+ Reply to Thread
Page 19 of 25 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast
Results 361 to 380 of 489

Thread: Propuneri.. again :)

1. #361 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    MonkY, fiind roman, am invatat ceva. Nu trebuie sa lupti doar ca sa ai ceva, trebuie sa lupti si ca sa primesti si sa pastrezi ce e al tau deja. Am inteles ca e nebunie cu Gameshop, situatia e cum e, dar tot cred ca trebuie sa faci ceva. Si-au batut joc. Si de tine si de comunitate. Sa nu mai vorbesc de raspunsurile primite in ultima vremepe thread-ul lor, toate de genul: "nu avem informatii", "nu vom aduce acel titlu" s.a.m.d. , toate parca postate asa in bataie de joc.

Sincer sunt dezamagit si cred ca trebuie sa faci ceva. Daca ai nevoie de ajutor sunt convins ca sunt foarte multi care ti-ar sari in ajutor cu treaba asta, inclusiv eu.

2. #362 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Mă g�ndeam dacă se poate introduce pe main page o rubrică dedicată gadget-urilor de orice fel, tablete, telefoane, lucruri ce nu au directă legătură cu gaming-ul de consolă. O rubrică de ştiri din acest domeniu cred că ar fi destul de interesantă şi deşi există topicuri pentru genul ăsta de lucuri cred că e mai uşor să ai cele mai noi informaţii la un loc şi la vedere. Ce părere ai, Monky sau orice alt tip roşu ce citeşte postul.

3. #363 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Zombozo: pentru asta este aria de Other News. Din pacate, nu avem pe cineva dedicat care sa posteze pe acea arie noutati legate de gadgets, tablets, smartphones... Daca se anunta cineva dornic sa scrie news-uri pt. aria respectiva, ii oferim cu placere un "post" de CG editor

4. #364 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Nu se poate sa facem un fel de parteneriat cu cei de la Altex? Stiu ca deja avem cu Emag, am avut cu Gameshop si toate cele, dar am observat ca la Altex au inceput sa puna preturi mai mult decat decente (unele fiind la fel de bune ca pe zavvi). Asa ca sigur sunt useri care ar cumpara de acolo (multi au si facut asta). Si uite asa, poate vor vedea si cei de la Altex ca e un win-win situation. Cred ca aici ar fi cele mai mari vanzari sincer (nu de pe emag sau Pc Garage).

5. #365 SP
    nu? nici o parere de la sefi? vad 3-4 thanks-uri, dar nici un coment, nici o alta propunere, nimic. Acuma vad ca s-au mai postat doua jocuri la pret f bun de la Altex si sigur sunt membrii de pe forum care cumpara de la ei. We are sitting on a gold mine parerea mea

p.s. mai ales acum ca sunt probleme cu zavvi, the hut si restu. Altex pare sa aiba preturile cele mai ok.

6. #366 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Mesaj de pe pagina de Facebook a celor de la Altex:

Altex Romania angajeaza Affiliate Manager pentru dezvoltarea programului de afiliere cu site-uri si bloguri. Cautam o persoana cu experienta in marketingul online, pasionata de tehnologie. Cei interesati pot trimite CV-ul pe adresa [email protected]
    Se pare ca Altex are de gand sa lanseze in curand un program de afiliere cu website-uri in urma caruia acestea sa primeasca un comision din vanzarile realizate prin intermediul lor. Poate ar fi bine ca administratorii sa urmareasca evolutia acestui program si sa ia legatura cu un reprezentant de la Altex ca atunci cand se lanseaza sa fie implementat si aici pe site.

7. #367 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Tudoran, am incercat... mai incerc. Scuze, nu am raspuns pentru ca nu am decat raspunsuri negative. Pana acum cred ca am trimis "CV-ul CG" la sute de firme. Toti spun ca e criza, ca nu au buget pentru reclame pentru gameri

ReNeGaDe124: vom incerca si cu Altex. Dar daca produce cat eMag-ul... putem sa inchidem de-acum

8. #368 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    No offense, dar aia de la eMag au niste preturi astronomice!

9. #369 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Se poate implementa un sistem de rotire a pozelor? Mie poza, in windows, mi-o arata normala si cand o uploadez pe forum e cu capul in jos. Pe alte site-uri, ex. facebook, photobucket, etc. imi incarca pozele normal.

10. #370 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Se poate implementa un sistem de rotire a pozelor? Mie poza, in windows, mi-o arata normala si cand o uploadez pe forum e cu capul in jos. Pe alte site-uri, ex. facebook, photobucket, etc. imi incarca pozele normal.
    Data viitoare sa faci pozele normal, cu nu capul in jos!

Probabil ca o functie de genul asta o fi implementata intr-un vB mai nou... Momentan nu stiu sa faca chestia asta (desi ImageMagick 6 pe care se bazeaza, are functie de auto-rotate).

11. #371 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Data viitoare sa faci pozele normal, cu nu capul in jos!
    Pai normal le fac :/

Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Probabil ca o functie de genul asta o fi implementata intr-un vB mai nou... Momentan nu stiu sa faca chestia asta (desi ImageMagick 6 pe care se bazeaza, are functie de auto-rotate).
    waiting...

12. #372 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Ceva noutati despre colaborarea cu Altex?Ar fi o idee buna mai ales ca acum au inceput sa aiba preturi tot mai buna.Devin Valve de Romania la capitolul preturi si ar face vanzare mare daca ar fi si pe aici cateva reclame cu produse ale lor.

Sent from my GT-I5500

13. #373 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Marinake View Post
    Ceva noutati despre colaborarea cu Altex?Ar fi o idee buna mai ales ca acum au inceput sa aiba preturi tot mai buna.Devin Valve de Romania la capitolul preturi si ar face vanzare mare daca ar fi si pe aici cateva reclame cu produse ale lor.

Sent from my GT-I5500
    Gasisem cum se face pentru a avea banner de la Altex: prin 2Parale. Din pacate, tocmai am citit ca Altex a renuntat la 2Parale si ca vrea sa-si faca un sistem propriu. Sistem despre care insa nu gasesc nimic. Daca voi stiti ceva in plus, pls let me know!

14. #374 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Am si eu o propunere.Tot mai des vad useri cu maxim 20 de posturi care umplu aria Bazar aiurea.Uitati-va la 10 topicuri.Dintre autorii acestor topicuri , cel putin 5 au sub 20 de posturi pe forum.Eu propun ca oricine vrea sa posteze pe aria de publicitate sa aiba cel putin 20 de posturi si macar un thanks primit.Sa nu se faca spam aiurea.

Sent from my GT-I5500

15. #375 SP
    Member A_A_A's Avatar
    Daca fiecare user care reuseste sa vanda un produs pe cg ar da 5% din suma obtinuta, pentru cg, am rezolva problema cu banii.

16. #376 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Marinake View Post
    Am si eu o propunere.Tot mai des vad useri cu maxim 20 de posturi care umplu aria Bazar aiurea.Uitati-va la 10 topicuri.Dintre autorii acestor topicuri , cel putin 5 au sub 20 de posturi pe forum.Eu propun ca oricine vrea sa posteze pe aria de publicitate sa aiba cel putin 20 de posturi si macar un thanks primit.Sa nu se faca spam aiurea.
    Si stii ce va insemna asta? Ca fiecare user va spama repede 5-20 de posturi, dupa care va merge pe Bazar. Intrebarea e, cum preferam? Sa-si vada de treaba lor pe Bazar sau sa-i fortam sa spameze si prin alte parti?

17. #377 SP
    Member A_A_A's Avatar
    Cam asa ar fi....

18. #378 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

19. #379 SP
    si uite ca s-ar putea sa mai existe o sansa . Poate ne-au auzit cei de la Altex cand am vorbit de ei acu cateva luni.

Afiliatii vor beneficia de un procent de 3% din valoarea fara TVA a comenzii efectuate de utilizator prin intermediul instrumentelor de promovare puse la dispozitie de advertiser-ul Altex Romania.
    sincer la ce preturi bune au si cata lume cumpara, am castiga in cateva zile/saptamani mai mult decat am castigat de pe licitatii in ultimele cateva luni. Eu zic sa aplicam cat mai repede si sa vedem ce iese. Oricum nu avem nimic de pierdut. Si mi se pare o ocazie foarte buna.

p.s. Eventual prin pura curiozitate am putea face un poll in care vedem de unde isi comanda lumea jocurile (Altex, Gameshop, Amazon, CG Bazar etc).

20. #380 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hai ca maine incerc sa pun si eu sistemul de afiliere de la Altex... Ce-o fi o fi! Ori la bal, ori la spital! Thx guys!

+ Reply to Thread
Page 19 of 25 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 ... LastLast