Re: Ai fi de acord cu plata unei taxe modice pentru anuntul deschis pe aria Bazar?
Quote:
Originally Posted by
Tudoran
p.s. ar trebui scoasa a 3a optiune ca numa incurca. O consider o portita pentru userii care nu vor sa plateasca taxa
Total de acord! Si eu am avut aceeasi propunere mai sus. Ori alba, ori neagra - cei care se abtin fie nu sunt siguri fie nu stiu si le putem acorda mai mult timp de gandire si cand s-au decis revin cu un Da sau Nu. Abtinerea e pt. eunuci :))) Scuze pt. cei jigniti, dar apropo de comunism - d-aia a cazut ca sa putem sa zicem DA/NU, nu sa ne abtinem.
Merci de credit Tudo! Cum am mai spus-o, in lipsa de timp al altor moderatori/admini ma pot oferi voluntar cel putin o luna (pt ca imi permite timpul acum).
Legat de conditionarea accesului pe threadurile de Jocuri cu Preturi bune si Coduri: avand in vedere ca prin utilizarea informatiei prezente acolo beneficiezi de o economie de cel putin cateva zeci de RON, chiar sute in cazul unor CEuri, nu vad de ce nu din acea 'economie' sa nu beneficieze si CG?! Totul se transpune in taxa de membru - care evident daca se va invarti in jurul a 5-10-20 E., totul va fi echitabil (asa cum trebuie sa fie). Tocmai mi-am reinoit subscriptia de 1 an si chiar nu-mi pare rau - doar din bun simt pt toate ponturile si codurile pe care le-am primit pana acum.
Re: Ai fi de acord cu plata unei taxe modice pentru anuntul deschis pe aria Bazar?
Aştept decizia finala si ma voi supune de dragul acestui forum. Din păcate cu licitaţiile m-am lămurit, cred ca am fost vreo 10 care tot au venit cu ce au gasit prin casa. Altii au ajuns din păcate sa isi liciteze propriile licitaţii, respect! Propun si eu ca acest forum sa devină exclusivist, sa se pună o taxa de...vedem cati răm�nem si asta e, măcar ajungem "acţionari la propria afacere" si altfel o sa se dezvolte si alte arii ale forumului, mai multe stiri de calitate, premii pt cea mai buna stire, recenzie, funny guy, etc...De unde premii? O sa fim proprii sponsori, in loc sa pun la licitaţie un joc, il dau ca premiu pt cea mai interesanta ştire din luna respectiva, c�ştigătorul fiind desemnat prin vot/sondaj. Cu siguranţă se va lua cea mai buna decizie, doar suntem altfel, nu? Long live the king (ConsoleGames)
Ai fi de acord cu plata unei taxe modice pentru anuntul deschis pe aria Bazar?
Monky are ultimul cuvant,dar cred ca nu poate contesta nimeni ca majoritatea ideilor cu care s-a venit ar fi valide. Scaderea numarului de useri ar fi evidenta,dar forumul ar deveni unul exclusivist si cred ca merita asta,intrucat e cel mai bun din Romania.
Daca hosting-ul e in jur de 2000 de euro anual ---> 2000 : 5 = 400 useri. Nu e nevoie de mai mult pentru ca acest site sa se sustina. Inutil sa mai vorbim despre cei care isi vor face Premium sau VIP,avand o contributie mult mai insemnata.
In continuare,cred ca e o idee buna cea cu taxa anuala. Desi presimt ca citind aceste randuri,Monky are dubii serioase.
Vin cu inca o sugestie care nu stiu cat de usor ar putea fi pusa in practica,dar s-ar putea incerca un trial de o luna,doua,trei pentru taxa de membership. "Sa luam pulsul",cum s-ar zice,sa vedem cine ramane si cine isi face bagajelu'. Chiar cred ca minim 50% din userii activi (si aici vorbesc de cei care posteaza zilnic,viziteaza site-ul de nenumarate ori intr-o zi etc.) vor fi de acord sa dea acei bani.
Astept cu maxim interes decizia "executivului". :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eu unul am si premium, am pus produse la licitatii si am licitat pentru a ajuta, pe cat pot de mult, acest site pe care imi petrec cateva ore bune in fiecare zi. Sunt total de acord cu introducerea unei taxe sub orice forma va considera 'managementul'. Dupa cum au spus si alti useri: o sa fiim mai putini dar mai buni.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2