sa discut despre ps5, ca multi alti utilizatori recenti![]()
Salut,am o consola Wii Mini ,incerc s-o modez,m-am inscris aici pt a gasii ajutor referitor la modare.
Salut! De dinainte de craciun incerc sa-mi cumpar un ps5. M-am inscris aici, sper sa reusesc pana la pasti![]()
By andreiaka in forum Foto & Video
By Nestea in forum Videos
By OEE in forum Videos
By andreicristian9 in forum Videos
By Strike105X in forum Console Club
Bookmarks