Am un Internet Explorer 8 la work aici, inseamna ca de la el ii daca nu ati modificat nimic :)
Se poate, e tare retard. 10X
Printable View
Am un Internet Explorer 8 la work aici, inseamna ca de la el ii daca nu ati modificat nimic :)
Se poate, e tare retard. 10X
Multumesc frumos,Monky.
E lege pe forumu' asta - orice greseala e taxata de "veterani" (persoane cu vechime) prin posturi care se vor ironice,dar sunt de'un penibil iesit din comun.
Nu te mai supara degeaba :) Iti dai seama ca era evident typo din postul tau . Just joking si noi :)
Background-ul va ramane in continuare alb? http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/109.gif
Momentan da. Vezi si tu ce a scris MonkY mai sus.
Cand dau click pe profil scrisul si fundalul e negru, nu se intelege nimic. :|
Eu am gasit probleme la PSN Trophy Card, am bagat ID-ul in profil, dar cand dau sa vad card-ul nu apare ( ca in attachment).
Si vad ca nu mai exista buton de attach la Quick Reply. Asta o sa ramana asa, sau o sa apara ?
Attachment 114785
Esti sigur ca esti pe Light Style? Nu de alta, dar eu am incercat 5 browsere, si pe toate arata ok. Ba chiar se vede cum ai gamertagul lui BoDoPSX :)
Ai citit ce scria acolo in profil la adaugarea iD-ului de PSN? Daca nu, mai citeste odata: http://www.consolegames.ro/forum/pro...do=editprofile
P.S. id-ul necesar pt. trophy trebuie sa-l generezi pe site-ul oficial PlayStation (care e picat din nou... din pacate). Nu merge sa introduci direct nickname-ul tau.Quote:
Enter your PlayStation Network id (get it from eu.playstation.com -> My Profile -> Portable ID -> Generate Portable ID)
Nu mai lamurit :| Ce light style ?
...a mers, lol. Dar nu acela e ID-ul meu de steam. ID-ul meu e cs_ronan, eu cu ala mă loghez pe site...pe steam...de ani buni. Nu exista RonanN! pe vremea aia :DQuote:
ID-ul pe care trebuie sa-l bagi pentru Steam este "RonanN1" conform linkului asta: Steam Community :: ID :: RonanN1
Ciudat, foarte ciudat.
Bine că merge...
Thanks.
*p.s.
Steam Username cs_ronan
Steam ID RonanN1
...lol.
Intrebare:Cum pot schimba de pe Light Style pe Dark Style ?
o simpla sugestie:ar fi bine ca Feedback Score-ul sa fie vizibil doar in aria de Publicitate,respectiv Bazar,nu cred ca intereseaza pe nimeni TR pe un thread normal->doar parerea mea..
P.S.Am inteles ca aici trebuia postata sugestia
o mica problema cu tabelele, mai exact cu header-ul :)
nu pot sa dau trade ratings :-? am incerca si la web si la bodo :-?
nu vreau fac post-hunting sau ceva de genul, dar tot observ anumite greseli.
acum un post trebuie sa aibe minim 5 caractere, e enervant mai ales daca vrei sa dai un simplu "up" la bazar. poti sa schimbi aceasta limitare? thx:D
ok, am si eu o problema. Cand intru pe site, site-ul e teribil de lat - pe tot ecranul imi apare poll-ul. Stiti cumva ce pot face ? Ma chinui sa pun o imagine, dar nici upload=ul nu merge:((.
sistemu de private message nu functioneaza...adica de trimis se trimite dar cand te uiti la "sent" nu salveaza mesajul, bafta...
Daca pui mesaj si in a 2a casuta vizibil numai pt. moderator si vanzator/cumparator merge :p
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
Ti bifata optiunea
nu de alta da' mie mi-o ramas mesaju' trimis :p
- Save a copy of this message in your Sent Items folder ?(mai jos de casuta unde scrii mesaju')
Well, aveti acum si style-ul dark, pe langa cel light. Sorry, stiu ca sunt ambele pline de bugs... dar cam atat am reusit sa fac dupa 5 ore de somn in 4 zile. Keep the bug reports coming. Ma voi ocupa de toate... rand pe rand. Bine ca macar nu mai trebuie sa-mi arda retina albul acela :D
Monky,imi pare rau ca iti spun dar acum mai stam de vorba pe intuneric :D.Skin-ul pe negru este extraordinar :D
Gamer IDs : Psn ID apare cu X
In versiunea cu dark skin, culoarea fontului in partea din stanga a paginii de profil (send private message/ send email/ etc..) ramane cea default, gri inchis.