Thief @ PS3
- freezuri
- framerate jalnic
- arsenal slab
- boss figts "????WTH!!!"""
- grafica
- SFARSIT (TWILIGHT IS A BETTER LOVE STORY)
- poveste
- MULTE loadinguri
nu merita. este un joc de nota 3. am dat bani degeaba pe el.
Thief @ PS3
- freezuri
- framerate jalnic
- arsenal slab
- boss figts "????WTH!!!"""
- grafica
- SFARSIT (TWILIGHT IS A BETTER LOVE STORY)
- poveste
- MULTE loadinguri
nu merita. este un joc de nota 3. am dat bani degeaba pe el.
Metal Gear Solid 3: Snake Eater HD
Ramasese ultimul din serie pe care il jucasem o singura data, trebuia sa schimb asta. Nu cred ca mai e nevoie sa spun ceva despre el, e o capodopera si unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-am jucat.
Assassin's Creed IV: Black Flag
+Atmosfera
+Bataliile navale
+Grafica
+Muzica
+Pirates
+Unele parti din poveste
+Secventele din prezent sunt interesante
+Altele
-Misiunile enervante (tailing missions sunt groaznice)
-Dupa un timp devine plictisitor
-Mecanicile de Assassin's Creed, as fi preferat sa fie doar un joc cu pirati
-Bug-uri
9/10
La inceput este superb, dupa aprox. 12 ore bataliile navale devin monotone, iar povestea principala este plina de misiuni enervante si repetitive. M-a dezamagit putin, AC3 mi-a lasat o impresie mai placuta dupa ce l-am jucat.
Mass Effect
+Povestea
+Shepard and the crew
+Biotic powers
+Universul
+Rasele
+Gameplay
+The Citadel
+Saren
+Dialogurile
+Voice acting
-The elevators
O serie care am evitat-o mult timp , nu sunt un mare fan al jocurilor SF (niciodata nu mi-a placut Halo, jocurile Star Wars, Starcraft) asa ca am stat departe de Mass Effect , dar am facut o greseala mare , jocul este absolut superb. Mi-a placut mult sa discut cu fiecare crew member , sa le aud povestile , sa aflu mai mult despre culturile lor. Alegerile pe care trebuie sa le iei in timpul misiunilor nu sunt degeaba , ele isi fac simtita prezenta mai tarziu in poveste sau in jocurile urmatoare.
9.5/10
Grand Theft Auto 4 ( PS3 ) 8.7/10
+ story
+personaje
+ dialogurile/ voice acting
-grafica
- optimizare/low fps ( cel mai enervant joc care l-am putut juca pe ps3 din punctul asta de vedere )
InFamous ( PS3 ) 7.8/10
+story
+gameplay
-multe bug-uri
- designul personajelor
- grafica
- animatiile personajelor
voi cum le devorati? pe paine ca un sandwich sau cu o cana de apa?
mie mereu imi sta in gat discurile
Red Dead Redemption 8.8/10
+ povestea
+ personajele
+ atmosfera
- bug-uri , framerate
- gameplay repetitiv
Stranglehold 8.2
+ actiune
+gameplay
+ mediu destructibil
+ soundtrack
- grafica
- povestea
- prea scurt ( 5-6 ore )
Valiant Hearts: The Great War
Story: 10/10; nu gasesc cuvintele necesare ca sa descriu calitatea povestii si mai ales a impactului acesteia asupra observatorului. asa ca nici nu voi incerca. cert e ca nu ma asteptam la asa ceva de la un joc Indie.
Gameplay: 9/10 - puzzle-urile sunt uneori mai complexe, alteori simpliste, dar cel mai important nu sunt deloc borring. am terminat jocul in 2 reprize a cate aprox 4 ore fara sa ma plictisesc nici o secunda.
Grafica: 10/10 - desi animatia este cartoon-ish, nu am simtit nici un moment dorinta unor detalii suplimentare. totul a fost in perfecta concordanta cu atmosfera.
Sunet: 8/10 - as fi preferat totusi niste voci in locul mormaielilor din joc. cred ca astfel si povestea ar fi avut de castigat.
Replay Value: 8/10 - peste ani, voi rejuca cu siguranta aceasta mica capodopera. personal as incadra-o cu siguranta in top 15 jocuri terminate pana acum.
Nota Finala: 9/10. Acest joc mi-a dat incredere sa sper ca in industria gamingului o sa mai apara si jocuri adevarate printre ``capodopere`` ca GTA 5, Far Cry, etc.
Halo Combat Evolved Anniversary ( Master Chief Collection ) Xbox One
Joc bun pe alocuri frustrant ( mi s-a parut incredibil de aiurea controlul la Warthog-uri ). Povestea acceptabila, Soundtrack-ul foarte bun , AI ok.
8.3/10
Attack of the Friday Monsters! A Tokyo Tale - 3DS
Este superb, dar pacat ca e asa scurt (aprox. 3-4ore). Oricum este doar pentru a "incerca" piata, si l-am prins la promotie de Craciun pe eShop, cu doar 2.99euro, si sunt de parere ca a meritat cu varf si indesat. Acum ca stiu cum este, l-as lua si la pretul full de 8euro(recunosc, l-am luat fiindca l-am vazut la reducere, am cautat un pic sa vad despre ce e vorba si m-a atras instant).
++povestea
++atmosfera
+personaje
+soundtrack & voice acting
+gamplay
+pret
-mult prea scurt (3-4ore)
-harta este mica, putine locuri de explorat
Sper sa scoata Level 5 si o varianta full a acestui concept pentru 3DS, fiindca ofera o atmosfera superba.
Am sa explic pe scurt si despre ce este vorba: jucatorul preia controlul unui baietel de clasa a 4-a dintr-un orasel/satuc din suburbiile Tokyo-ului anilor `70. Proaspat mutat in oras, unde tatal sau a deschis o mica afacere, jucatorul trebuie sa-si ajuta parintii si pe alti localnici, sa se inprieteneasca cu ceilalti copii, sa faca fata "bully-ului" scolii (care e in clasa a 6-a) si in tot acest timp sa isi adune monster-battle cards, care sunt in mare voga printre copii pentru a putea juca cu ei. Desigur povestea cuprinde si cateva personaje mai bizare, intamplari hilare si neasteptate, personajele au un umor si "selfavareness" foarte simpatic, si se creaza o atmosfera foarte placuta, parca chiar esti in Japonia anilor `70. Ahhhh...si care este secretul cel mai mare al oraselului? In fiecare vineri apar pe campul de langa orasel monstrii care se lupta...desigur, toata actiunea are loc intr-o zi de vineri (cum altfel)...deznodamantul nu v-il spun ca atunci stric tot jocul pentru cei care vor dori sa-l joace.
Mie unul mi-a placut extrem de mult, si m-a determinat chiar sa mai cumpar un joc din seria Guild al celor de la Level5, pe care il joc acum.
Crysis - 9.8
Nu ma asteptam sa ma impresioneze atat de mult jocul asta. Cel mai bun AI care l-am intalnit intr-un joc.
+ AI
+ grafica
+ gameplay
+ atmosfera
- bug-uri
Hitman Absolution - 10/10
+ Povestea
+ Gameplay-ul
+ Sunetul
+ Grafica
+ Sistemul de cover
+ Instinct