Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 173 of 177 FirstFirst ... 73 123 163 171 172 173 174 175 ... LastLast
Results 3,441 to 3,460 of 3533

Thread: Ultimul joc devorat

1. #3441 SP
    Member cyrax's Avatar
    Remember Me 9.5/10 incredibil joc.
    + grafica
    + soundtrack
    + povestea
    + personajele
    + custom combos
    - iti arata unde trebuie sa sari etc.
    - probleme ale camerei

2. #3442 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Brutal Legend! Decapitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaation! 8.5/10
    +++++atmosfera
    +stil artistic al graficii (metal world)
    +soundtrack (beast metal, very nice)
    - povestea nu e epica dar merge
    +++personaje plus prezenta lui Ozzy Osbourne si Lemmy Kilmister
    +gameplay

3. #3443 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    DONE! <3 Resident Evil HD Remaster (XBOX ONE) | 1000/1000
    Attached Images Attached Images 20150201213617.jpg 20150201213704.jpg 20150201213722.jpg 20150201213733.jpg 20150201213756.jpg

4. #3444 SP
    Vid
    Member Vid's Avatar
    The Last Of Us Remastered deci PS4.
    Joc de nota 10, nu îl jucasem până acum.
    + pentru poveste, personaje, gameplay, soundtrack;
    - pentru câteva bug-uri (vreo trei - am rămas blocat de două ori în două locuri, fiind înconjurat de obiecte, gen intrai dar nu mai puteai ieși sau ieșeai foarte greu și nu mi-a plăcut la un moment dat când am murit și când am început iar, locul de unde m-a dat era locul pe care trebuia să îl găsesc), pentru timpul de joc (asta-i o răutate de-a mea, dar mi s-a părut extrem de scurt deși am și explorat pe acolo; poate din cauză că aș mai fi vrut să continui povestea).
    Trebuie să mă apuc de Left behind... asta când voi avea timp.

5. #3445 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Thief - XBOX 360

+ Grafica
    + Misiunile ( Chapter 5 a fost de-a dreptul scary)
    + Collectible (imi place cum taie de ex. picturile, deschide seifuri)
    + DLC-ul Bank Heist
    + Multe lucruri de facut dupa terminarea story-ului

-cam multe loading-uri

Ii ofer nota 9,5. In opinia mea e un joc superb.

6. #3446 SP
    Member cyrax's Avatar
    Dante's Inferno PS3 9.0/10
    + gameplay
    + level design
    + sunet
    + personaje
    - prea scurt
    - unele sectiuni de platforming destul de frustrante , nu grele.

7. #3447 SP
    Junior Member hamiltonDSi's Avatar
    The Wolf Among Us. Playstation 4.

- sacada la unele cut scene-uri

9.5/10.

8. #3448 SP
    Member ymess's Avatar
    The Walking Dead - Season 1 - Xbox 360

+un mare plus pentru poveste
    +gameplay: stilul point and click, nu am mai jucat de mult asa ceva. Dialogurile au fost si ele reusite.
    +atmosfera
    +sunetul: de obicei nu dau asa mare importanta dar am ramas placut surprins
    +decizii

-probleme tehnice: caderi de cadre, loading screen, probleme cu unele texturi, aliasing... Asta s-a intamplat la mine pana sa imi iau HDD, varianta digitala pare totusi okay.
    -devine putin previzibil la un moment dat
    -replay value: da, poti lua decizii care te afecteaza, dar nu prea te motiveaza sa il reiei de la capat.

Nu am jucat de cand ma stiu un asemenea joc care sa ma tina asa de captivat. Reuseste sa produca un atasament emotional puternic, mai ales ca tu iei deciziile. Per total un joc extraordinar.

Nota 8,5 / 10
    Daca nu avea problemele tehnice mentionate, ii dadeam 9,5 cu mare drag!

9. #3449 SP
    Member cyrax's Avatar
    Metal Gear Rising Revengeance ps3 8.9/10
    + gameplay
    + soundtrack
    + raiden
    + boss battles
    - poveste
    - acting

10. #3450 SP
    Junior Member EuGeniu's Avatar
    The Evil Within (ps3) - 9/10
    Plusuri - poveste interesanta, gameplay variat, o atmosfera foarte puternica
    Minusuri - fps mai cade din cand in cand, benzile alea negre, care scad vizibilitatea in timpul jocului

11. #3451 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Deadpool (PC)
    +hack and slash destul de responsive
    +grafica este ok
    +personajul (chiar au facut o treaba buna in a captura esenta lui Deadpool)
    +glumele (desi sunt cheesy , daca iti place personajul le vei aprecia)
    +combo-uri si suficiente arme cu care sa te joci

-povestea nu prea are sens
    -extrem de usor chiar si pe dificultate mare (pe mediu cred ca am murit de maxim 3 ori)

Nota:8/10 ( probabil i-as fi dat 7 daca nu iubeam personajul Deadpool)
    Attached Images Attached Images deadpool_icon__.png

12. #3452 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Child of Light@XO - 1000/1000
    Attached Images Attached Images 20150406004823.jpg 20150406004956.jpg

13. #3453 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Shinobi pe 3DS. Greu joc....

14. #3454 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    ICO HD

Vedeam cum peste tot pe internet ICO e laudat ca fiind unul dintre cele mai bune jocuri de PS2 (si nu numai), dar uitandu-ma la video-uri vedeam un simplu platformer cu putina actiune, de asta am tot ezitat sa incep sa joc versiunea HD. Intr-un final am inceput ICO si toate laudele pe care le auzeam nu erau suficiente. Fiecare particica din jocul asta e facuta cu o extraordinara atentie. Cea mai captivanta parte a jocului si elementul in jurul caruia este construit e relatia dintre Ico si Yorda, sunt putine personaje in jocuri de care mi-a pasat, Yorda este unul din ele. Iar frumusetea sta in micile detalii, subtilele vibratii din controller atunci cand o tii de mana pe Yorda (nu stiu exact ce vor sa reprezinte, dar eu le-am asociat cu bataile unei inimi), punctele de salvare foarte ingenios facute, atmosfera melancolica a jocului. Design-ul nivelelor este, de asemenea, extraordinar, e o combinatie de platforming cu multiple puzzle-uri, iar minimalismul este un punct forte al jocului, eliminand fiecare element inutil pentru povestea pe care vrea sa o spuna.

ICO e un joc special, care, daca va pasa de povestea si atmosfera unui joc, o sa va impresioneze cu siguranta. Au trecut 14 ani de la lansare si putine jocuri reusesc sa ofere o experienta la fel de captivanta.
    Attached Images Attached Images ico___sleeping_in_a_chair_by_cellar_fcp-d3aswb6.jpg

15. #3455 SP
    Banned GranTurismo7's Avatar
    Advanced warfare, un joc prea sf pt mine..

16. #3456 SP
    Member Rukax's Avatar
    Mass Effect 3 10/10 Dupa 2 ani dupa ce am terminat primele 2 parti, in sfarsit am reusit sa devorez si ultima parte a trilogiei. Pot spune ca a fost o experienta superba aceasta trilogie. Am jucat cu placere primele 2 parti, si acum mi-am satisfacut dorinta de gamer de a termina si ultima parte. Cine nu a jucat aceasta serie, trebuie neaparat sa puna mana ea! Recomand cu caldura!

17. #3457 SP
    Batman Arkham Knight@ PS4
    ++++free flow combat system in continuare e superb
    ++++voice acting
    +gadgets
    +animatiile/ coregrafia de nota 10
    +grafica e fenomenala
    +side missions
    +povestea e ok datorita lui Scarecrow si Joker
    +personajele in general raman "true to the core" (Joker,Robin,Catwoman, Alfred etc.)
    +finalul (cel din Knightfall Protocol)

+/- the Batmobile este uneori foarte fun ... uneori foarte frustrant ... parca ti-l baga pe gat mult prea mult

-the arkham knight ... m-am prins pe la jumatatea jocului cine era de fapt

Nota:9/10
    Attached Images Attached Images 1427118275_batman_arkham_knightwallpaper1920x1080.jpg

18. #3458 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Vezi ca ai dat cateva spoilere

19. #3459 SP
    Quote Originally Posted by raduadelin View Post
    Vezi ca ai dat cateva spoilere
    My bad ...partea buna e ca macar nu e major spoiler

20. #3460 SP
    Member Rukax's Avatar
    Bioshock Infinite 8/10

Mi-a placut foarte mult felul in care a fost realizat orasul Columbia, superb din punct de vedere artistic. Am fost surprins de acea atmosfera asemanatoare cu cea din Boardwalk Empire (aici ma refer la locatii, costume design, intelegeti voi). Povestea mi s-a parut putin pretentioasa, gameplay-ul repetitiv iar puterile consider ca au fost cam nefolositoare. Jocul a fost o experienta placuta, dar mai mult mi-a placut Bioshock 2. Sunt curios ce impresie imi vor lasa System Shock 2 si Bioshock.

PS: Merita sa joc si Burial at sea?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 173 of 177 FirstFirst ... 73 123 163 171 172 173 174 175 ... LastLast