Am facut o gluma la adresa golaverajului, nicidecum nu vroiam sa para a repros.
Printable View
sa nu credeti ca ma supar sau ceva de genul cand imi atrageti atentia asupra unei greseli, chiar ma ajuta acest lucru. Nu sunt un "expert" in organizare de competitii si de aceea va rog sa ma "criticati" sau sa-mi aratati greselile. asa ca dupa postarea rezultatelor clasamentelor la finalul fiecarei etape as vrea sa verificati daca totul e in ordine si daca e corect. daca e ceva gresit eu o sa modific imediat in baza de date, chiar daca nu postez pe forum.
imi place atitudinea ta pozitiva, felicitari :D asa ar trebui sa facem cu totii sa avem un obiectiv cat mai mare, sa nu ne multumim cu putin.
GRupa A
mukikigb (Arsenal) 2-0 gstan07 (Atletico)
Grupa B
Makiaveliproject(Man. City) 2 - 3 (Milan)MrRoby
Un meci spectaculos , cu rasturnari de rezultate(din partea mea:D). Ce sa mai , a fost cel mai greu meci al meu de pana acuma :) BV
Nu, nu, nu :-j.....mai degraba pe locul asta :1st:.Imi place cai ai imaginatie :drink:, dar eu vreau doar primul loc.:free:
Hai mai bine sa il detronam pe Carto de pe primul loc, tu iei sabia eu toporul si trecem la treaba.:scary:
Carto' here we comeeeee :matrix::drive:
Cata25 (Arsenal) 10 - 0 meh_vami (Fiorentina)
8-0 am dat eu, iar apoi și-a dat două autogoluri.
Ce să mai, sunt forță ;))
Nu am dat de Cosminhards, i-am lasat si mesaj, am vazut ca n-a intrat pe psn de 3 zile.
am vorbit cu imouthes si mi-a zic ca astazi nu poate juca si incearca maine. vom amana meciul pana maine.
DraZziWN1(Atletico) 1 - 3 sevir(Atletico)
Meciul meu cu adiandrei11 se amana din cauza ca el nu se poate conecta la EA Servers . Pentru maine . Revin cu statistica meciurilor jucate si cu etapa viitoare . Astept perioada etapei viitoare sa fie comunicata aici , de catre andrew , ca sa nu mai fac gafe ...
Grupa C
Alf69 (Milan) - Adryano11 (Lyon) = 2-0
Se pare ca si meciul meu cu Stegerean se amana, nu reusim sa ne conectam. mai incercam maine.
ETAPA VII
( 17 - 19 NOIEMBRIE )
GRUPA "A"
GRUPA "B"
- gstan07 - Andrewqp
- mukikigb - sevir
- Imouthes - DraZziWN1
GRUPA "C"
- MrRoby - cosminhards
- makiaveliproject - adiandrei1
- Studentul - Kristake
GRUPA "D"
- Obl1O - rares00190
- DarkRazvan - adryano11
- stegerean - Alf69nfs
- ffocus - cartofu
- sayaandrey - meh_vami
- insane_bgy - cata25
---------- Post added 18-11-2009 at 05:01 PM ----------
REZULTATE ETAPA VI
GRUPA "A"
- Imouthes (AMANAT) Andrewqp
- DraZziWN1 1 - 3 sevir
- Mukikigb 2 - 0 gstan07
GRUPA "B"
- Kristake (AMANAT) cosminhards
- Studentul (AMANAT) adiandrei1
- Makiaveliproject 2 - 3 MrRoby
GRUPA "C"
- Stegerean ( AMANAT ) rares00190
- Alf69nfs 2 - 0 adryano11
- DarkRazvan 2 � 0 oBL1O
GRUPA "D"
- insane_bgy 1 - 5 cartofu
- cata25 10 - 0 meh_vami
- sayaandrey ? ffocus
la fel, sayandrey, nu se poate conecta la ea servers. am amanat putin.