In sfarsit! Probabil ati observat de multe ori cum statea homepage-ul sa se incarce asteptand dupa profitshare.ro. Well, incepand de azi am reusit sa il facem sa mearga asincron, astfel incat daca e picat profitshare.ro, site-ul ar trebui sa se incarce fara sa mai astepte. Amen!
---------- Post added 30-07-2013 at 13:35 ----------
Sectiunea Others a disparut in neant... threadurile aferente au fost mutate in ariile de PC Gaming, Android & Co...
---------- Post added 30-07-2013 at 14:36 ----------
Si tot pe sistemul "etajul 1 s-a mutat la parter", sectiunile PlayStation 1, PlayStation 2 si Xbox au fost mutate in sectiunea Retro.
---------- Post added 30-07-2013 at 14:41 ----------
Totodata am facut ceva mici modificari la sort-urile pe thread-uri si am delimitat mai bine threadurile sticky de cele standard. Cu ocazia aceasta am reparat si Inline Mod-ul (moderatorii stiu de ce). Si cam atat pentru azi...
---------- Post added 30-07-2013 at 14:44 ----------
Ah, da... si a disparut si Introduceri & Colectii. Threadurile de acolo (in numar de 4 - lucru care nu justifica arie dedicata) au fost mutate in Console Club.
---------- Post added 30-07-2013 at 15:33 ----------
Si ca sa fie distinctia mai ok intre admin, super-moderator si moderator, am incercat sa folosesc nuante diferite de rosu. Hope it helps you identifying the highest threat :evil: