Mult succes cu platforma/proiectul!
Cateva puncte, din ce am observat rapid:
1. Trebuie sa faci ceva astfel incat email-urile tale sa nu mai ajunga in Spam (Google si Yahoo considera domeniul tau ca SPAM). Ai de lucru aici, intrucat nu e usor. Depinde foarte mult de provider-ul tau si ce se intampla pe domeniul gametrade.ro. Daca nu rezolvi problema asta, multi utilizatori noi nu se vor putea inregistra (unii habar nu au ca se duc email-urile in Spam folder).
2. Acum nu ai prea multe anunturi, dar in viitorul apropiat sper sa adaugi un filtru de sortare. E un pic haotic acum si nu poti de exp. sa sortezi jocurile dupa pret crescator/descrescator. Daca intri in lista cu toate jocurile... e nebunie. Acolo eventual ar trebui un filtru pe platforma, an, eventual nota (am vazut ca tragi si de pe metacritic).
3. Ti-ar fi bun un breadcrumb in partea de sus. Un meniu cu categoriile (cum e aici pe CG) sau o lista de icons pt. categorii, sa poti ajunge repede in sectiunea dorita. Meniul actual e cam "ascuns" si destul de complicat...
Cam atat momentan. Bafta!
Buna Monky, multumesc foarte mult pentru recomandari.
1. Deja s-a rezolvat. Problema era cu metoda de trimitere(era mail php) am schimbat cu SMTP
2. si 3. Le-am notat, ramane sa ma consult cu echipa.
Am revenit cu informatii: M-am consultat cu echipa si in viitor vor fi aplicate recomandarile lui Monky. Multumesc
Damn, ce roz ti-ai tras in semnatura (si bold)... nu te dor ochii? Nu e cam prea pt. fete?
Chiar, pt. cineva nou ajuns pe site... nu prea e nici-o pagina unde sa fie explicat ce si cum. Un fel de mic About Us. Stiu ca e un filmulet acolo cu tutorial, dar nu prea vad pe multi sa stea sa se uite la filmulete.
P.S. La cat mai multe jocuri!
Mersi Monky dar nu cred ca platforma noastra e asa de complicata! Cum se vede si din statistica atasata, vizitatorii nostri se descurca bine. Am facut mai multe teste de tip A/B la proiectele noastre anterioare si rezultatele au aratat ca tutorialele de tip videoclip avea un Bounce Rate de 29% iar cea cu text 64%.
Foarte buna platforma - arata decent . Va rog incercati sa oferiti posibilitatea mai multor jocuri la schimb (2 sau 3) vs 1
Saptamana viitoare platforma noastra va primi un Update. Am sa revin cu mai multe detalii.
O zi frumoasa tuturor
Iata si prima recomandare (in descriere nu in videoclip) de la Speedy .RoGamer
Multumim foarte mult
Gametrade.ro a primit o noua functie: Push Notification(Daca vrei sa fii la curent cu tot ce se intampla)
Aboneaza-te![]()
Avem si un mic concurs. Vom da 10 coduri(Random) Steam
Detalii aici: Concurs Facebook
Bookmarks