Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 172 of 177 FirstFirst ... 72 122 162 170 171 172 173 174 ... LastLast
Results 3,421 to 3,440 of 3533

Thread: Ultimul joc devorat

1. #3421 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Thief @ PS3
    - freezuri
    - framerate jalnic
    - arsenal slab
    - boss figts "????WTH!!!"""
    - grafica
    - SFARSIT (TWILIGHT IS A BETTER LOVE STORY)

- poveste
    - MULTE loadinguri

nu merita. este un joc de nota 3. am dat bani degeaba pe el.

2. #3422 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Metal Gear Solid 3: Snake Eater HD

Ramasese ultimul din serie pe care il jucasem o singura data, trebuia sa schimb asta. Nu cred ca mai e nevoie sa spun ceva despre el, e o capodopera si unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-am jucat.
    Attached Images Attached Images 395736.png

3. #3423 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Assassin's Creed IV: Black Flag

+Atmosfera
    +Bataliile navale
    +Grafica
    +Muzica
    +Pirates
    +Unele parti din poveste
    +Secventele din prezent sunt interesante
    +Altele

-Misiunile enervante (tailing missions sunt groaznice)
    -Dupa un timp devine plictisitor
    -Mecanicile de Assassin's Creed, as fi preferat sa fie doar un joc cu pirati
    -Bug-uri

9/10

La inceput este superb, dupa aprox. 12 ore bataliile navale devin monotone, iar povestea principala este plina de misiuni enervante si repetitive. M-a dezamagit putin, AC3 mi-a lasat o impresie mai placuta dupa ce l-am jucat.
    Attached Images Attached Images assassins-creed-4-game.jpg

4. #3424 SP
    Member Mishy's Avatar
    Mass Effect

+Povestea
    +Shepard and the crew
    +Biotic powers
    +Universul
    +Rasele
    +Gameplay
    +The Citadel
    +Saren

+Dialogurile
    +Voice acting

-The elevators

O serie care am evitat-o mult timp , nu sunt un mare fan al jocurilor SF (niciodata nu mi-a placut Halo, jocurile Star Wars, Starcraft) asa ca am stat departe de Mass Effect , dar am facut o greseala mare , jocul este absolut superb. Mi-a placut mult sa discut cu fiecare crew member , sa le aud povestile , sa aflu mai mult despre culturile lor. Alegerile pe care trebuie sa le iei in timpul misiunilor nu sunt degeaba , ele isi fac simtita prezenta mai tarziu in poveste sau in jocurile urmatoare.

9.5/10

5. #3425 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    TITANFALL@XBOX ONE | 2000/2000
    Attached Images Attached Images 20141125220812.jpg

6. #3426 SP
    Member cyrax's Avatar
    Call of Juarez: Gunslinger fantastic joc , gameplay grafica atmosfera tot 9.2/10

7. #3427 SP
    Member cyrax's Avatar
    Grand Theft Auto 4 ( PS3 ) 8.7/10
    + story
    +personaje
    + dialogurile/ voice acting
    -grafica
    - optimizare/low fps ( cel mai enervant joc care l-am putut juca pe ps3 din punctul asta de vedere )

8. #3428 SP
    Member cyrax's Avatar
    InFamous ( PS3 ) 7.8/10

+story
    +gameplay
    -multe bug-uri
    - designul personajelor
    - grafica
    - animatiile personajelor

9. #3429 SP
    Senior Member nina's Avatar
    voi cum le devorati? pe paine ca un sandwich sau cu o cana de apa?
    mie mereu imi sta in gat discurile

10. #3430 SP
    Member Daghiu98's Avatar
    Eu le radiez, nu le devorez

11. #3431 SP
    Member cyrax's Avatar
    Le pun in blender

12. #3432 SP
    Member cyrax's Avatar
    Red Dead Redemption 8.8/10
    + povestea
    + personajele
    + atmosfera
    - bug-uri , framerate
    - gameplay repetitiv

13. #3433 SP
    Member cyrax's Avatar
    Stranglehold 8.2
    + actiune
    +gameplay
    + mediu destructibil
    + soundtrack
    - grafica
    - povestea
    - prea scurt ( 5-6 ore )

14. #3434 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Valiant Hearts: The Great War

Story: 10/10; nu gasesc cuvintele necesare ca sa descriu calitatea povestii si mai ales a impactului acesteia asupra observatorului. asa ca nici nu voi incerca. cert e ca nu ma asteptam la asa ceva de la un joc Indie.
    Gameplay: 9/10 - puzzle-urile sunt uneori mai complexe, alteori simpliste, dar cel mai important nu sunt deloc borring. am terminat jocul in 2 reprize a cate aprox 4 ore fara sa ma plictisesc nici o secunda.
    Grafica: 10/10 - desi animatia este cartoon-ish, nu am simtit nici un moment dorinta unor detalii suplimentare. totul a fost in perfecta concordanta cu atmosfera.
    Sunet: 8/10 - as fi preferat totusi niste voci in locul mormaielilor din joc. cred ca astfel si povestea ar fi avut de castigat.
    Replay Value: 8/10 - peste ani, voi rejuca cu siguranta aceasta mica capodopera. personal as incadra-o cu siguranta in top 15 jocuri terminate pana acum.

Nota Finala: 9/10. Acest joc mi-a dat incredere sa sper ca in industria gamingului o sa mai apara si jocuri adevarate printre ``capodopere`` ca GTA 5, Far Cry, etc.

15. #3435 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Quote Originally Posted by Spike View Post
    Valiant Hearts: The Great War

Story: 10/10; nu gasesc cuvintele necesare ca sa descriu calitatea povestii si mai ales a impactului acesteia asupra observatorului. asa ca nici nu voi incerca. cert e ca nu ma asteptam la asa ceva de la un joc Indie.
    Gameplay: 9/10 - puzzle-urile sunt uneori mai complexe, alteori simpliste, dar cel mai important nu sunt deloc borring. am terminat jocul in 2 reprize a cate aprox 4 ore fara sa ma plictisesc nici o secunda.
    Grafica: 10/10 - desi animatia este cartoon-ish, nu am simtit nici un moment dorinta unor detalii suplimentare. totul a fost in perfecta concordanta cu atmosfera.
    Sunet: 8/10 - as fi preferat totusi niste voci in locul mormaielilor din joc. cred ca astfel si povestea ar fi avut de castigat.
    Replay Value: 8/10 - peste ani, voi rejuca cu siguranta aceasta mica capodopera. personal as incadra-o cu siguranta in top 15 jocuri terminate pana acum.

Nota Finala: 9/10. Acest joc mi-a dat incredere sa sper ca in industria gamingului o sa mai apara si jocuri adevarate printre ``capodopere`` ca GTA 5, Far Cry, etc.
    L-am terminat si eu. Am acelasi sentiment ca tine: jocul e o capodopera, insa am o mica observatie - jocul nu este indie.

16. #3436 SP
    Member cyrax's Avatar
    Halo Combat Evolved Anniversary ( Master Chief Collection ) Xbox One
    Joc bun pe alocuri frustrant ( mi s-a parut incredibil de aiurea controlul la Warthog-uri ). Povestea acceptabila, Soundtrack-ul foarte bun , AI ok.
    8.3/10

17. #3437 SP
    Member Leni's Avatar
    Attack of the Friday Monsters! A Tokyo Tale - 3DS

Este superb, dar pacat ca e asa scurt (aprox. 3-4ore). Oricum este doar pentru a "incerca" piata, si l-am prins la promotie de Craciun pe eShop, cu doar 2.99euro, si sunt de parere ca a meritat cu varf si indesat. Acum ca stiu cum este, l-as lua si la pretul full de 8euro(recunosc, l-am luat fiindca l-am vazut la reducere, am cautat un pic sa vad despre ce e vorba si m-a atras instant).

++povestea
    ++atmosfera
    +personaje
    +soundtrack & voice acting
    +gamplay
    +pret
    -mult prea scurt (3-4ore)
    -harta este mica, putine locuri de explorat

Sper sa scoata Level 5 si o varianta full a acestui concept pentru 3DS, fiindca ofera o atmosfera superba.
    Am sa explic pe scurt si despre ce este vorba: jucatorul preia controlul unui baietel de clasa a 4-a dintr-un orasel/satuc din suburbiile Tokyo-ului anilor `70. Proaspat mutat in oras, unde tatal sau a deschis o mica afacere, jucatorul trebuie sa-si ajuta parintii si pe alti localnici, sa se inprieteneasca cu ceilalti copii, sa faca fata "bully-ului" scolii (care e in clasa a 6-a) si in tot acest timp sa isi adune monster-battle cards, care sunt in mare voga printre copii pentru a putea juca cu ei. Desigur povestea cuprinde si cateva personaje mai bizare, intamplari hilare si neasteptate, personajele au un umor si "selfavareness" foarte simpatic, si se creaza o atmosfera foarte placuta, parca chiar esti in Japonia anilor `70. Ahhhh...si care este secretul cel mai mare al oraselului? In fiecare vineri apar pe campul de langa orasel monstrii care se lupta...desigur, toata actiunea are loc intr-o zi de vineri (cum altfel)...deznodamantul nu v-il spun ca atunci stric tot jocul pentru cei care vor dori sa-l joace.

Mie unul mi-a placut extrem de mult, si m-a determinat chiar sa mai cumpar un joc din seria Guild al celor de la Level5, pe care il joc acum.

18. #3438 SP
    Member cyrax's Avatar
    Crysis - 9.8
    Nu ma asteptam sa ma impresioneze atat de mult jocul asta. Cel mai bun AI care l-am intalnit intr-un joc.
    + AI
    + grafica
    + gameplay
    + atmosfera
    - bug-uri

19. #3439 SP
    Member cyrax's Avatar
    Call of Duty Black Ops II - 8/10

20. #3440 SP
    Geo
    Junior Member Geo's Avatar
    Hitman Absolution - 10/10

+ Povestea
    + Gameplay-ul
    + Sunetul
    + Grafica
    + Sistemul de cover
    + Instinct

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 172 of 177 FirstFirst ... 72 122 162 170 171 172 173 174 ... LastLast