MonkY eu propun sa fie luat in calcul si perioada in care un user este online in cazul meu 4-5 ore in fiecare zi daca se poate bineinteles , daca scri multe posturi te acuza de spam , daca nu scrie deloc scazi in clasament.
Printable View
MonkY eu propun sa fie luat in calcul si perioada in care un user este online in cazul meu 4-5 ore in fiecare zi daca se poate bineinteles , daca scri multe posturi te acuza de spam , daca nu scrie deloc scazi in clasament.
Nu se poate lua in calcul statul "online" pe site. Si nici n-ar fi corect. Pai ce facem, dau drumul la browser si plec... si am 100% activity, ca sta 24 din 24 pe CG ? Nope... nu e bine. In schimb, se ia in calcul daca vizualizezi imagini/posturi/threaduri. Nu trebuie doar sa postezi ca sa ai activity, insa posturile sunt totusi cele mai importante in calcul.
P.S. Daca vrei sa scrii mult sa nu te poata acuza nimeni de spam, poti scrie news, reviews, previes, pune videos, etc... si vei avea si extra puncte pentru thread starter, puncte pentru cei care iti vizualizeaza pozele, puncte pentru thanks-urile primite. See, problem solved !
I got one medal back :)
Incepand de azi, automerge-ul pentru threaduri este valabil pentru 24h si fara a mai ridica threadul. Si cu aceasta, am incheiat problema cu UP-urile pe aria de Bazar ;) Amen !
De ce Cumpar si Vand nu se pot scrie cu litere mici ?
Am pus la cale un script care sa inlocuiasca nebunia aceea din threaduri... pentru ca prea multi abuzau de "V A N D" si "C U M P A R" (cu caps si fara spatii)... Din pacate, al Dzeului script se ia de absolut toate cuvintele, nu doar din titluri :D O sa vad cum rezolv problema...
---------- Post added 09-09-2009 at 07:36 PM ----------
Test: vand si cumpar !
...c�teva detalii despre VideoDir? :p
Doar moderatorii pot adăuga?
Momentan e "in teste", de aceea doar moderatorii pot adauga. Insa sper ca in cateva zile sa fie totul OK si sa poata adauga oricine. De fapt, acesta este si scopul, sa va usureze munca cu videos. Parca doar asa un thread era un pic cam fad. Cu VideoDir veti putea da note, vedea care este cel mai bine cotat trailer, cel mai vizualizat, etc... Sper sa ajute :)
Propun inca de la inceput cat nu se raspandeste fenomenul ca fiecare joc sa aiba o categorie, pagina ceva whatever sa fie mai ordonate si mai usor de gasit, GameTrailers style. Mi s-ar parea mult mai usor daca ai vrea sa vezi toate video-urile cu Assassin's Creed 2 de exemplu.
Done ! Nu mai apar video-urile postate in New Posts. Chiar nu isi au rostul avand in vedere ca avem block in stanga cu Latest Videos...
Mika, ce vrei tu inseamna programare la greu, baze de date infernale, etc... Nu avem nici resurse (timp, bani) si nici un programator serios care sa se inhame la asa ceva. In timp... incet-incet. Cum ziceam, nu ne grabeste nimeni, nu vrem sa castigam vreun premiu. Facem si noi ca intre amici, care cum putem :)
Era doar o idee :). Si ma gandeam doar sa apara ceva de genul "Posted in Forza Motorsport 3" si cand dai click pe FM3 sa iti arate toate video-urile postate in categoria aceea :). Stiu ca si pe un blog se poate face asa ceva, deci asa nu cred ca e asa greu. Sau poate ma insel, pentru ca nu cunosc. :)
Ar fi o chestie daca s-ar putea adauga tag-uri la filme pe care sa le echivalezi cu jocurile. Si ma rog.. daca lasi userii sa le adauge iese haos, dar daca le definesti tu si pui userul sa caute dupa ele.. ta-na!
L.E. Nu s-ar putea ca posterul filmelor sa fie bot-ul CG? Ca sa nu-l limitam doar la Birthdays.
Poster-ul vad banuiesc ca e inca Work in progress - pentru ca vad ca tot MonkY apare desi cred ca ultimul film l-a bagat Ronan
Khan: momentan doar moderatorii si adminii pot adauga filme in VideoDir. Din pacate nu pot sa postez in numele "bot"-ului CG. Apar doar eu pentru ca ceilalti nu cred ca sunt la fel de entuziasmati de jucarie cum sunt eu... Asta este...
huber: Auto-up ? Nu stiu exact la ce te referi, dar nu avem asa ceva. Up se poate da doar manual, insa la 24h dupa ultimul post al tau in acel thread.
Postez și eu. I love BOTs =D>Quote:
Apar doar eu pentru ca ceilalti nu cred ca sunt la fel de entuziasmati de jucarie cum sunt eu... Asta este...
---------- Post added 12-09-2009 at 09:26 AM ----------
MonkY, spune-mi te rog, c�t timp e �n teste VideoDir se mai pot posta clipuri normale? Că nu vreau să �ncurc cu ceva...
Desigur, nu incurci cu nimic, stai linistit. Tocmai de aceea cand se va urca in VideoDir va fi creat automat thread in aria de Videos. Invers din pacate ma tem ca nu se va putea. In curand vei putea urca direct in VideoDir (e mult mai simplu, doar introduci linkul si preia automat informatiile de pe Youtube, Vimeo, etc...).
Apropos, singura modalitate prin care se vor putea urca direct HD este ca in link, in loc de YouTube - Broadcast Yourself. sa fie hdef://www.youtube.com :)