Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 28 of 28

Thread: The Callisto Protocol

 1. #21 SP
  Member lucicleric's Avatar
  Nope, daca te uiti cu atentie la prezentarea lor, la final apare un tabel cu jocurile de pe gamepass. Nu este inclus in gamepass. Scrie coming to xbox in 2022-2023.

 2. #22 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
  Cum adică nu îl vom vedea pe GamePass? Apare ca o sa fie lansat pe GamePass anul asta, iar jocul iese in Decembrie.
  Din pacate asta e unu din putinele jocuri prezentate care nu vine in gamepass
  Attached Images Attached Images gamepass.png

 3. #23 SP
  Member lucicleric's Avatar
  Eu sincer sper sa nu fie vreo intelegere cu sony, ca si cum ei au prioritate....nu de alta dar dupa cum vezi, pretul e de first party

 4. #24 SP
  Member Papillon_'s Avatar
  Aveam impresia ca toate jocurile din lista aceea o sa fie incluse in GamePass. Oricum ma astept sa ajunga la un moment dat in GP.

  Intradevar e 70 euro pentru PS5...foarte scump.

 5. #25 SP
  Member felixanu's Avatar
  O sa avem o versiune cu steelbook?

 6. #26 SP
  Junior Member rzv31's Avatar
  70 euro nu e foarte mult, e un joc AAA, cam atat costa toate, daca e bun jocul nu te mai intereseaza, daca ai emotii ca va fi sau nu bun, astepti cateva zile si te lamuresti, daca esti fan Dead Space, atunci nu mai conteaza si esti all in pe el.
  Inteleg ca pretul e pentru exclusive, dar din moment ce pentru ei exclusive inseamna doar cativa ani, nu mai are importanta; exclusive = 1 platforma d.p.m.d.v.
  Steelbook vad ca e pe Collector's Edition doar, pe site-ul oficial, si e unavailable. La noi e doar varianta Day One la precomanda, 350 lei de baza, la ozone e cu reducere 317 lei current gen si previous gen 272 lei.
  Eu unul astept review-urile, nu vad rostul unei precomenzi fara sa ofere un bonus, gen reducere fata de pretul intial, ori un steelbook cu ceva abtibilduri si alte chestii de genul; Josh Duhamel e actorul care il interpreteaza pe personajul principal al jocului, grafica e, poveste cu siguranta ca va fi cat de cat buna, arme sunt, skill tree da, upgrade-uri da, gore da, deci mai ramanea lansarea sa vedem ce aduce.

 7. #27 SP
  Senior Member Espiritus's Avatar
  Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
  Aveam impresia ca toate jocurile din lista aceea o sa fie incluse in GamePass. Oricum ma astept sa ajunga la un moment dat in GP.

  Intradevar e 70 euro pentru PS5...foarte scump.
  Jocurile sunt chiar ridicole de ieftine. Mai ieftine de atat nu au fost niciodata in istoria gamingului. Un joc de NES spre exemplu in 1985 costa $45, care se traduce in 2022 in $120 (!) raportat la inflatie. Un joc costa un sfert din pretul consolei la vremea respectiva. Unde mai pui ca era si mult mai ieftin sa produci un joc, necesitand mult mai putini oameni implicati.

  Ce ma intristeaza pe mine e ca studiourile recurg acum la practici tot mai anti-consumer in loc sa creasca preturile pentru a-si scoate parleala. Micotranzactii, live service games, NFTs - you name it. Mi-as dori sa ceara $150 pe un joc calumea si sa nu ajungem intr-un viitor in care copiii nostri se joaca doar Fortnite si Fifa, insa nu pare ca ne indreptam in directia buna.

 8. #28 SP
  Member Antiohh's Avatar
  Hm, cred ca ti-ai dori sa ,,dai,, 150$ pentru ca probabil nu ii dai (cumperi la ultra-mega-discount/revinzi jocul si-ti scoti banii). Sau o faci o data, de 2 ori pe an, nu la fiecare in parte. Va zic cum sta treaba la mine: daca jocul/filmul etc. e la un pret ok fata de salariile din Romania, il cumpar. Daca nu, tot il joc, dar nu il cumpar. Deci taxand prea mult, de la mine nu mai primesc nimic. Nici la 400lei jocul nu cred ca vand prea mult in tari precum Romania. imagineaza-ti ce ar fi pe la 750.

  Btw, inainte piata de desfacere era mult mai mica. Acum ei vand acelasi joc la poate de 10 ori mai multi oameni (n-am nicio idee, dar zic si eu).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

 1. Alpha Protocol nu va primi un sequel By erik95 in forum Console News
  Replies: 0 Last Post: 06-07-2010, 19:51
 2. Alpha Protocol Videos By Bobby in forum Videos
  Replies: 23 Last Post: 03-06-2010, 02:47
 3. Alpha Protocol amanat By erik95 in forum Console News
  Replies: 2 Last Post: 08-02-2010, 08:09
 4. Alpha Protocol amanat By erik95 in forum Console News
  Replies: 4 Last Post: 05-10-2009, 23:00
 5. Alpha Protocol pe 6 octombrie By erik95 in forum Console News
  Replies: 4 Last Post: 03-07-2009, 17:15

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts