Scuza-ma! Sent Items. Totusi, ce vreau sa zic, Cineva imi da un mesaj privat. Eu ii raspund din aceeasi fereastra. Dau send, dar ce am scris eu nu apare nicaieri.
Printable View
Scuza-ma! Sent Items. Totusi, ce vreau sa zic, Cineva imi da un mesaj privat. Eu ii raspund din aceeasi fereastra. Dau send, dar ce am scris eu nu apare nicaieri.
Nu te supara, dar data viitoare cand mai modifici in User CP in Edit Options... fii si tu sigur ca stii ce modifici. Nu numai ca ai debifat "Save a copy of sent messages in my Sent Items folder by default" dar ai si debifat "Receive Email from Moderators" si alti membrii. Pai, daca tu setezi sa nu pastreze o copie, setezi si sa nu primesti emailuri... eu ce sa-ti fac ? Ti le-am pus eu la loc...
Am gasit un micut bug pe site.
lewl mariusik...:|
Cred ca mai degraba e eroare de browser, nu a incarcat tot ce trebuia :)
Aseara i am dat multe refresh uri si nu vroia sa si revina. Acum vad ca nu mai sunt probleme.
Nu inteleg de ce imi face merge in urmatorul thread : LINK
Postat ieri la ora 8:01 PM si cand am incercat sa postez azi la 8:03 respectiv 8:36 mi-a facut merge cu cel de ieri.
E ceva decalaj in plus de care se tine cont?
S a dat ora inainte, si banuiesc ca site ul nu s a updatat sau ceva de genul.
Se poate face ceva si pt. cei cu rezolutii mai mici ? Problema in speta e logo-ul de sus care e prea mare ( plus shortcuturile de sus cred ), e singurul forum pe care intru pe care nu il pot vedea "full screen" , atasez si un print screen.
Incearca sa folosesti CTRL - (minus) .Rezolutia nu cred ca va fi schimbat pentru una, doua persoane care nu vad toata pagina.
Rezolutia default este 1280x1024 ... si eu am avut probleme mai ales pe laptopuri mai vechi (sau netbook uri) - insa CTRL + "-" face minuni :D
Guys, intrucat se pare ca sunt mari probleme cu sistemul de infractiuni (debaneaza forumul userii dupa propria sa vointa), astazi (desi e Pastele) va fi o mica perioada (sper eu) oprit site-ul. Voi incerca niste repair-uri si un update. Daca nici dupa asta nu se repara problema, o sa mananc niste jelly soft (vb makers) :D
Phew... fixed (i hope). Cu ocazia aceasta, punctele pt. infractiuni se schimba un pic. Detalii aici: http://www.consolegames.ro/forum/f51...-ro/#post18449
Hmmmm, threadul "Funny Movies" imi apare acum la sectiunea "Foto & Video" in loc de "Funny". Is this right ???:-/
Cum sunt alesi cei care apar in categoria Birthdays? De exemplu azi apar 3 membri dar in calendar sunt 17 :-/