Am o rugaminte, dupa terminarea meciurilor, veniti si postati aici rezultatul. Pe langa cine a castigat, postati si scorul final.
Multumesc.
Am o rugaminte, dupa terminarea meciurilor, veniti si postati aici rezultatul. Pe langa cine a castigat, postati si scorul final.
Multumesc.
eu voi juca de pe contul ''Catzel3'' iar partenerul meu ''dragos 15'' .nu am putut sa punem underline
Ok vezi ca va dau si eu add acum ca nu va am.Am vb si cu Don. Ne gasim la 9 punct! Cheers!
raskolnikov1944 / babulu - alfamonk / florynd : 15 - 0
Felicitari echipa lui Babulu si Rashkolnikov ! Noi am pierdut cu brio... am avut issues cu o chestie numita boomer![]()
dodo_the_one(catzel3) / Dragos_15 - Shpioon / DonAdryan : 16 - 7
16 la 7 intr-adevar!
Insa a fost foarte scurt, limita de 15.. Sincer nici n-am avut timp sa ma dezmeticesc, nu stiu daca a durat 10 min. Si alta chestie pe care n-am inteles-o, de ce s-a jucat Wingman si nu Execution.
In fine baietii au castigat! Felicitarile mele!![]()
Da, ma rog, totul a fost foarte scurt! Scorul la runde a fost 3-2 petru ei, abia ne dezmeticisem si noi si gata.... Sincer eu nu am jucat niciodata wingman, insa credeam ca e cel mai bun din 15 runde, sau primu' la 15, asa ca am stat flexat... Am facut 2 kill-uri, am luat 2 drujbe si o grenada (care ne-a omorat pe amandoi) si gata... 5 min. a fost mult!Cred ca ar fi fost o idee mai buna sa jucam o varinta mai lunga, care sa ne permita sa ne jucam un pic mai mult si mai consistent. But that's just me...
Felicitari celor care au castigat, insa nu ma simt prea bine citind chestii de genu: le-au aratat aia celorlalti ce e aia gears!Not very fair play...
![]()
felicitari echipelor castigatoare, dar nu a fost decat o lupta, ramane de vazut cine va castiga razboiul
va rugam ca pe viitor cand postati rezultatele, sa o faceti cum a facut-o Mika... multumim
Etapa I - 25.01.2009 - rezultate:
Bookmarks