Remember Me 9.5/10 incredibil joc.
+ grafica
+ soundtrack
+ povestea
+ personajele
+ custom combos
- iti arata unde trebuie sa sari etc.
- probleme ale camerei
Remember Me 9.5/10 incredibil joc.
+ grafica
+ soundtrack
+ povestea
+ personajele
+ custom combos
- iti arata unde trebuie sa sari etc.
- probleme ale camerei
Brutal Legend! Decapitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaation! 8.5/10
+++++atmosfera
+stil artistic al graficii (metal world)
+soundtrack (beast metal, very nice)
- povestea nu e epica dar merge
+++personaje plus prezenta lui Ozzy Osbourne si Lemmy Kilmister
+gameplay
DONE! <3 Resident Evil HD Remaster (XBOX ONE) | 1000/1000
The Last Of Us Remastered deci PS4.
Joc de nota 10, nu îl jucasem până acum.
+ pentru poveste, personaje, gameplay, soundtrack;
- pentru câteva bug-uri (vreo trei - am rămas blocat de două ori în două locuri, fiind înconjurat de obiecte, gen intrai dar nu mai puteai ieși sau ieșeai foarte greu și nu mi-a plăcut la un moment dat când am murit și când am început iar, locul de unde m-a dat era locul pe care trebuia să îl găsesc), pentru timpul de joc (asta-i o răutate de-a mea, dar mi s-a părut extrem de scurt deși am și explorat pe acolo; poate din cauză că aș mai fi vrut să continui povestea).
Trebuie să mă apuc de Left behind... asta când voi avea timp.
Thief - XBOX 360
+ Grafica
+ Misiunile ( Chapter 5 a fost de-a dreptul scary)
+ Collectible (imi place cum taie de ex. picturile, deschide seifuri)
+ DLC-ul Bank Heist
+ Multe lucruri de facut dupa terminarea story-ului
-cam multe loading-uri
Ii ofer nota 9,5. In opinia mea e un joc superb.
Dante's Inferno PS3 9.0/10
+ gameplay
+ level design
+ sunet
+ personaje
- prea scurt
- unele sectiuni de platforming destul de frustrante , nu grele.
The Walking Dead - Season 1 - Xbox 360
+un mare plus pentru poveste
+gameplay: stilul point and click, nu am mai jucat de mult asa ceva. Dialogurile au fost si ele reusite.
+atmosfera
+sunetul: de obicei nu dau asa mare importanta dar am ramas placut surprins
+decizii
-probleme tehnice: caderi de cadre, loading screen, probleme cu unele texturi, aliasing... Asta s-a intamplat la mine pana sa imi iau HDD, varianta digitala pare totusi okay.
-devine putin previzibil la un moment dat
-replay value: da, poti lua decizii care te afecteaza, dar nu prea te motiveaza sa il reiei de la capat.
Nu am jucat de cand ma stiu un asemenea joc care sa ma tina asa de captivat. Reuseste sa produca un atasament emotional puternic, mai ales ca tu iei deciziile. Per total un joc extraordinar.
Nota 8,5 / 10
Daca nu avea problemele tehnice mentionate, ii dadeam 9,5 cu mare drag!
Metal Gear Rising Revengeance ps3 8.9/10
+ gameplay
+ soundtrack
+ raiden
+ boss battles
- poveste
- acting
The Evil Within (ps3) - 9/10
Plusuri - poveste interesanta, gameplay variat, o atmosfera foarte puternica
Minusuri - fps mai cade din cand in cand, benzile alea negre, care scad vizibilitatea in timpul jocului
Deadpool (PC)
+hack and slash destul de responsive
+grafica este ok
+personajul (chiar au facut o treaba buna in a captura esenta lui Deadpool)
+glumele (desi sunt cheesy , daca iti place personajul le vei aprecia)
+combo-uri si suficiente arme cu care sa te joci
-povestea nu prea are sens
-extrem de usor chiar si pe dificultate mare (pe mediu cred ca am murit de maxim 3 ori)
Nota:8/10 ( probabil i-as fi dat 7 daca nu iubeam personajul Deadpool)
ICO HD
Vedeam cum peste tot pe internet ICO e laudat ca fiind unul dintre cele mai bune jocuri de PS2 (si nu numai), dar uitandu-ma la video-uri vedeam un simplu platformer cu putina actiune, de asta am tot ezitat sa incep sa joc versiunea HD. Intr-un final am inceput ICO si toate laudele pe care le auzeam nu erau suficiente. Fiecare particica din jocul asta e facuta cu o extraordinara atentie. Cea mai captivanta parte a jocului si elementul in jurul caruia este construit e relatia dintre Ico si Yorda, sunt putine personaje in jocuri de care mi-a pasat, Yorda este unul din ele. Iar frumusetea sta in micile detalii, subtilele vibratii din controller atunci cand o tii de mana pe Yorda (nu stiu exact ce vor sa reprezinte, dar eu le-am asociat cu bataile unei inimi), punctele de salvare foarte ingenios facute, atmosfera melancolica a jocului. Design-ul nivelelor este, de asemenea, extraordinar, e o combinatie de platforming cu multiple puzzle-uri, iar minimalismul este un punct forte al jocului, eliminand fiecare element inutil pentru povestea pe care vrea sa o spuna.
ICO e un joc special, care, daca va pasa de povestea si atmosfera unui joc, o sa va impresioneze cu siguranta. Au trecut 14 ani de la lansare si putine jocuri reusesc sa ofere o experienta la fel de captivanta.
Mass Effect 3 10/10 Dupa 2 ani dupa ce am terminat primele 2 parti, in sfarsit am reusit sa devorez si ultima parte a trilogiei. Pot spune ca a fost o experienta superba aceasta trilogie. Am jucat cu placere primele 2 parti, si acum mi-am satisfacut dorinta de gamer de a termina si ultima parte. Cine nu a jucat aceasta serie, trebuie neaparat sa puna mana ea! Recomand cu caldura!
Batman Arkham Knight@ PS4
++++free flow combat system in continuare e superb
++++voice acting
+gadgets
+animatiile/ coregrafia de nota 10
+grafica e fenomenala
+side missions
+povestea e ok datorita lui Scarecrow si Joker
+personajele in general raman "true to the core" (Joker,Robin,Catwoman, Alfred etc.)
+finalul (cel din Knightfall Protocol)
+/- the Batmobile este uneori foarte fun ... uneori foarte frustrant ... parca ti-l baga pe gat mult prea mult
-the arkham knight ... m-am prins pe la jumatatea jocului cine era de fapt
Nota:9/10
Bioshock Infinite 8/10
Mi-a placut foarte mult felul in care a fost realizat orasul Columbia, superb din punct de vedere artistic. Am fost surprins de acea atmosfera asemanatoare cu cea din Boardwalk Empire (aici ma refer la locatii, costume design, intelegeti voi). Povestea mi s-a parut putin pretentioasa, gameplay-ul repetitiv iar puterile consider ca au fost cam nefolositoare. Jocul a fost o experienta placuta, dar mai mult mi-a placut Bioshock 2. Sunt curios ce impresie imi vor lasa System Shock 2 si Bioshock.
PS: Merita sa joc si Burial at sea?
Bookmarks