Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 22 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast
Results 121 to 140 of 437

Thread: ConsoleGames.ro - Gears of War 2 Championship

1. #121 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Am o rugaminte, dupa terminarea meciurilor, veniti si postati aici rezultatul. Pe langa cine a castigat, postati si scorul final.
    Multumesc.

2. #122 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    eu voi juca de pe contul ''Catzel3'' iar partenerul meu ''dragos 15'' .nu am putut sa punem underline

3. #123 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Ok vezi ca va dau si eu add acum ca nu va am. Am vb si cu Don. Ne gasim la 9 punct! Cheers!

4. #124 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by teodor15 View Post
    eu voi juca de pe contul ''Catzel3'' iar partenerul meu ''dragos 15'' .nu am putut sa punem underline
    Pai v-ati inscris cu niste gamertaguri, acum le schimbati ?

5. #125 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Nvm, nu era online pe Y!M, nu m-am uitat pe XBL

6. #126 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Joc cu MAFIA in momentul asta ).

7. #127 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    sa-mi dai add pls

La 9 fix fax jocu'!

8. #128 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Poate faceti si voi niste poze ceva

9. #129 SP
    Admin MonkY's Avatar
    raskolnikov1944 / babulu - alfamonk / florynd : 15 - 0

Felicitari echipa lui Babulu si Rashkolnikov ! Noi am pierdut cu brio... am avut issues cu o chestie numita boomer

10. #130 SP
    Teo
    am temrinat meciul.
    16 la 7 a fost scorul pentru mine si dragos

Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Pai v-ati inscris cu niste gamertaguri, acum le schimbati ?

am vut sa fac acel gamertag care l-am scris dar din pacate nu sunt acceptate ''_'' asa ca am facut mici modificari.ne cerem scuze pentru aceasta gresala

11. #131 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    dodo_the_one(catzel3) / Dragos_15 - Shpioon / DonAdryan : 16 - 7

16 la 7 intr-adevar!

Insa a fost foarte scurt, limita de 15.. Sincer nici n-am avut timp sa ma dezmeticesc, nu stiu daca a durat 10 min. Si alta chestie pe care n-am inteles-o, de ce s-a jucat Wingman si nu Execution.

In fine baietii au castigat! Felicitarile mele!

12. #132 SP
    Member Bokolino's Avatar
    scroom / bokolino - mafia ro tm / spitfiree : 17 - 10

bun joc

13. #133 SP
    DarkMatinee / RonanN1 - I condoe I / shtan : 16 - 6

14. #134 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    DarkMatinee/RonanN1 - Shtan/I condoe I: 16 - 6
    HoHO le-a aratat Mika si cu Ronan ce e aia gears...abea astept sa imi bag si eu live si la urmator campionat ma bag si eu

15. #135 SP
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    HoHO le-a aratat Mika si cu Ronan ce e aia gears...abea astept sa imi bag si eu live si la urmator campionat ma bag si eu
    Sa nu exageram acum; am avut si noroc.

16. #136 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Quote Originally Posted by Junnkie View Post
    16 la 7 intr-adevar!

Insa a fost foarte scurt, limita de 15.. Sincer nici n-am avut timp sa ma dezmeticesc, nu stiu daca a durat 10 min. Si alta chestie pe care n-am inteles-o, de ce s-a jucat Wingman si nu Execution.

In fine baietii au castigat! Felicitarile mele!
    Da, ma rog, totul a fost foarte scurt! Scorul la runde a fost 3-2 petru ei, abia ne dezmeticisem si noi si gata.... Sincer eu nu am jucat niciodata wingman, insa credeam ca e cel mai bun din 15 runde, sau primu' la 15, asa ca am stat flexat... Am facut 2 kill-uri, am luat 2 drujbe si o grenada (care ne-a omorat pe amandoi) si gata... 5 min. a fost mult! Cred ca ar fi fost o idee mai buna sa jucam o varinta mai lunga, care sa ne permita sa ne jucam un pic mai mult si mai consistent. But that's just me...

Felicitari celor care au castigat, insa nu ma simt prea bine citind chestii de genu: le-au aratat aia celorlalti ce e aia gears! Not very fair play...

17. #137 SP
    Teo
    Quote Originally Posted by DonAdryan View Post
    Da, ma rog, totul a fost foarte scurt! Scorul la runde a fost 3-2 petru ei, abia ne dezmeticisem si noi si gata.... Sincer eu nu am jucat niciodata wingman, insa credeam ca e cel mai bun din 15 runde, sau primu' la 15, asa ca am stat flexat... Am facut 2 kill-uri, am luat 2 drujbe si o grenada (care ne-a omorat pe amandoi) si gata... 5 min. a fost mult! Cred ca ar fi fost o idee mai buna sa jucam o varinta mai lunga, care sa ne permita sa ne jucam un pic mai mult si mai consistent. But that's just me...

Felicitari celor care au castigat, insa nu ma simt prea bine citind chestii de genu: le-au aratat aia celorlalti ce e aia gears! Not very fair play...
    de acord cu tine.meciul e foarte scurt.perfect ar fi fost sa fie 30.si la partea cu drujba daca nu ati fi inceput voi sa dati nici noi nu am fi dat

18. #138 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    felicitari echipelor castigatoare, dar nu a fost decat o lupta, ramane de vazut cine va castiga razboiul

va rugam ca pe viitor cand postati rezultatele, sa o faceti cum a facut-o Mika... multumim

Etapa I - 25.01.2009 - rezultate:
    Attached Images Attached Images gow2_champ_etapa_i_rezultate.jpg

19. #139 SP
    Teo
    nu am inteles ceva.noi cu cine o sa mai jucam ca sa ajungem in finala?

20. #140 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    nu am inteles ceva.noi cu cine o sa mai jucam ca sa ajungem in finala?
    cu echipa cu care veti pica... oricare din cele inscrise in concurs in afara de cea de astazi... fiecare echipa joaca cu toate celelalte

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 22 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast