Practic sunt 2 tipuri de awards-uri. Cele care sunt castigate la concursuri, tournaments, etc... si care sunt asignate manual. Al doilea tip este cel care este calculat (zilnic) de catre sistemul de Experience, si care se acorda celui cu punctaj maxim pentru categoria respectiva. Daca ati gasit vreo neregularitate, please let me know...
So my theory was quite right..Poate la urmatorele concursuri de iarna (daca voi mai castiga) voi primi medalia "Holidays Spirit"
daca se va face asa ceva
Vom vedea ce surprize placute ne va aduce MonkY si Console Games.
E vreo problema cu site-ul? mi se intampla de cateva zile sa imi incarce 30 de secunde cand vreau sa intru si cateodata cand dau sa deschid pozele se face fundalul negru si asa ramane.
Din pacate de cand au taiat cei de la ENEL fibra optica, Datacenter-ul unde este tinut serverul a trecut pe diverse solutii de backup. Speram sa se rezolve problema. Eu inca sunt multumit ca merge cat de cat...
Damn... again... deja m-am saturat de ei. De data asta au dat vina pe temperatura scazuta... ca au inghetat nu stiu ce echipamente. Oare alora din Canada cum le-or merge tot timpul aparatele la astfel de temperaturi ?!?![]()
eu am crezut ca am luat ban or sumtin lol chiar i wonder how that's likedesi nu doresc
![]()
Dar cand iei ban nu mai poti intra deloc pe site ? Nici ne-logat ?
Azi cat timp nu a mers ? Ca stiu ca de pe la 9 pana pe la 12 mie nu mi-a mers.
Depinde ce fel de ban e... daca ai IP fix si ai ban per IP, nu vezi nimic... indiferent daca esti logat sau nu.
Azi nu a mers fix cat le-a luat celor de la ENEL sa gaseasca echipamentele defecte... cred ca 4 ore. N-am avut in aproape 2 ani downtime cat am avut azi din cauza unora pe care cred ca-i cheama Dorel.
Apropos, cum va merge ? Ca daca tot a fost downtime, cu ajutorul lui Sid am pus la cale si niste optimizari... si ar trebui sa zboare site-ul, nu alta... indiferent ca sunt 2 useri sau 20000 de useri online at the same time. Hope we did it right![]()
Mie tot asa imi merge.Am incercat de vreo 3 ori sa intru pe forum in seara asta si nu incarca, in schimb alte siteuri mergeau.Probabil sa fie de la internetul meu daca voi ziceti ca s-au remdiat problemele.
Eu am testat din 4 locatii diferite, cu 4 provideri diferiti. Site-ul se incarca aproape ca in prima zi (poate chiar mai bine). Mai mult, chiar nu stiu ce as putea sa fac...
De ce inainte sa te loghezi ora la orice post este cu o ora inainte ?
Uitati, poza facuta azi la 12:19 ! Ora corecta e 12:19 si ora de la post este 1:12 lol !
Bookmarks