Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 79 of 79

Thread: Control

  1. #61 SP
    Manager paul's Avatar
    AWE expansion review:

  2. #62 SP
    Manager paul's Avatar
    Era clar de la inceput ca e o minciuna ca nu se poate:
    Quote Originally Posted by Push Square
    [...] What this essentially means is that both the developer and the publisher did actually have the ability to upgrade certain versions of Control all along, but they claimed they didn't in a recent blog post. It was said: "The upgrade path that we are offering is only possible when upgrading from the same version of the game. As we are only doing additional development on Control Ultimate Edition on the next gen platforms, we are unfortunately unable to offer an upgrade path to all existing Control players." Except that exact upgrade path has been offered on the PlayStation Store throughout the day. By accident, that is. [...]
    Control PS5 Upgrade Controversy Worsens as Owners Accidentally Get Free Access to Ultimate Edition - Push Square

  3. #63 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Vine si pe Switch in cloud version

  4. #64 SP
    Manager paul's Avatar
    Control Ultimate Edition comes to PS5 and Xbox Series X|S with a 60fps Performance Mode and 30fps Graphics Mode (with ray-tracing)

    While we work on the full trailer, enjoy a sneak peek of both modes, recorded on PS5.

    Digital launch: Feb 2, 2021
    Retail launch: March 2, 2021
    Control on Twitter

  5. #65 SP
    Member morphine's Avatar
    A jucat jucat cineva ambele expansion-uri? merita banii?

  6. #66 SP
    Member SeCeX's Avatar
    I did, si zic ca da, a lot of lore si world building si in plus awe leaga foarte frumos universul remedy , nu stiu cat mai e acum season pass ul,eu l am luat la 90 si am fost multumit.

  7. #67 SP
    Member morphine's Avatar
    vreo 84 jocul, 42 expansion sau 189 pachetul compatibil si cu ps5, de pe store. crezi ca odata jucat pe ps4 ar mai fi cineva interesat sa-l rejoace?

  8. #68 SP
    Member SeCeX's Avatar
    Eu unul am piticul asta, cand apare un sequel la un joc incerc sa rejoc precedentul(I sell nothing ), dar el nu prea are replay value, adica poti sa faci 100% post-story.
    Also, pretul la season pass e foarte bun, nu stiu cat mai costa pe olx sau la altex dar daca il iei pe ps4 + season pass probabil nu sari de 120 , dar daca ai ps5 poate ar merita varianta compatibila.

  9. #69 SP
    Member morphine's Avatar
    Ce tare e jocul! Il urmăream de ceva timp și dacă tot l-am văzut la preț redus pe store am zis să-mi fac un cadou de Crăciun. Îmi place foarte mult direcția artistică, paleta de culori. Știu că la lansare avea ceva probleme tehnice dar acum e foarte jucabil. Am întâlnit un singur bug când am intrat cu picioarele intr o cutie și tot o caram după mine și ocazionale frame drops la scene intense cu multe efecte speciale. Unele mici probleme cu camera când țintești și ești lângă un perete, i se văd globii oculari, in rest e foarte ok. Mi ar fi plăcut să fie un slider bar cu motion blur, deși pare bine implementat l-aș fi vrut mai temperat. Jesse se mișcă cam ciudat și are un control ciudat când țintești cu arma dar te obișnuiești. Ar fi mers și o rezoluție mai mare, sau ceva antialising, nu mă pricep la detalii tehnice doar că nu prea are "smooth edges". Înțelegeți voi.
    Cu toate astea, are o fizica incredibila. Am jucat puțin din el și surprinzător m-am dus cu gândul la FEAR (in scenele cu coridoarele și jocurile de lumini simțeam cum îmi crește anxietatea), Matrix, Max Payne, Half life (gravity gun) sau Bioshock. Având ps4pro, am luat ediția simpla cu dlc-uri, mai că-mi pare rău că nu am luat versiunea pt ps5, îmi imaginez că ar arăta demențial cu RTX.
    M-a prins tare cum a inceput deși cam din topor, m-a băgat în priză din primele minute. Expozițiunea e cam inexistentă așa că citesc tot ce prind că sa aflu mai multe. Deocamdată sunt foarte entuziasmat de joc, sa vedem cum e in continuare.

  10. #70 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Have fun.

    Mo-cap-ul/facial animations sunt demențial de reușite în jocul ăsta. Gameplay-ul în general e foarte mișto, chiar pare un joc next gen de multe ori. De fapt, multe implementări par mai next gen în Control, decât în jocurile next gen.

    Poate o să-l reiau cândva, cam la jumătate am dat rage quit din cauza explorării neintuitive care la început pare foarte fun, dar apoi devine un coșmar. Același lucru mi s-a întămplat și cu Fallen Order, joc care mi-a plăcut enorm, numai că la un moment dat am rămas blocat din cauza hărții holografice care mai mult încurca. Asta și pentru că nu folosesc niciodată ghiduri YouTube pentru a termina un joc.

  11. #71 SP
    Member morphine's Avatar
    Eu am lasat Fallen Order ca sa-l joc pe asta. Nu-mi place nici mie harta holografica.

  12. #72 SP
    Member morphine's Avatar
    Voi când ați făcut expedițiile? In endgame? Mie mi se pare cam greuute acum imediat ce le-am deblocat.

  13. #73 SP
    Member SeCeX's Avatar
    La final, aveam aproape toate upgrades. Cred ca le poti face si dupa dlc.

  14. #74 SP
    Member morphine's Avatar
    Guys, am terminat jocul, fără dlc-uri. Foarte tare! S-a nimerit pe gustul meu, nu știam foarte sigur la ce să mă aștept și mi-a depășit așteptările. Repet, direcția artistică e superbă, mă topesc după ea. Gameplay mișto, poți să faci de toate: levitezi, dodge, telekinezie etc. Armele modulare foarte mișto și ele. Deși nu exista foarte multa diversitate, luat ca un pachet întreg, IT DELIEVERS! La un moment dat mă gândeam că ar fi fost mișto să meargă mai departe cu ideea cu building shifting pentru că mi se părea subdezvoltata și ghici ce, mai târziu în joc chiar mi s-a îndeplinit ce-mi doream. A avut unele side quest-uri bune, poate chiar mai captivante decat unele din main story. Questul cu frigiderul m-a dus cu gândul la
    Faza cu the maze și colaborarea cu Poets of the Falls m-a dat pe spate. Intrasem în frenzy când a început faza mai ales că eram pe boxe la volum mare. Ce sa mai zic, as avea destule dar mai bine sa se convingă fiecare. Singurul regret pe care-l am e că nu am luat varianta compatibila pt ps5 pt Ray tracing. Mă declar oricum mulțumit de cheltuială și-l recomand cu toată căldura. Continui cu dlc-urile.
    PS: la luptele foarte intense am avut niste frame dropuri groaznice personal nu m-a deranjat asa de tare fiind rare.
    Attached Images Attached Images img_4207.jpg img_4206.jpg img_4205.jpg img_4208.jpg

  15. #75 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Au facut treaba buna.
    Greu de ales pentru mine intre 60FPS si Ray-Tracing.



  16. #76 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu e rocket science. E doar foarte multa optimizare, iar asta inseamna foarte multe lucruri pe Low sau custom (custom ala poate insemna si sub low la unele chestii) ca sa poata merge in fps stabil.

    Also, 1440p cu 60fps sau RT pentru un joc care mergea in 1080p pe PS4 Pro si 900p pe base PS4.
    Attached Images Attached Images screenshot-2021-02-01-16.45.55.png

  17. #77 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Optimizare făcută ca sa ia ochii la lume. Din p.m.d.v. nu au făcut mare lucru pe parte de optimizare, mai ales când ai un astfel de hardware, dar mna, decât nimic, este bine și așa.
    Abia aștept sa trecem peste perioada asta de tranziție și sa apăra jocurile NexT gen, gândite și făcute pe noile arhitecturi.

  18. #78 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu sunt foarte curios de o chestie si sper sa nu-mi sara lumea in cap - cati din cei care au PC-uri, nu conteaza cat de potente, ar alege sa creasca rezolutia unui joc si sa scada detaliile

    Ma uit la settings de mai sus si efectiv ma oripilez. Au ales sa aibe 2k pentru acel checkerboard, dar sa dea aproape totul la Low si sa activeze RT, cand puteau lasa 1080p cu medium/high si cu RT.

    Din pacate acest low low low low off off, cam asta e nivelul si o sa fie si mai greu de tinut pasul in viitor cu RT, in timp ce consumers vor cere tot mai des ultra high refresh rate - 120 si 240hz.
    Astfel ca o sa vedem jocuri in rezolutii mari si cu multe fps-uri, dar care arata absolut oribil - nu spun ca este cazul aici, pentru ca jocul are multe tehnici, la fel ca Cyberpunk, prin care sa para joc "next gen" desi ruleaza la detalii mici.

    Dar e trist...


  19. #79 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am jucat putin acum.
    L-am pornit direct cu RT si 30fps si mi se pare nejucabil. Efectiv zici ca mergi si tintesti in nisip. Nu am apucat sa vad analiza DF ca sa vad cat de constant e fps-ul, dar mi se pare efectiv execrabil si nejucabil.
    Toate astea desi l-am jucat si terminat pe Xbox One X in 30fps fara nicio problema.

    Am schimbat in 60fps si este super ok si am tot incercat sa schimb inapoi in 30 ca sa vad si eu o reflexie, ceva, dar nu pot sa fac nimic asa.

    Am dat acum sa instalez si pe Xbox si sa vad in paralel cat de bine merge in 30fps.

    O alta chestie misto este contrastul la PS5. Nu stiu daca are HDR, dar stiu ca pe Xbox nu avea, dar contrastul este fenomenal si efectiv game changer
    Si inca o chestie foarte tare este implementarea DS5 la tot - mers pe diverse suprafete, sarit, tras cu arma, folosit puterile

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4

Similar Threads

  1. Twist Control By GreyhounD in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 23-08-2011, 15:42
  2. Flight Control vine si pe PS3 By naz in forum Console News
    Replies: 2 Last Post: 16-08-2010, 15:53
  3. Baja: Edge of Control Videos By paul in forum Videos
    Replies: 2 Last Post: 25-09-2008, 18:10

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts