Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 29 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 81 to 100 of 580

Thread: Gran Turismo 5 ConsoleGames.ro Championship

1. #81 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Mda, nu pot sa zic ca e masina perfecta dar... n-avem de ales . Macar race tires daca avem, desi ar fi fost mai bine sa facem un poll cu masina aleasa.
    Also mi-ar fi placut si mie tot traseul Nurburgring.
    Nu intelegeti gresit, nu ma plang nicidecum, doar ca ar fi fost mai frumos sa se supuna la vot masina, macar majoritatea sa fim de acord, iar Nordschleife ar fi adus putina diversitate campionatului in materie de trasee

2. #82 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Nu exista posibilitatea ca fiecare sa joace cu o masina proprie (care sa se incadreze in anumite limite)? De exemplu: setati o putere maxima, o greutate minima si PP maxim. Cred ca ar fi mai bine asa.

3. #83 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Tot ar fi diferente intre masini. Competitia este intre participanti, nu intre modelele masinilor.
    Am propus si eu asta la un moment dat dar am fost imediat convins de Grey ca nu prea sunt egale sansele

4. #84 SP
    Admin MonkY's Avatar
    eagle-eye: Sa stii ca la concursul trecut de Forza Motorsport, s-a supus masina la vot. Si mare greseala s-a facut. Decat sa votez eu si altii o masina in necunostinta de cauza... mai bine ii lasam pe cei care se pricep cel mai bine la asa ceva sa decida. Parerea mea

5. #85 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Principala idee care a stat in spatele alegerii masinii a fost ca indiferent de masina aleasa , nu trebuie sa fie ceva prea usor de manevrat dar nici prea greu. Nu vrea nimeni o masina care sa stea lipita de asfalt pentru ca totusi este un campionat, cat de cat trebuie testata si calitatea pilotului . Ce farmerc este in apasarea acceleratiei la maxim la iesirea dintr-un viraj fara sa existe pericolul de supravirare. La fel, o masina prea greu de controlat nu este o solutie viabila avand in vedere ca nu toti joaca cu volan.
    Nu un race car dar nici o masina de serie , un RM pare cea mai buna alegere . Este o masina care lasa si loc pentru setari individuale dar merge si foarte bine pe cele default.
    Masina aleasa nu este Corvette ZR1 care are 800+ hp, ci este sora mai mica a acesteia Z06 care are 550+ hp si care este mult mai usor de controlat.

Traseul Nordschleife nu a fost inclus in campionat (initial si eu l-am dorit) pentru ca nu este un traseu care este foarte permisibil in ce priveste depasirile fiind foarte ingust. Din acelasi motiv au fost excluse si trasee gen London, Rome.

6. #86 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Pe acelasi principiu atunci ar trebui scos si Cote d'Azur ca nici acolo nu se poate depasi mai deloc,restul par a fi destul de ok.Cat despre masina eu unu as fi deacord cu ea atata timp cat se va da posibilitatea de a juca cu TC=1 barem,masina avand tractiune pe spate e destul de dificil de controlat din maneta la iesiri din curbe.

7. #87 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din traseele respective... care se vor juca in conditii meteo "speciale"? Nu de alta, dar ar fi fun (si mai realist) sa jucam cel putin cate una din fiecare (ploaie, ninsoare, noapte, teren accidentat). Din nou, parerea mea... hac

8. #88 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Cu asta sunt de acord, chiar ar fi interesant sa jucam si pe ploaie sau ninsoare.

9. #89 SP
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Pe acelasi principiu atunci ar trebui scos si Cote d'Azur ca nici acolo nu se poate depasi mai deloc,restul par a fi destul de ok.Cat despre masina eu unu as fi deacord cu ea atata timp cat se va da posibilitatea de a juca cu TC=1 barem,masina avand tractiune pe spate e destul de dificil de controlat din maneta la iesiri din curbe.
    Da, ai dreptate , probabil ca ar trebui inlocuit Cote d'Azur . Problema insa la celelalte trasee este, pe langa faptul ca sunt inguste, sunt si mici ; 16 jucatori pe un traseu cum e Madrid nu e o imagine prea placuta, mai ales cand vorbim de 30 ture + damage heavy.
    Vrei masina cu TC on, asta intra in contradictie cu motivul pentru care am ales masina asta in primul rand "talpa pe acceleratie la iesire din viraje". TC = 1 barem este imposibil de verificar, oricine poate sa isi puna TC 5 sau 10 , nu ii impiedica nimic.
    Ai condus masini mult mai greu de tinut si asta pe conditii de ploaie si pneuri comfort, Kobayashi. Te sperie o masina ca are tractiune pe spate? Orice masina s-ar fi ales ar fi avut tractiune pe spate. Eu iti recomand sa incerci masina fara nici un alt upgrade decat RM, sa vezi cum se comporta. Sunt si setari care pot fi facute pentru a minimaliza oversteering.

Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Cu asta sunt de acord, chiar ar fi interesant sa jucam si pe ploaie sau ninsoare.
    Va fi cel putin un traseu pe ploaie.

10. #90 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    La naiba cat tam tam s-a facut cu jocu asta ca va avea ploaie si alte conditii meteo, ok inteleg poate unroa nu le place raliul sau zapada dar conditii de ploaie pe un circuit vedem toata ziua..15-20 % din trasee ar fi cazul sa jucam si pe ploaie pentru ca fizica jocului e chiar foarte buna pe ploaie.

LE : in fiine dar antrenament ceva nu mai facem si noi ? A trecut peste o luna de cand am jucat ultima oara impreuna, ce facem asteptam startul campionatului sa ne intram si noi in mana ? stiu ca a-ti zis ca o sa fie niste sesiuni de antrenament si eventualte testari dar ce ne costa sa incepem mai de vreme , adica momentan for fun poate ?

11. #91 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Da, ai dreptate , probabil ca ar trebui inlocuit Cote d'Azur . Problema insa la celelalte trasee este, pe langa faptul ca sunt inguste, sunt si mici ; 16 jucatori pe un traseu cum e Madrid nu e o imagine prea placuta, mai ales cand vorbim de 30 ture + damage heavy.
    Vrei masina cu TC on, asta intra in contradictie cu motivul pentru care am ales masina asta in primul rand "talpa pe acceleratie la iesire din viraje". TC = 1 barem este imposibil de verificar, oricine poate sa isi puna TC 5 sau 10 , nu ii impiedica nimic.
    Ai condus masini mult mai greu de tinut si asta pe conditii de ploaie si pneuri comfort, Kobayashi. Te sperie o masina ca are tractiune pe spate? Orice masina s-ar fi ales ar fi avut tractiune pe spate. Eu iti recomand sa incerci masina fara nici un alt upgrade decat RM, sa vezi cum se comporta. Sunt si setari care pot fi facute pentru a minimaliza oversteering.
    Am incercato...cu cauciucuri soft e ok fara asisturi,dar pot sa pun pariu ca elitistii din voi nu vor cauciucuri soft ci hard hard hard,ceea ce pe mine m-ar deranja deja,cu hard nu-mi place cum se comporta,ia curbele ca un butoi si derapeaza destul de usor la acceleratie din curbe (controlabil,dar trebuie avut grija totusi), conditii in care eu ma simt dezavantajat fata de voi cei cu volane care puteti sa dozati acceleratia mult mai finut din pedale.Oricum ar fi bine sa treceti acolo in primul post si setarile admise pt campionat,ce asisturi,ce cauciucuri,etc ca sa-mi fac o idee asa cam pt ce categorie va fi facut campionatul asta.

12. #92 SP
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    pot sa pun pariu ca elitistii din voi nu vor cauciucuri soft ci hard hard hard
    No comment ... desi ar trebui.

Vor fi teste online inainte de inceperea campionatului cum a spus si Grey, teste la care vor lua parte toti care doresc. Vom avea timp sa decidem comportamentul masinii pe trasee diferite. Nici nu s-a trecut la faza asta si deja ai inceput sa plangi si sa dai cu presupusul ; este vre-o lista definitivata a setarilor si nu o vad eu?

13. #93 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Linistiti-va, nu este nimic final. Vor fi de toate pentru toti, aveti rabdare. Cote d'Azur este pus pe lista de trasee din aceleasi motive pentru care este in campionatul de F1. Este un traseu stradal, incomod dar cu foarte mult pedigree. Nu cred ca ar trebui sa lipseasca nici de la noi.

Masina aleasa, daca ar fi fost numai si numai dupa mine, ar fi fost ZR1. Precum au spus si colegii organizatori, Z06 este chiar cumintica prin comparatie. Se poate conduce foarte usor si cu gamepad si cu cauciucuri racing hard. Aceasta masina a fost aleasa pe mai multe criterii. In principal datorita faptului ca este Premium si in al doilea rand datorita accesibilitatii. Timp de antrenament va fi pentru toata lumea, atat inainte de inceperea campionatului, cat si intre etape.

Kobayashi, de la tine am pretentii, sa nu te mai vad cu texte gen "vai mi-e frica de tractiunea spate" Stiu ca nu se poate multimi niciodata pe toata lumea, mereu vor exista carcotasi. Tocmai daia, daca majoritatea se va simti ok in acest campionat, si-l va duce la bun sfarsit, inseamna ca noi l-am organizat cum trebuie.

Cu alte cuvinte, odata cu expirarea poll-ului curent, se va da liber la inscrieri si va incepe un presezon in care se vor definitiva toate regulile.
    Attached Images Attached Images 129129338483931215.jpg

14. #94 SP
    Member naikum's Avatar
    Cand va incepe presezonul vom primi masina? ..cei care nu o au inca , sau binevoieste cineva sa ma ajute si pe mine cu ea mai repede ?

15. #95 SP
    Quote Originally Posted by naikum View Post
    Cand va incepe presezonul vom primi masina? ..cei care nu o au inca , sau binevoieste cineva sa ma ajute si pe mine cu ea mai repede ?
    Va rog, incercati sa cititi si posturile din spate. S-a spus deja de doua ori, cine nu isi poate procura singur masina, o va primi de la organizatori. Acest lucru se va intampla odata cu inscrierea si confirmarea acesteia.

16. #96 SP
    Poll-ul s-a incheiat, taxa de inscriere a fost stabilita la valoarea de 50 de lei.

Inscrierile sunt deschise.

Cei ce doresc sa se inscrie sunt rugati sa dea copy paste la mesajul de mai jos, sa-l completeze si sa-l posteze:

PSN ID: I_GreyhounD_I
    Nume: Meirosu Razvan
    Achitat taxa: Da/Nu inca

Taxa trebuie sa se plateasca in contul BCR: RO03RNCB0088063232520002. Dupa ce ati virat banii in cont, va rog sa-mi trimiteti pe PM detaliile tranzactiei, ca sa poata fi urmarita mai usor. Rugaminte: daca platiti la casierie, suportati va rog si comisionul de depunere.

Dupa confirmarea platii taxei, veti fi considerati inscrisi.

Duminica aceasta, 6 martie 2011, cu incepere de la ora 20:00 se va organiza prima cursa de pregatire a presezonului. Toti cei ce s-au inscris sau se vor inscrie sunt rugati sa participe.

17. #97 SP
    Member roberte's Avatar
    PSN ID: roberte
    Nume: Barbu Eduard
    Achitat taxa: Da

18. #98 SP
    Member naikum's Avatar
    Care este numele titularului contului de mai sus. Banuiesc ca este al lui Grey dar am zis sa intreb sa fiu sigur.

19. #99 SP
    Quote Originally Posted by naikum View Post
    Care este numele titularului contului de mai sus. Banuiesc ca este al lui Grey dar am zis sa intreb sa fiu sigur.
    Este contul meu, poti folosi numele din postul in care am anuntat si contul.

Nu uitati, duminica, toti cei inscrisi si cei ce se vor inscrie, sunt asteptati la prima cursa pregatitoare, de la ora 20:00. Va rog sa va anuntati deja aici cei ce veti participa.

20. #100 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    PSN ID: cristi-dinu
    Nume: Milea Dinu Cristian
    Achitat taxa: Da

Duminica la 20.00 sunt la munca dar daca nu o sa fie probleme o sa fiu online.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 29 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast