V-ati dat seama ca actrita care o interpreteaza pe Jesse Faden (Courtney Hope), in Control, a jucat si in rolul lui Beth Wilder din Quantum Break?
V-ati dat seama ca actrita care o interpreteaza pe Jesse Faden (Courtney Hope), in Control, a jucat si in rolul lui Beth Wilder din Quantum Break?
Spoilers, Spoilers, Spoilers...
Cand am spus despre acest joc ca devine un contra-canditat la jocul lui Kojima, Death Stranding, nu am vorbit aiurea, mister Kojima a vizitat personal studioul Remedy Entertaiment din Finlanda in luna ianuarie 2019, exista material suficient care arata acest fapt. In plus, Kojima a spus despre jocul Control ca are suficiente momente spooky, de care este interesat.
L.E : Cat de misto arata un print-screen cu tipa din Control...
Eu tot sunt de parere ca acest joc nu este contra-candidat pentru DS. Ala e doar un simulator de mers. Iar daca stim cum face Kojima jocurile (care unora le plac iar altora nu), atunci o sa fie si mai clar. O sa fie un simulator de mers cu ffff multe ore de filme. Actiune mai putina spre deloc, cu momente silly si poate 2-3 momente mai tensionate.
Dar nah. Poate s-a schimbat si o sa iasa un joc cu adevarat bun.
In schimb aici, in Control, avem un joc facut de Remedy in stilul caracteristic, story driven, cu actiune, poveste, samd. Un joc pe care-l joci cu adevarat.
Oricare joc din seria Metal Gear Solid are mai mult gameplay si posibilitatea interactionarii cu lumea jocului mai vasta decat orice a creat Remedy Entertainment. Vorbesti in necunostinta de cauza, ca de obicei.
Poibil. E doar o parere personala. N-am avut niciodata rabdare sa joc mai mult de cateva ore vreun joc din seria MGS (inafara de 1 pe care l-am terminat pe PS1 la aparitie). Iar din alea cateva ore, ori erau prea multe cinematics-uri, ori prea multe momente silly care nu-mi plac.
Remedy face jocuri liniare si story driven. D-aia tot spun ca sunt jocuri complet diferite, care se aseamana doar prin faptul ca sunt 3rd person shooters.
Hai sa fim seriosi, Kojima nu e totusi o mare scula, jocurile lui sunt doar pentru anumiti gameri, si aia il idolatrizeaza si se cred superiori, cred ca le stiu pe toate doar pentru ca joaca un joc facut de el, dar pana la urma si aici e vorba de gusturi.
My point exactly. Cei care il idolatrizeaza si se cred superiori nu vor renunta la Death Stranding nici pentru Control, nici pentru orice alt joc. De asta Kojima nu poate avea concurenta.
I love Kojima , I love Remedy, imma play them both . In alta ordine de idei, a facut cineva precomanda la Control de la Altex/MG, a ajuns?
Sigur il gasiti in magazine. Daca toata lumea ar cumpara jocul din magazin si ar refuza comanda care nu ajunge in ziua lansarii magazinele nu ar avea de ales si ar incepe sa livreze la timp.
Eu mereu am gasit jocurile in ziua lansarii, insa nu m-am uitat dupa Control deci nu iti pot spune sigur.
Asa o sa fac si eu de acuma, ca vad ca precomanda nu o onoreaza la timp.
Mersi pentru sfat.
Eu vara sunt in provincie,la altex aici au la raionul de jocuri doua nuci si o ghinda,ah si coduri u play.
Atat jocul asta cat si Ancestors sunt deja sparte si se afla pe torrente, gratis. E un moment trist sa faci o precomanda, Altex/Media Galaxy sa ii doara in p..a, iar altii sa descarce jocul Day One, fara cheltuieli. Trist.
^Eu am problema asta cu servicii gen netflix & spotify. Pe de o parte mi se pare normal sa sustin industria, dar pe de alta parte nu mi se pare normal ca netflix sa imi ofere mai putine filme pe bani decat imi ofera filelist gratis. Inca ma simt contrariat.
Sa stii ca pentru aia 58 de lei platiti lunar la Netflix, eu sunt foarte multumit de continutul oferit de ei. Sigur, e loc de mai bine, insa eu imi doresc sa am timp, sa vad toate serialele de pe Netflix.
Bookmarks