Am si eu o sugestie, ar trebuii ca userii pe care ii avem in lista de Ignore, sa nu poata posta in thread-urile create de noi. Crezi ca ai putea face asta ?
Am si eu o sugestie, ar trebuii ca userii pe care ii avem in lista de Ignore, sa nu poata posta in thread-urile create de noi. Crezi ca ai putea face asta ?
Monky, nu stiu daca era o limitare a vechii versiuni de forum sau asa s-a luat decizia, insa s-ar putea ca thread-urile pentru jocurile multi-platform sa apara si in sectiunea consolei respective?
Eu unul stau 90% din timp pe sectiunea de PS3, rar intru pe cea de "Console" si e aiurea cand nu stii daca un joc e multi-platform sau nu si stai sa-l cauti.
O �ntrebare, sus de ce avem Welcome( numele utilizatorului) și My Profile? Am�ndouă fac același lucru din c�te am văzut.
Hmm... Nu stiu, i'll think about it. In mod normal nu se poate...
Asa este pe toate forumurile vB 4.x... n-am idee de ce. Probabil au pus My Profile pentru ca multi n-au nici cea mai mica idee ca un click pe nickname-ul lor ii duce pe pagina profilului...
Se poate naviga printre pozele atasate cu sagetile sau ii galeria implicita?
Ii un fix de a meu da as da oricand un mouse pe 4 taste![]()
Aaaa, inca o chestie... in multe locuri (chatbox de exemplu) ai text box (de introdus textul) negru pe fundal negru si nu-ti dai seama unde sa scrii
Nu stie browse cu ajutorul sagetilor din pacate... O sa incerc sa implementez, dar ma indoiesc profund ca merge...
Poti sa-mi dai un screenshot te rog? Pe ce style? Ce browser? Nu de alta, dar Chat-ul l-am rezolvat de ceva vreme... ar trebui sa fie cu font alb (as in screenshot)
ok atunci. mie mi se pare mai usor de urmarit de jos in sus (ca la messenger de ex) decat de sus in jos. Ma rog... tot ii bine
daaar, mai am o propunere: wanna hear it?Ar fi minunat daca atunci cand apesi pe numarul post-ului, sa se deschida un alt tab/fereastra la browser in care sa fie numa post-ul acela. Cum era inainte de altfel. Ca de multe ori trimiteam un post nostim la un prieten, dar acuma nu mai pot
. Trebuie sa ii trimit intreaga pagina si sa ii zic unde sa caute
![]()
Da, dar asa e link la toata pagina, doar ca se deschide la post-ul respectiv. Inainte se putea deschide DOAR post-ul, fara thread.
la latest posts sub chat box, daca dai click pe sageata, pe orice link zice
No Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
Chestia cu single post au scos-o... si sincer nu inteleg de ce. Presupun ca se genera separat fiecare post in parte... oricum, am promis ca voi incerca sa adaug si functia de single post (desi sincer, mai mult face rau unui forum decat bine).
tray: Am incercat linkurile de pe latest posts cu 3 browsere diferite, pe 2 useri diferiti... si toate au mers. Sa nu fi dat click pe un link care eu stiu, tocmai a fost sters...
Bookmarks