Sustin ca Mo sa primeasca medalia "Just perfect" sau clasicul "Everyone loves Mo" >:)
Printable View
Hmm, hai ca incerc sa fac modificari in codul de la Experience, special pentru Mo. Daca busesc site-ul sa nu va mirati :evil:
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
Done ! Damn i'm fast ! Console Games Forum - Awards
Asta a fost tare. Si cu intrebarea mea cum ramane?
New smilies, asa cum v-am obisnuit. Inca un pic si termin toata "seria". Mai lipseste dpad-ul, select, start, R1, R2, L1, L2... phew...
:gamescore: :c: :p: :t: :x: :a: :b: :x2: :y: :xbox: :psx: :wii:
Bonus: :cold::punch::hot:
Colectia a fost updatata. Sper ca va sunt de ajutor:
:msn: - :yahoo: - :icq: - :skype: - :phone: - :email: - :psp: - :nds:
http://www.consolegames.ro/forum/66485-post73.html
...nu mai merg codurile :(. Acuma e cu buton de HQ la clipuri și codul fmt=18& (de exemplu) nu mai face nimic. Se poate rezolva problema?
Aparent clipul este HQ dar c�nd dau play se schimbă �n Standard :(
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
Later Edit*
Nu se poate implementa cumva opțiunea asta?
...ca și pe canalul youtube?Quote:
I have a fast connection. Always play higher-quality video when it's available.
RonaN1: YouTube a schimbat un picut metoda. Incearca sa introduci clipurile HQ fara acel cod... si o sa vezi ca dupa ce dai Play apare si optiunea de a vizualiza HQ sau HD. Click on it si ar trebui sa arate HD/HQ version. Give it a try.
Exemplu: http://www.youtube.com/watch?v=uc9_hW9hHFU
Da, merge :)
console games mobile portal ?:D se poate ? :D multi cred ca folosesc forumul si de pe mobil .. o varianta optimizata ar fi binevenita :D
...problemă?
http://www.consolegames.ro/forum/78557-post989.html
...vroiam să colorez C-ul și G-ul și uite ce-a ieșit (html) (Eu știam că se folosește BBcode)...dar oricum de ce apare așa?
CG
merge din editor din cite vad.
se pot filtra in vreun fel ultimele 10 threaduri care apar pe homepage la console / publicitate ? de ex sa zicem ca nu vreau sa vad threaduri din sub-aria x / y ci doar din z samd
Hmm, la mine a mers. O tine de editor. Si nu, html code e disabled si asa va ramane.
Hmm, asta ar insemna un style special pt. mobile. Sau ar fi a doua posibilitate, daca stie telefonul, sa folosesti RSS pe threadurile care te intereseaza.
Muggs, not yet... dar lucrez la idee :)
---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
Acum aveti arie dedicata Schimburilor pe Bazar. Eu cred ca e mult mai simplu pentru cei care doresc sa faca schimburi. So, enjoy!
---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was Yesterday at 03:58 PM ----------
La cerere, in locul unui singur butonas de "New Posts" acum aveti... 5. Puteti alege intre New Posts de la ultima vizita, pe ultima zi, saptamana, luna, si cel mai frumos, puteti alege sa vedeti New Posts de la ultima vizita, fara aria de Bazar. Phew... that was hard :)
Finally. Thank you thank you thank you!! >:D<
Avem acum si suport pentru avatar in GamerTag. Le puteti vedea aici: Console Games Forum - GamerTag
Din pacate insa va trebui sa va reintroduceti din nou gamertagul de Xbox Live (din 2 pasi):
1. USER CP - EDIT YOUR DETAILS - XBOX LIVE GAMERTAGE - DELETE GAMERTAG - SAVE CHANGES
2. USER CP - EDIT YOUR DETAILS - XBOX LIVE GAMERTAGE - ENTER GAMERTAG - SAVE CHANGES
hmm , dureaza ceva pana se updateaza ?
dap , all clear :)