Salutare! Sunt Mihai, colectionar "turbat" de produse PlayStation + multe altele =))=)).
Printable View
Salutare! Sunt Mihai, colectionar "turbat" de produse PlayStation + multe altele =))=)).
Salutare tuturor
A trecut ceva timp de când m-am prezentat ultima dată într-o comunitate online. Obișnuiam să fiu teribil de activ pe forumuri între anii 2008-2013, cream diverse pagini web și conținut fanmade. Fun times.
Ce-mi place acum, în linii mari:
- Pe partea de jocuri, printre favorite se numără Red Dead Redemption 2, seria Mass Effect, Dishonored, Bioshock și The Witcher.
- Muzică (Rock, Metal, Power Metal, Indie, Alternative, Blues, Jazz, Folk, Country, merge orice. Aș aprecia ceva recomandări.)
- Filme / Seriale (Breaking Bad, Better Call Saul, Mr. Robot, The Good Place, primele sezoane din Doctor Who, The Americans)
M-am înregistrat pe forum cu mult înainte să-mi cumpăr o consolă - între timp am terminat cam toate jocurile PS exclusive și jonglez între PC gaming și console. Nice to meet you all!
Am contul de foarte mult timp aici , dar acesta e primul post . Salut
hi guys
Buna ziua,
Ma bucur sa va cunosc. Nu sunt un gamer infocat, nu am fost niciodata, dar mi-au placut jocurile:)
Am fost pot sa zic aproape de zona asta toata viata, cat mi-au permis vremurile.
Primul calculator un HC-91 chiar in anul 1991, un PC Pentium 166 MMX prin anii 98...acum am imbranit si nu mai tin la ultimele tehnologii :)
Am descoperit de curant consola originala Gameboy si as vrea sa experimentez un pic.
O zi frumoasa
Stefan
Salut,
Ma numesc Viorel Danciu si incerc sa repar consola PS4 Slim a fiului mei care are BLOD dintr-o data fara nici-un avertisment.
Hello. Bine v-am gasit :)
Salut, sunt Alex, si ma bucur sa ma alatur acestei comunitati.
Salut. Sunt Georgian.
Incerc sa redescopar placerea gaming-ului dupa mult timp.
Numele meu este Daniel, am 21 de ani, si m-am inscris pe acest forum in vederea achizitionarii unei console PS4 Pro.
Salut & bine v-am găsit! Mulțumesc pentru primire!
Salut,
Am contul de foarte mult timp.
Il folosesc pentru a achizitiona jocuri de PS.
O seara buna,
Va saluta un gamer parlit!
Joc cand apuc si cand ma lasa viata.
Nu am un gen preferat, imi place sa le incerc pe toate.
Sa aveti o zi excelenta!:rulez:
David Tung, 22 de ani
Cont vechi, dar mai mult cititor.
Salutare!
Ma numesc Teo. M-am alaturat comunitatii pentru a fi la curent cu informatii despre jocurile ce urmeaza sa apara. :D
Salutare , ma numesc Ovidiu, 25 de ani și mare împătimit al jocurilor video bine făcute:)
Salut! Ma numesc Cristian si m-am inscris pentru a fi la curent cu noutatile din lumea gaming-ului si a schimba opinii cu alti impatimiti. La ocazie si pentru cumparare de jocuri / articole de gaming.
Hello , salute!