Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 58

Thread: Televiziunea Consolegames ?

1. #21 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Este un target bine de luat in vizor dar, deocamdata dupa cum spune si Monky avem nevoie de bani sa ridicam proiectul asta. Se fac inca eforturi mari din punct de vedere financiar sa il tinem in picioare. Sper si trebuie sa reusim sa il dezvoltam cat mai mult, in folosul comunitatii.

2. #22 SP
    Junior Member ionutzzz's Avatar
    Ma bugur deoarece majoritatea dintre voi au priceput mesajul acestul thread si a-mi cer inca o data scuze pentru graba cu care scriu dar de acu in colo incerc sa ma corectez . Da Bodo ar fi o ideie foarte buna cu un post online pe acest site de exemplu o emisiune care se poate vedea in direct pe net pe site dar problema este cum sa se scoata si ceva bani din aceasta chestie dar asta dupa ce apar si sponsori si dupa aceea mai vedem . Dar pana atunci tinetio tot asa faceti o treaba execelenta

3. #23 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    bani se pot scoate din reclame nu trebuie sa fie chiar in direct. de exemplu am vazut pe youtube ceva gen emisiune pe episoade cu review la 1-2 jocuri per episod. foarte frumos realizat. idei sunt multe (multe am si eu) dar este f greu la noi de realizat ceva de genul acesta. cum spunea si monky daca ar sta in asa ceva ramane muritor de foame. un asemenea proiect implica sponsorizari serioase. dar pana la urma nu este ceva irealizabil. sa speram ca in viitor vom putea avea si asa ceva.

cheers

4. #24 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    n-am putut citi prea mult dar un lucru e sigur...tre sa ai nervii tari in "meseria" asta

5. #25 SP
    Member obidan's Avatar
    Pai, deja sunt foarte multe chestii Live online si se fac si bani..
    Chris Pirrilo (spelling ???) de exemplu are de mult timp un show online live .
    ustream.tv parca era

6. #26 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    Eu zic un ca ideal ar fi un Podcast.. nu sunt costuri asa de mari..

7. #27 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Sunt de acord cu ceilalti. Deocamdata nu putem decat sa visam la un canal ( sau macar o emisiune ? ) de gaming la televizor, dar ideea cu streaming online ( + reluari, of course ) e destul de buna.

Quote Originally Posted by Max View Post
    Eu zic un ca ideal ar fi un Podcast.. nu sunt costuri asa de mari..
    Hooray ! Cea mai buna idee din thread. Si mie mi-ar placea un podcast, in care stafful si ( ulterior, dupa ce se gasesc sponsori & such ) invitati speciali sa vorbeasca despre jocuri, reviewuri, stuff.

8. #28 SP
    Banned TheWarlord's Avatar
    Podcast de gaming romanesc exista deja, realizat de mine si in curand de mine impreuna cu red.beard(you know the site.. am mai postat clip-uri pe aici, recieved with mixed receptions).

Stiu ca nu suna foarte bine, si ca ma balbai & stuff, dar cand vorbesti de unu singur e greu sa tii un anumit flow al speech-ului care nu este scris, existand doar un desfasurator. Pe viitor vrem sa facem podcastul in 2 pentru a asigura o calitate ceva mai mare. Check them out below.
    Viddler.com - Warzone Episode 1 - The Game Cast - Uploaded by TheGameCast@@AMEPARAM@@http://www.viddler.com/player/ea9f62a1/@@AMEPARAM@@ea9f62a1/
    Viddler.com - Warzone Episode 2 - The Game Cast - Uploaded by TheGameCast@@AMEPARAM@@http://www.viddler.com/player/7f9fb65f/@@AMEPARAM@@7f9fb65f/

Si televiziune de jocuri exista deja->arenatv.ro .
    Si in romania nu va tine niciodata ceva strict consolistic pe partea de gaming pentru ca totusi marea majoritate inca se joaca pe PC, iar orice astfel de manifestare trebuie sa includa si publicul de pe PC, pentru a asigura o audienta mai mare, si odata cu asta o viata mai lunga.

9. #29 SP
    Warlord, daca ar fi sa se faca pe CG podcast eu cred ca ar trebui sa fie ceva mai periodic. Si podcast din cate stiu eu inseamna numai sound, fara imagini and stuff. Daca vroiam sa vad imagini, ma uitam la un video sau direct citeam. Podcastul pentru mine cel putin inseamna ca cineva sa vorbeasca iar lumea sa inteleaga si sa nu se plictiseasca in acelasi timp. Ma rog.
    Si nu toata lumea prinde arenatv. Eu cel putin, nu am prins niciodata.

10. #30 SP
    avem pe site si sound only dar conducerea site-ului acesta ma rugat sa nu mai linkez nimic catre site-ul meu pentru ca acela contine bannere(dintre care unul se afla si pe acest forum).
    Un podcast mai periodic? podcasturile in general se fac saptamanal, iar durata medie este de 20-30 min. Cam asta e "the point" al unui podcast: informatii intr-un timeframe destul de scurt, si nu foarte des. one a week..
    arenatv e online only.. si poti sa te uiti oricand.. nu e la TV

11. #31 SP
    Aaa. Pai si atunci de ce ii zice televiziune ? Daca e televiziune, ar trebui sa se dea la televizor. That's bull****.

Despre podcasturi, am zis ca mai periodic pentru ca am vazut ca ai pus doar 2, si am crezut ca le-ai facut mai demult. Ma bad.

12. #32 SP
    maine(sau luni, depinde) va aparea al 3lea episod saptamanal din warzone, so we're keeping it weekly.. vom incerca sa facem si versiune downloadabila(pentru ca asa au inceput podcasturile, se downloadau si se ascultau pe ipod.. hence de name PODcast->ipod+broadcast).

Pentru a deschide o televiziune ai nevoie de mai multe resurse, si sunt multe taxe care trebuie platite pentru a putea emite pe televizor classic. Totusi cred ca televiziunea isi pierde din importanta, acum internetul este tot. Ce daca este doar pe net? Pe net accesibilitatea este maxima. Este televiziune Online. Cum ai vrea sa ii zica? Onlinevision ?

13. #33 SP
    Admin MonkY's Avatar
    TheWarlord: acest site nu are o "conducere", ci o echipa care incearca sa faca tot posibilul pentru a fi ok pentru aceasta comunitate. Daca din discutiile purtate asta ai inteles, atunci asta este.

Oricum daca va fi sa mergem mai departe, nu vrem sa facem nimic amatoricesc, cu podcasturi in care se citesc stirile aparute deja pe site (ci cu mai multi invitati, opinii pro si contra, interviuri, etc). Fara nici-o aluzie, insa nu vrem ca televiziune de gaming sa insemne hands-on pe genunchi, cu ceea ce ne trece prin cap. Mi-e extrem de usor sa dau repede drumul la tuner sau o placa de captura si la microfon si sa spun ca fac chestii "unicat". Prefer sa nu le fac daca nu am un script serios. Prefer sa nu le fac daca cineva nu analizeaza daca respectivul clip e interesant sau plictisesc omul in primele 2 minute. Prefer sa nici nu ridic un deget daca nu am pe cineva cu o voce de nota 10... etc, etc... Dar, sunt doar preferintele mele. Pe principiul, ori fac o chestie profi, ori mai bine nu o fac. But that's just me...

14. #34 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Monky, la voce il bagam pe Junnkie daca e . Acu nu cunosc vocile celorlalti, dar trebuie sa fie si ceva mai "zburdalnice", sa aiba un pic de umor in exprimare, sa stie sa "jongleze" cuvintele intr-un mod frumos. Poate in viitorul apropiat ne apucam si de chestiile dastea si invitam cativa membrii ai stafului de la Ubisoft sau EA sa ne vorbeasca cate ceva despre noile lor proiecte la care lucreaza (heheh ce misto ar fi)

15. #35 SP
    Then i'll take that as feedback, MonkY. Trebuie totusi sa incepi de jos si sa rezolvi bug-urile progresiv, nu poti incepe direct "profi" fara un mic background. Crezi ca GameTrailers au inceput direct profi? Nu a fost mereu cu bells and whistles(stiu ca o comparatie cu GT este o aberatie dar dadeam un exemplu).

16. #36 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    Warlord, Nu stiu ce incerci tu sa faci prin acele clipuri, probabil incerci sa copii Invisible Walls de la Gametrailers.com, dar in orice podcast trebuie sa existe mai multe persoane, discutii, opinii.. nu stai si vorbesti de unul singur, iar stirile reprezinta o mica parte dintr-un podcast

Cat despre un ConsoleGames podcast, eu zic ca ar prinde bine.. si fiti siguri ca toti userii site-ului il vor asculta

17. #37 SP
    Junior Member ionutzzz's Avatar
    Cat despre un ConsoleGames podcast, eu zic ca ar prinde bine.. si fiti siguri ca toti userii site-ului il vor asculta[/quote]

ar fi frumos sa avem un podcast dar mai trebuie sa treaca timpul si sunt sigur ca ar ascultata toata lumea

18. #38 SP
    Cu riscul de a imi avea postul editat, voi link-ui totusi Episodul 3 din WarZone. MonkY, and other mods, chiar nu am reusit sa facem player-ul embed-abil pentru forum, si �ncă lucrăm la asta, dar temporar please leave the link. Bash away!

19. #39 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    TheWarlord: acest site nu are o \\\"conducere\\\", ci o echipa care incearca sa faca tot posibilul pentru a fi ok pentru aceasta comunitate. Daca din discutiile purtate asta ai inteles, atunci asta este.

Oricum daca va fi sa mergem mai departe, nu vrem sa facem nimic amatoricesc, cu podcasturi in care se citesc stirile aparute deja pe site (ci cu mai multi invitati, opinii pro si contra, interviuri, etc). Fara nici-o aluzie, insa nu vrem ca televiziune de gaming sa insemne hands-on pe genunchi, cu ceea ce ne trece prin cap. Mi-e extrem de usor sa dau repede drumul la tuner sau o placa de captura si la microfon si sa spun ca fac chestii \\\"unicat\\\". Prefer sa nu le fac daca nu am un script serios. Prefer sa nu le fac daca cineva nu analizeaza daca respectivul clip e interesant sau plictisesc omul in primele 2 minute. Prefer sa nici nu ridic un deget daca nu am pe cineva cu o voce de nota 10... etc, etc... Dar, sunt doar preferintele mele. Pe principiul, ori fac o chestie profi, ori mai bine nu o fac. But that's just me...
    no offense, dar daca tot vorbesti de echipa in prima fraza, atunci de ce vorbesti la persoana I in paragraful urmator? te rog, nu te mai ascunde dupa deget pentru ca, in fond, ce e asa de rau cu o conducere? orice comunitate are nevoie de un leader. nu stiu de ce te erijezi de fiecare data cind vine vorba. si mai e o chestie. nu poti fi leader cind vrei tu sau numai sub anumite aspecte, ci esti leader atunci cind lumea te considera ca esti, lucru care se intimpla acum pe CG, iar un leader, odata 'pus' in functie de catre comunitate, trebuie sa isi exercite atributiile sub toate aspectele.

PS sa nu crezi ca ce ti-am spus mai sus are vreo legatura cu istoria noastra. am crezut si in trecut si cred si acum ca esti cea mai capabila persoana pentru a ocupa o astfel de pozitie.

later edit - TheWarlord, relativ decent podcastul, insa colegul tau parca vorbeste prin telefon. avind in vedere ca vocea lui se aude atit de prost, incearca sa nu mai vorbesti peste el, pentru ca atunci chiar nu se mai intelege nimic. si da, contrar celor spuse de MonkY, stirile sunt binevenite, mai ales atunci cind sunt comentate putin, deci e bine sa prezentati citeva stiri importante din saptamana respectiva si sa le puricati putin. o alta idee ar fi o rubrica versus in care tu sa ai o parere, iar colegul tau alta parere si fiecare dintre voi sa si-o sustina cu argumente. in felul acesta puteti determina ascultatorii sa continue discutia si ati da o alta nota podcastului, iar subiecte de versus sunt o groaza.

20. #40 SP
    Member Snake's Avatar
    MonkY: eu zic sa ramaneti la stadiul de forum/site si sa-l faceti cat mai profi. Cum ziceam, decat un alt OTV pentru jocuri, mai bine fara.

TheWarlord: mai aveti de invatat. Imi pare rau, dar m-am plictisit in primele 2 minute. Pauze peste pauze. Aaaaah - aaaah. fa-ti un script si citeste-l macar. Ar iesi mai bine cred. Oricum din ce am ascultat e for PC fans, by PC fans (dupa care am inchis, ca ma deranja nenea Beard sau cum il cheama de vorbea in palnie pe linia telefonica). In plus, nu inteleg de ce te tot bagi ca musca in lapte pe diverse threaduri incercand sa-ti faci reclama. Daca erai bun, stiam toti de tine si de site-ul tau. Si in Favorites-urile mele sigur nu este. Aici cred ca discutam de ConsoleGames si nu de whatevercast.net mi-am facut eu acasa.

h0stile: man, eu pe tine te stiam facand parte din echipa pe care o blamezi atat. Nu stiu exact ce s-a intamplat intre voi, insa am citit spambox-ul acela in care ne faceai comunisti. Acum te plangi ca nu vrei echipa, vrei conducere, stapanire, etc. Hotaraste-te omule. In plus, eu unul nu te vad in masura sa dai sfaturi. Nu am vazut un singur review scris de tine aici. Sau un thread sa ma dea pe spate. Sau vre-o idee. Sau un story, preview, orice. Cred ca am vazut vre-o 2 stiri, si cam atat.

Eu zic ca toti cei care se gandesc la ego-ul personal sa ia intai o pauza sa vada si ce cerem noi gamerii si dupa aceea sa vina sa dea sfaturi. Ma uit la Bobby care era "blamat" in alte parti cum s-a chinuit si a scris si news si reviews. La Mika, GeoKer, Khan, etc. Useri ca mine care scriu stiri sau comenteaza diverse jocuri fara sa se astepte sa le ridicam statuie. Ceea ce vad ca unii si-ar dori. Iar pe MonkY, Donely, rodarkone, DjMo ii inteleg cand vorbesc de echipa si nu de o conducere. Probabil ca nu vor sa fie bagati in fata. Cred ca n-au nevoie de statuia nimanui si isi fac treaba in continuare. Cel putin asa cred/sper.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast