De abia astept teroarea!!
Din ce am citit o sa fie disponibil si prin Geforce Now. Ar fi un lucru bun pt cine nu are inca hardwaerul necesar pt a-l rula.
Nu am gasit informatii despre asta.
Din cate vad pe site, daca iei jocul de PS5 primesti si pentru PS4. Invers nu. Posibil sa fie chiar blocat si sa nu poti face trecerea nici cu 10$. Nu am idee.
Cât de idioți sunt cei de la Sony nu pot sa adopte sistemul Xbox un singur disc pentru ambele generații, iar când îl bagi își i-a versiune potrivită consolei tale.
https://store.skybound.com/products/...39831376232523
Daca stiti ceva retailer care aduce in RO, let me know <3 daca nu...il iau de acolo, CE SA FAC![]()
Some of The Callisto Protocol's Death Animations Are Locked Behind the Season Pass
I do not like this...The Contagion Bundle will add 13 more death sequences for Jacob, while the Riot Bundle introduces 12 death animations for enemies.![]()
N-am mai avut rabdare si am facut si eu precomanda. Ba chiar am luat Digital Deluxe Edition pentru ca are si Season Pass + fazele de mai sus. Nici nu stiu ce contine Season Pass
Dar jocul pare foarte promitator si simt ca am nevoie de un joc bun anu asta![]()
Eu unul nu știu de ce, dar simt ca o sa fie mediocru. O sa-l joc cu siguranță, dar nu ma aștept sa fie cine stie ce.
PS: hai ca exagerezi, au fost si jocuri foarte bune anu ăsta. Ca nu ti-au plăcut tie...
L-as lua si eu pt PS5 dar cred ca-l livreaza astia (jn) ....poimarti ! iar daca e sa-l iau digital , mai bine aleg steam-ul . Chiar nu stiu !
Eu am crezut ca pe 12 apare…. Cand am vazut ca maine, am ramas prost, am dat precomanda, dar pana luni nu cred ca il pup).
Oof, review-uri cam slăbuțe.
Dacă Ragnarok era mediocru si nefinisat pentru unii, sunt curios cum li se va părea jocul ăsta.
De fapt reviews sunt chiar bune. Avem un 76 pe metacritic si 75 pe opencritic. Intre 7 si 8 inseamna un joc bun. Peste 8 este joc foarte bun, iar sub 7 inseamna mediocru.
Iar peste 9 este ceva excelent, iar acolo ar trebui sa stea doar jocurile care si super inoveaza, nu doar fac totul bine.
D-aia, din punctul meu de vedere, nu au ce cauta acolo majoritatea jocurilor.
O sa-i coste putin lansarea in stadiul asta cu pre patch 1.5 ! Ohhh
The Callisto Protocol update 1.05 is rolling out on PS4, PS5, PC and Xbox consoles. According to The Callisto Protocol 1.05 patch notes, the latest update resolves issues related to stuttering, lag, and performance issues. Apart from this, The Callisto Protocol patch 1.05 also includes stability fixes.
The Callisto Protocol Patch Notes – December 2, 2022
Framerate optimizations
Added post effects tweak.
Fixed loading crashes.
Fixed stuttering and lag issues.
Fixed a memory leak
Added performance improvements.
Added stability fixes.
Added UI fixes and changes.
Note: The full changelog will be available soon.
Download free The Callisto Protocol update 1.05 on PlayStation 4, PlayStation 5, PC and Xbox.
Bookmarks