Re: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !
Quote:
Originally Posted by
party_man
Am avut parte de cele mai multe tranzactii nefinalizate sau tepe pe acest forum. Stiu ca-mi veti sari din nou in cap, dar asta e adevarul. Mi-am permis un scurt offtopic.
On @caponescu, din experianta avuta cu florin pot sa iti spun ce cred eu, s-a răzg�ndit, eu am vb cu el pt bioshock 2, dar cu mine a avut bunul simt sa ma anunţe ca are alte planuri cu banii si ca poate in viitorul apropiat...
Re: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !
Quote:
Originally Posted by
nutzule
zavvi.uk trimite iar in romania?
Da, transport gratis, vezi pe "ghidul cumpărătorului consolist"
Useri neseriosi pe aria de Publicitate !
Pe Florin nu il disculpa absolut nimic,atata timp cat poate sustine o asemenea aberatie. Daca eram eu in locul lui Caponescu,primeam ban inainte sa primeasca el pentru limbaj vulgar. Pentru ca asta e tupeu si nesimtire la cel mai inalt nivel,dat fiind faptul ca inclusiv eu,care privesc din exterior ( nu am nimic de castigat sau de pierdut ) sunt scarbit.
Adica e OK sa tii tu aia 2 lei ( vorba aia,te p*si pe ei,ca indiferent de varsta,cheltui de minim 5 ori mai mult ZILNIC ) si sa piarda el 20 de lei cu toata nebunia? Si nici aia nu e o suma,da' ai pus omu' pe drumuri de minim 2 ori degeaba. Cred ca timpul pierdut e o problema mai mare decat banii. La 108 lei tu nu mai poti pune 2. :)) Fenomenal. Inclusiv in conditiile in care ai fi primit acei bani de la Caponescu,sa-i pui tu la loc sigur si sa ii pretuiesti asa cum faci cu fiecare banut. Presupun ca nu se pune problema de lasat 1 leu in plus cand mergi sa bei o cafea,nu?
Motivul e clar altul,desi ai fi primit un negativ / neutru,macar ieseai cu obrazu' curat (intr-o oarecare masura).
Sent from my iPhone using Tapatalk