Moderatorii nu pot schimba (doar adminii). Solved! Welcome ComaLight!
Printable View
Mulţumesc ! :)
Time for a change,Ol'BlueEyes va rog daca nu se poate cu acel apostrof atunci fara . Thank You.
totusi ar fi bine ca userii care isi schimba nick-ul sa fie obligati sa-si treaca in custom title sau semnatura si vechiul nume...acum situatia este confuza..vezi useri cu 500-1000 de posturi pe care nu stii de unde sa-i iei..
al doilea patratel de sub avatar, la Aka: apare nick-ul initial.
darkpaul13: apare fostul nickname si in About Me (in pagina de profil a fiecarui user). In plus, e "searchable" fostul nickname (vezi in advanced search), deci poti gasi pe cineva dupa nickname-ul anterior.
Salut, as dori sa-mi schimb nick-ul in eNHajeL. Mersi.
Salut , imi poti schimba si mie nick-ul din Trefla0874 in Trefla , prea multe cifre :))
Salut, as dori schimbarea nick-ului in florinake. Multumesc.
Salut, rog un moderator sa imi schimbe data de nastere in 19.12.1995 :) ! Merci !
Salut! Daca ar putea un moderator sa imi schimbe si mie nick-ul actual in FieldAdmiral , ar fi minunat. Multumesc anticipat!
Moderatorii nu pot sa-ti schimbe nickul. Dar, daca esti user premium, o poate face MonkY(este administrator). ;)
Schimbami numele din stoica-andreiz---In ElIteSn1per
Dacă se poate să-mi schimbe cineva numele din Mișu în Misu/Misu./Foarfeca/Eminescu. Mi-e indiferent, problema e că nu mă pot loga pe ps3 că nu am diacritice pe browser, iar pe telefon nu cred că-mi recunoaște diacriticile că bag parola și username-ul și îmi dă eroare.